Lewnidas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2006 Καταρχην γεια σας και να χετε καλη σαρακοστη!Το 8εμα ειναι το ε3ης ,Εχω 2 250αρηδες σε raid0 με 2 παρτισιον ενα με 30 γιγα για εγκατασταση των χπ και ενα για μπακ απ 470γιγα.Οταν 8ελω να κανω φορματ και να 3αναεγκαταστησω τα χπ στην επιλογη που σου λει που 8ελεις να εγκαταστησεις τα χπ τον μικρο 30γιγα μου τον εμφανιζει σαν d:\ και οχι σαν c: οπως ηταν πιο πριν.Επειδη δεν εχω αρκετη εμπειρια πανω σε ρειντ 8α η8ελα να μου πειτε τι μπορω να κανω ετσι ωστε να τα χπ να εγκαταστα8ουν στον c: kai o back up na einai kanonika san d:\. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Μάρτιος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2006 χρεισημοποιησε το ή τη δισκετα του mobo που περιεχει το raid configuration σε manual acrobat reader! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morgul Μάρτιος 30, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 Η λύση που χρησιμοποιείς δεν είναι η καλύτερη δυνατή για αυτό που θέλεις να κάνεις.Παρόμοια προβλήματα (υποχρεωτική εγκατάσταση win σε D, E, F, etc) αντιμετώπισα αρκετές φορές και απ ότι δείχνει (αφού σε αφήνουν να το κάνεις) δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Είναι βέβαια και η συνήθεια (θές να έχεις το win στο C) αλλά εγώ τίς περισσότερες φορές που το έκανα (εγκατάσταση win όχι στο c) αναγκάστικα να ξανακάνω format αφού διάφορες βλακείες συμβαίνουν σε αυτή την περίπτωση.Εγώ θα χρησιμοποιούσα έναν απλό δίσκο για το boot - winXP install και θα είχα το raid για τα δεδομένα μου και πιθανόν για εγκαταστάσεις εφαρμογών, παιγνιδιών που είναι πολύ ζόρικα στο φόρτωμα. Με αυτό τον τρόπο απενεργοποιείς το raid από bios κάνεις την εγκατάσταση (στο C ;-) και μετά το ενεργοποιείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Μάρτιος 30, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 Γιατί δεν αλλάζεις τα ονόματα των δίσκων ?Administrative Tools-> Computer Management -> Disk Management Link to comment Share on other sites More sharing options...
morgul Μάρτιος 30, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 δεν το έπιασες σωστά...λέμε του το κάνει κατά την εκκίνηση νέας εγκατάστασης (no win, no control panel, etc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morgul Μάρτιος 30, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 by the way...έχει αλλάξει κανείς το γράμμα του δίσκου εκκίνησης κάποια στιγμή έτσι εν ψυχρό; αυτόν που έχει εγκατεστημένα τα win ντε! μετά δούλεψε τπτ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Μάρτιος 31, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2006 @morgul Εχεις απόλυτο δίκαιο και για τις δύο παρατηρήσεις σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.