Jump to content



Ο c: εγινε d: πανω στην εγκατασταση των XP


Lewnidas

Recommended Posts

Καταρχην γεια σας και να χετε καλη σαρακοστη!

Το 8εμα ειναι το ε3ης ,Εχω 2 250αρηδες σε raid0 με 2 παρτισιον ενα με 30 γιγα για εγκατασταση των χπ και ενα για μπακ απ 470γιγα.

Οταν 8ελω να κανω φορματ και να 3αναεγκαταστησω τα χπ στην επιλογη που σου λει που 8ελεις να εγκαταστησεις τα χπ τον μικρο 30γιγα μου τον εμφανιζει σαν d:\ και οχι σαν c: οπως ηταν πιο πριν.Επειδη δεν εχω αρκετη εμπειρια πανω σε ρειντ 8α η8ελα να μου πειτε τι μπορω να κανω ετσι ωστε να τα χπ να εγκαταστα8ουν στον c: kai o back up na einai kanonika san d:\.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Η λύση που χρησιμοποιείς δεν είναι η καλύτερη δυνατή για αυτό που θέλεις να κάνεις.

Παρόμοια προβλήματα (υποχρεωτική εγκατάσταση win σε D, E, F, etc) αντιμετώπισα αρκετές φορές και απ ότι δείχνει (αφού σε αφήνουν να το κάνεις) δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Είναι βέβαια και η συνήθεια (θές να έχεις το win στο C) αλλά εγώ τίς περισσότερες φορές που το έκανα (εγκατάσταση win όχι στο c) αναγκάστικα να ξανακάνω format αφού διάφορες βλακείες συμβαίνουν σε αυτή την περίπτωση.

Εγώ θα χρησιμοποιούσα έναν απλό δίσκο για το boot - winXP install και θα είχα το raid για τα δεδομένα μου και πιθανόν για εγκαταστάσεις εφαρμογών, παιγνιδιών που είναι πολύ ζόρικα στο φόρτωμα. Με αυτό τον τρόπο απενεργοποιείς το raid από bios κάνεις την εγκατάσταση (στο C ;-) και μετά το ενεργοποιείς.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.