Jump to content

Δώστε μου ιδέες τι να κάνω με 350�.

Πριονέτο

Τί να κάνω με 350�  

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Βασιλης

Αλλιως πηγαινε στο σκυλαδικο στην Συγγρου......μπορει να βρεις και τον esdee με εμενα εκει....και την σιλικονατη Σαμπρινα....:D

dude ... φυσικα ειναι!!!

οσο για το poll ψηφιζω το 2ο ... GFX power ποτε δεν ειναι αρκετη!

Προσωπικά δεν είδα καμοιά τραγική διαφορά με τον 36GB raptor που έχω. Του εναντίων μουγκρίζει σαν γουρούνι και μου σπάει τα νεύρα.

Δεν αξίζει ο σκληρός.Τουλάχιστο όχι αν τον συγκρίνεις με τα Z-5500.Σκληρούς βρίσκεις με την σέσουλα. Τα ηχεία είναι επένδυση.Μαζί και με την Χ-FI θα "tear down the wall":woot:

ROCK YOUR SOUL

:banging: :banging: :banging: :banging:

Δώστα σε κάποιον φτωχό άνθρωπο οπου σίγουρα θα πιάσουν τόπο και θα το χαίρεσαι όσο δεν θα χαιρώσουν καμία οθόνη-ηχεία-δίσκο ή οτιδήποτε άλλο... ;)

Τώρα, απο αυτά που λες, ψήφισα ρίξτα στη γκόμενα.... :p

Χωρίς πλάκα, αν είναι πραγματικά για πέταμα δώστα κάπου να πιάσουν τόπο. Αλλιώς κράτησέ τα, μάζεψε κιάλλα και παίρνεις αργότερα κάτι άλλο...

btw, έχεις σκεφτεί ποτέ να πάρεις μια ντραμς; Πρέπει να είναι ωραίος τρόπος να βγάζεις τα αποθυμένβα σου! :D

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 21:23]

btw, έχεις σκεφτεί ποτέ να πάρεις μια ντραμς; Πρέπει να είναι ωραίος τρόπος να βγάζεις τα αποθυμένβα σου! :D

:OT: Σιγουρα δεν εχεις natural πληκτρολογιο...

Ψηφισα το τελευταιο γιατι το pc ειναι πολυ πιο αχορταγο.

Αρχική απάντηση από spresv

Τυμπανα με 350?? Χαρτινα??

Z-5500 4TW

Σωστό!Ενώ με τα Z-5500 μπορείς να ακούσεις τον Portnoy ή τον McBrain να βαράνε crystal clear :D

Αρχική απάντηση από spresv

Τυμπανα με 350?? Χαρτινα??

Z-5500 4TW

Εννοούσα να μαζέψει μερικά και να πάρει. Πάντως με 350 σου βρίσκω. Κατσαρόλες μεν αλλά για εξάσκηση μια χαρά είναι... :hehe:

Αρχική απάντηση από aggelopas

:OT: Σιγουρα δεν εχεις natural πληκτρολογιο...

Ψηφισα το τελευταιο γιατι το pc ειναι πολυ πιο αχορταγο.

Natural πληκτρολόγιο δεν έχω αλλά έχω χοντρά δάχτυλα... :hehe: :hehe: :hehe:

Πέρα απο την πλάκα, κανένα iPod σκέφτηκες; ;)

Αν έπρεπε να πάρω κάτι απο αυτά που λες θα έπαιρνα ηχεία. Ωστόσο έχω βαρεθεί να δίνω λεφτά στο PC και πιστεύω γενικά πως δεν αξίζει ιδιαίτερα (πλην μερικών εξαιρέσεων). Σκέψου πού αλλού θα μπορούσες να τα ξοδέψεις πέρα απο PC... :)

Ορε κ με 200 σου βρισκω... Αλλα αμα δεν λεει Tama πανω δεν λεει :p

Για να μεινουμε ον-τοπικ, λεω τα ηχεια γιατι ειναι κατι που σου μενει κ δεν αγοραζεις καθε μερα. Δεν ξερω τι χρηση κανεισ μεν, κρινω απο εμενα που ακουω all day long....

γιατι δεν τα παιζεις στο καζινο μαυρο -κοκκινο?μια μπιλια μονο και πας για 0 ή 700

η αδρεναλινη θα χτυπησει tilt για καποια δευτερολεπτα, μεχρι να κατσει η μπιλια εκει που ειναι να κατσει

Παρε μια κιθαρα Cort με 300 ευρω και τα 50 στον αστεγο του τετραγωνου σου! τουλαχιστον μετα απο αυτο θα μπορεις να του τραγουδας το Don't Worry be Happy :hehe:

(Αλλιως χωσε τα στην οθονη, πιστευω οτι ειναι αγορα που θα σου μεινει για 2 χρονακια ισως κ πιο πολυ.)

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Πηγαινε μπουζουκια. Παολα - Αντυπας. Γ@ματο προγραμμα. Εχω παει ηδη 6 φορες! Και εχουν ενα μπαλετο...ποοοοοο :D

lol

Αρχική απάντηση από helloween

WD Raptor θα έπερνα εγώ τώρα.

αυτο θα εκανα!!!!! εγω ......... για σενα !!!!! αν κ εγω θελω οθονη...

Ρε ασε την ATI και πηγαινε για μΑΤΙ.......!!!!!

:woot::woot::woot::woot::woot::woot:

ΣΤΙΣ ΠΑΤΑΝΕΣ ,,,,,, ΣΤΙΣ ΠΑΤΑΝΕΣ ,,,,,,,!!!!!!!:jump: :jump: :jump::woot:

ηχεια απο εμενα

εχω το προηγουμενο μοντελο και τα εχω συνδεσει με απλη onboard αλλα με coaxial ψηφιακο και ειναι αλλα επιπεδα

που να βαλεις και καλη καρτα ηχου

ειναι αγορα που μενει σιγουρα 4 χρονακια πανω κατω

αν φυσικα σου αρεσει να ακους μουσικη καθαρα και δυνατα(τα ηχεια αυτα δεν παιζουν σιγα περα της πλακας)

Είμαι μεταξύ Raptor και οθόνης. Ψήφισα την οθόνη, αλλά όποτε βρεις τα φράγκα πάρε και έναν raptor για το λειτουργικό. Τουλάχιστον 74GB, όχι τον 36άρη. Δεν αξίζει τα λεφτά του.

εγω στην θεση σου θα σουταρα την 7800gt και θα επαιρνα 1900xt και οτι περισεψει αποταμιευση :p, σκληρο αμα καιγεσαι τοσο πολυ ok, αμα ψηνεσαι για οθονη περιμενε για αυτες με panel 1ms

παρε τα 5400 και μια X-fi Extreme Music.κατι λιγοτερο απο 350ευρω.με τα υπολοιπα καλεσε φιλαρακια σπιτι και κερασε πιτσες ή σουβλακια ενω θα φχαριστιοσαστε μουσικουλα και ταινιουλες.:D

τα 5500 μονο βατ εχουν.....κατα τα αλλα τα 5400 τα πατανε κατω με αυτα που προσφερουν και στην ουσια καμια διαφορα που να αξιζει το +100ευρω πανω.

η καρτα γραφικων σε 3 μηνες θα ειναι για πεταμα σε τετοιο συστημα που εχεις.........αποκλειεται να την κρατησεις παραπανω και μην φανταστεις οτι θα δεις ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα απο την 7800GT.αλλωστε στην 19αρα για τις αναλυσεις που παιζεις μια χαρα δουλεια κανει και η 7800

δεν ξερω τι σκληρο δισκο εχεις για 1ο....εκτος εαν ο 250αρης στην υπογραφη ειναι και αποθηκη και λειτουργικο.εαν συμβαινει αυτο τοτε αντι για X-FI παρε εναν ραπτορα 74αρη......τσαμπα τα λεφτα για 150αρη.

η οθονη σου ειναι μια χαρα και δεν νομιζω οτι χρειαζεται αλλαγη.βεβαια την wide θα την δεις με αλλο ματι αλλα και παλι θα σου λειπει ο καλος ηχος ή ενας γρηγοροτερος σκληρος

τα λεφτα στη γκομενα?ΑΠΑΠΑΠΑΠΠΑΠΑΠΑΠΑΑ

μονο εγω κανω τετοιες μαμακιες και μετα δεν εχω σαλιο να πληρωσω τον εσπισι.........ΑΤΙΜΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ:hehe:

εκτος και αμα εισαι τοσο ινλαβ...........:inlove:

εαν εισαι στειλε μου τα στοιχεια σου να σε βαλω στο κλαμπ δοσαδων-δοσατζηδων για να τα βγαλεις περα και συ σε αυτον τον σκληρο κοσμο που ζουμε.

:p

Αρχική απάντηση από cptkoulis [Χθες, στις 22:14]

γιατι δεν τα παιζεις στο καζινο μαυρο -κοκκινο?μια μπιλια μονο και πας για 0 ή 700

η αδρεναλινη θα χτυπησει tilt για καποια δευτερολεπτα, μεχρι να κατσει η μπιλια εκει που ειναι να κατσει

Κι εγω μαζι σου! Τραβα στο βουνο... και ριξε την μπιλια σου!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.