GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2006 Τον ιουλιο κοντα σας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Μάρτιος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2006 @2500 να υποθέσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 6, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2006 @2600 me 512 L2 ανα core... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάρτιος 6, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2006 ....ακα κομμενοι FX60 .... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάρτιος 6, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 16:55] @2600 me 512 L2 ανα core... χμμμ... θα προτιμούσα να δώ 1ΜΒ L2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Μάρτιος 6, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από HellhammeR χμμμ... θα προτιμούσα να δώ 1ΜΒ L2 πάρε FX-60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 23, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2006 αναρωτιεμαι τι αλλο θα δουμε. Εχω μεινει αφωνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάρτιος 23, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από hayabusa αναρωτιεμαι τι αλλο θα δουμε. Εχω μεινει αφωνος Από τι έχεις μείνει άφωνος? δεν βλέπω κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 23, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από ΒασιληςΤον ιουλιο κοντα σας.... [OT] Ααααχ....Σαν τότε πριν 2 χρόνια ξεκινούσε το ταξίδι του Κανιστρογοριλλοbillάκου στην υψηλή τεχνολογία. Μικρό παιδί τότες, συνοδευόμενο από τη μαμά του και με έναν σπασμένο κουμπαρά στην τσέπη (της μαμάς του) είχε την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία.... Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Δεν μιλάμε για περιοχή Φυλής ή τίποτα τέτοιο. Επί της Μεσογείων ο συμπαθής μικρούλης τότε Βασιλάκης ακούμπησε τα χέρια του στον πρώτο του FX (53 ; ) (και μάλλον και τον πρώτο που είχε έρθει Ελλάδα τότε). Αυτή ήτο και η αρχή μίας μεγάλης όπως διαφαίνεται πορείας το αποκορύφωμα της οποίας (μέχρι τώρα τουλάχιστον) είναι η πρότασή που δέχτηκε από τον Uderzo για να πρωταγωνιστήσει στο νέο Asterix στη θέση του γνωστού Αυτοματίξ (ο ψηλός με τα μπράτσα....ο σιδεράς....τα κάνιστρα....ωχου-δεν στροφάρεται σήμερις μου φαίνεται). Χρόνια Πολλά Βασίλη! [/OT] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 23, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από spc [OT] Ααααχ....Σαν τότε πριν 2 χρόνια ξεκινούσε το ταξίδι του Κανιστρογοριλλοbillάκου στην υψηλή τεχνολογία. Μικρό παιδί τότες, συνοδευόμενο από τη μαμά του και με έναν σπασμένο κουμπαρά στην τσέπη (της μαμάς του) είχε την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία.... Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Δεν μιλάμε για περιοχή Φυλής ή τίποτα τέτοιο. Επί της Μεσογείων ο συμπαθής μικρούλης τότε Βασιλάκης ακούμπησε τα χέρια του στον πρώτο του FX (53 ; ) (και μάλλον και τον πρώτο που είχε έρθει Ελλάδα τότε). Αυτή ήτο και η αρχή μίας μεγάλης όπως διαφαίνεται πορείας το αποκορύφωμα της οποίας (μέχρι τώρα τουλάχιστον) είναι η πρότασή που δέχτηκε από τον Uderzo για να πρωταγωνιστήσει στο νέο Asterix στη θέση του γνωστού Αυτοματίξ (ο ψηλός με τα μπράτσα....ο σιδεράς....τα κάνιστρα....ωχου-δεν στροφάρεται σήμερις μου φαίνεται). Χρόνια Πολλά Βασίλη! [/OT] [OT]xxaxaxaxaxax...καλο...μ'αρεσε...βεβαια δεν υπαρχει τωρα μαμα...ουτε κουμπαρας-τσεπη...γι'αυτο και εχω κοψει τα πολλα πολλα.......Ευχαριστω για τα χρονια πολλα μeντορα μου....Aytomatij PS ρε...δεν ειμαι πια γλυκουλης???[/OT] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.