Jump to content

AMD X2 5000+ pic

GoriLLakoS

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από Βασιλης

Τον ιουλιο κοντα σας....:D

[OT]

Ααααχ....Σαν τότε πριν 2 χρόνια ξεκινούσε το ταξίδι του Κανιστρογοριλλοbillάκου στην υψηλή τεχνολογία.

Μικρό παιδί τότες, συνοδευόμενο από τη μαμά του και με έναν σπασμένο κουμπαρά στην τσέπη (της μαμάς του) είχε την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία....

Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό.

Δεν μιλάμε για περιοχή Φυλής ή τίποτα τέτοιο.

Επί της Μεσογείων ο συμπαθής μικρούλης τότε Βασιλάκης ακούμπησε τα χέρια του στον πρώτο του FX (53 ; ) (και μάλλον και τον πρώτο που είχε έρθει Ελλάδα τότε).

Αυτή ήτο και η αρχή μίας μεγάλης όπως διαφαίνεται πορείας το αποκορύφωμα της οποίας (μέχρι τώρα τουλάχιστον) είναι η πρότασή που δέχτηκε από τον Uderzo για να πρωταγωνιστήσει στο νέο Asterix στη θέση του γνωστού Αυτοματίξ (ο ψηλός με τα μπράτσα....ο σιδεράς....τα κάνιστρα....ωχου-δεν στροφάρεται σήμερις μου φαίνεται).

Χρόνια Πολλά Βασίλη!

[/OT]

Αρχική απάντηση από spc

[OT]

Ααααχ....Σαν τότε πριν 2 χρόνια ξεκινούσε το ταξίδι του Κανιστρογοριλλοbillάκου στην υψηλή τεχνολογία.

Μικρό παιδί τότες, συνοδευόμενο από τη μαμά του και με έναν σπασμένο κουμπαρά στην τσέπη (της μαμάς του) είχε την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία....

Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό.

Δεν μιλάμε για περιοχή Φυλής ή τίποτα τέτοιο.

Επί της Μεσογείων ο συμπαθής μικρούλης τότε Βασιλάκης ακούμπησε τα χέρια του στον πρώτο του FX (53 ; ) (και μάλλον και τον πρώτο που είχε έρθει Ελλάδα τότε).

Αυτή ήτο και η αρχή μίας μεγάλης όπως διαφαίνεται πορείας το αποκορύφωμα της οποίας (μέχρι τώρα τουλάχιστον) είναι η πρότασή που δέχτηκε από τον Uderzo για να πρωταγωνιστήσει στο νέο Asterix στη θέση του γνωστού Αυτοματίξ (ο ψηλός με τα μπράτσα....ο σιδεράς....τα κάνιστρα....ωχου-δεν στροφάρεται σήμερις μου φαίνεται).

Χρόνια Πολλά Βασίλη!

[/OT]

[OT]xxaxaxaxaxax...καλο...μ'αρεσε...βεβαια δεν υπαρχει τωρα μαμα...ουτε κουμπαρας-τσεπη...γι'αυτο και εχω κοψει τα πολλα πολλα...:p....Ευχαριστω για τα χρονια πολλα μeντορα μου....Aytomatij

PS ρε...δεν ειμαι πια γλυκουλης???[/OT]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.