Jump to content

Δώστε μου ιδέες τι να κάνω με 350�.

Πριονέτο

Τί να κάνω με 350�  

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από greekfragma

εαν εισαι στειλε μου τα στοιχεια σου να σε βαλω στο κλαμπ δοσαδων-δοσατζηδων για να τα βγαλεις περα και συ σε αυτον τον σκληρο κοσμο που ζουμε.

:p

Δοσατζής-Advisor Detected :hehe:

Γιατί ο Φράγμας πηγαίνει τα ρούχα του μόνο στο καθαριστήριο?

Γιατί φοβάται τις δόσεις του απορρυπαντικού :p

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Maz00nga [Σήμερα, στις 15:21]

Δοσατζής-Advisor Detected :hehe:

Γιατί ο Φράγμας πηγαίνει τα ρούχα του μόνο στο καθαριστήριο?

Γιατί φοβάται τις δόσεις του απορρυπαντικού :p

XAAXXAXAXAXAXAXAXAXAAXXAXAXAXΧΑΧΑΧΑΧΑΧ:worship: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχα

πολυ καλο:D

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 14:54]

Κι εγω μαζι σου! Τραβα στο βουνο... και ριξε την μπιλια σου!!

και δευτερα ως πεμπτη εχει και δωρεαν εισοδο :D

δωρεαν ποτα,δωρεαν τελεφερικ και τρομερη θεα απο ψηλα

ειναι πολυ ωραια λεμε.........:T:

Πάρε Logitech Z-5500 !!!

Κάρτα γραφικών καλή έχεις, αργότερα θα επένδυα σ αυτήν.

PS Η γυναίκα ΔΕΝ είναι επένδυση, είναι ΣΚΕΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ;):rip:

Αρχική απάντηση από SLN

Κι εγω μαζι σου! Τραβα στο βουνο... και ριξε την μπιλια σου!!

@σλν

να υποθεσω θα πονταρες στο μαυρο??

[κατεστραμμενος mod]

Aν θες να παιξεις λιγο με τις πιθανοτητες μπορεις να τα παιξεις μισα-μισα στις 12αδες!

Εχεις περιπου 66% πιθανοτητες να κερδισεις το 1/3 τoυ αρχικου ποσου ..για μενα λιγο καλυτερο απο το 50-50..για το διπλα η τιποτα....

Επισης αν ψαχτεις...μπορεις να πονταρεις και στην 12 αδα που μενει μια τετραδα...με μια μαρκα...και να κερδισεις...χ8...(Αυτο βολευει μονο αν βαλεις απο μια μαρκα στις αλλες 12αδες..μιας και οι πιθανοτητες να χασεις ειναι 8/36..να παρεις τα λεφτα σου πισω 24/36 και να κεδισεις σεβαστο ποσο 4/36 :):) [/κατεστραμμενος mod ] :D

υπαρχουν δεκαδες συστηματα να ψαξεις και ολα ειναι ξεκαθαρα και τιμια και πραγματικα δινει την καλυτερη αποδοση απο ολα τα τυχερα παιχνιδια

αν εισαι τυχερος/διαβασμενος/εχεις εμπνευση κερδιζεις.αν οχι ,χανεις

Ξερεις ομως οτι δεν προκειται να σφυριξει κανεις κανα πετσινο πεναλτι στο 90+ και να σε στειλει κουβα

τον raptora ψηφισα... παντως αν τα τωρινα σου ηχεια ειναι τιποτα φθηνιαρικα παρε καλυτερα τα ηχεια.... :D

Αρχική απάντηση από cptkoulis

Ξερεις ομως οτι δεν προκειται να σφυριξει κανεις κανα πετσινο πεναλτι στο 90+ και να σε στειλει κουβα

ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕΣ!!!!!

κουβα.... μαμιμενη ΤΣΕΛΣΙ.... ΜΑΙΜΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ .... ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ

Ημέρα Παρασκευή βράδυ. Έχεις κανονίσει να είσαι μόνος σπίτι -----Καταρχήν παράγγειλε 2 πίτες με από όλα, 1 μερίδα πατάτες και τρεις μπίρες - κόστος 10 ε. Στην συνέχεια πάρε ένα τηλέφωνο και κανόνισε ένα καλό trio με 2 γκομενίτσες σπέσιαλ. Αυτό κοστίζει 200 ε και είναι κάτι που δεν το κάνεις κάθε μέρα νομίζω..... Σε συνέχεια, με 40 ε, βγές έξω με κανένα φίλο και πιες δύο - τρία ποτάκια, σχολίασε για τα γύρο γκομενάκια, για το πήδημα που έκανες και για την καινούργια ΑΤΙ.. Στην συνέχεια γύρνα σπίτι, βάλε το NFS- most wanted στο PC και λιώσε. Την επόμενη μέρα το πρωί, πήγαινε και αγόρασε ένα αρκουδάκι, και μια καλή ανθοδέσμη κόστος 60 E και σερβιρισέτα στην κοπέλα σου για να στρώσεις κατάσταση για το βράδυ του Σαββάτου. Όσο για τα υπόλοιπα 40 ε , κατέβα στην Στουρνάρα και πάρε κανένα παιχνιδάκι από τον Thomas Soft. ’σε τις κάρτες και τα ηχεία γιατί στο τέλος θα μας φάει η μαμακία.....

Θα πας στην τραπεζα , θα τους πεις να στα κανουν 5ευρα , θα ανεβεις μετα στην ταρατσα μιας πολυκατοικιας και θα φωναξεις τα καναλια. Μολις ερθουν θα αρχισεις να τα πετας (λιγα λιγα). Την ιδια μερα θα εισαι διασημος αφου θα σε δειξουν στις ειδησεις και πρωτο πρωτο το Star. Απο εκει και μετα περιμενε πολλες επαγγελματικες προτασεις για εμφανιση σε κουτσομπολιστικες εκπομπες ,οι οποιες θα σου φερουν χρηματα γυναικες και οτι αλλο θες.

Πάρε τα Logitech Z-5500!!

Πιστεύω ότι μαζί με τον WD Raptor 150MB είναι οι καλύτερες επιλογές, γιατί αντέχουν στο χρόνο.

Η οθόνη σου μια χαρά είναι!

Η κάρτα γραφικών σε κανά εξάμηνο θα είναι παλιά...

Φυσικά όλα τα παραπάνω αναιρούνται αν "αξίζει" η γκόμενα...

δώστα μου να στα παιξω στο στοίχημα, έχω τρελό yield φέτος!

μετά και την κοιλιά που έκανα τα χριστούγεννα είναι σαββατοκύριακο και κατοστάευρο :)

Αρχική απάντηση από cptkoulis

χαχαχαχαχα :D

μ΄αρεσει που το εγραψες 9.30 η ωρα!!!!

ΞΕρεις μηπως κανενα αποτελεσμα για σημερα....??????

και παλι λολ....

δεν ετρωγα τη γλωσσα μου καλυτερα?!?!?!!!?

ειχα παιξει μπαρτσα κι εγω ετσι για τη γευση και εδωσε το πιο πετσινο πεναλτι στην ιστορια του ποδοσφαιρου.αν ειδα καλα τη φαση ειναι 4(τεσσερις) παικτες off side και ο Τερυ πεφτει μονος του

Αρχική απάντηση από Mainframe

Ημέρα Παρασκευή βράδυ. Έχεις κανονίσει να είσαι μόνος σπίτι -----Καταρχήν παράγγειλε 2 πίτες με από όλα, 1 μερίδα πατάτες και τρεις μπίρες - κόστος 10 ε. Στην συνέχεια πάρε ένα τηλέφωνο και κανόνισε ένα καλό trio με 2 γκομενίτσες σπέσιαλ. Αυτό κοστίζει 200 ε και είναι κάτι που δεν το κάνεις κάθε μέρα νομίζω..... Σε συνέχεια, με 40 ε, βγές έξω με κανένα φίλο και πιες δύο - τρία ποτάκια, σχολίασε για τα γύρο γκομενάκια, για το πήδημα που έκανες και για την καινούργια ΑΤΙ.. Στην συνέχεια γύρνα σπίτι, βάλε το NFS- most wanted στο PC και λιώσε. Την επόμενη μέρα το πρωί, πήγαινε και αγόρασε ένα αρκουδάκι, και μια καλή ανθοδέσμη κόστος 60 E και σερβιρισέτα στην κοπέλα σου για να στρώσεις κατάσταση για το βράδυ του Σαββάτου. Όσο για τα υπόλοιπα 40 ε , κατέβα στην Στουρνάρα και πάρε κανένα παιχνιδάκι από τον Thomas Soft. ’σε τις κάρτες και τα ηχεία γιατί στο τέλος θα μας φάει η μαμακία.....

Και την επομένη πρωί πρωί στην εκκλησία για εξομολόγηση.... Τζάμπα είναι.... :hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 15:03]

Και την επομένη πρωί πρωί στην εκκλησία για εξομολόγηση.... Τζάμπα είναι.... :hehe: :hehe: :hehe:

Φυσικά, μια και θα είναι Κυριακή.... :innocent:

Αρχική απάντηση από format c:

Πάρε κεραία, access point, καλώδια κλπ και μπες στο ΑWMN.

τι ειναι αυτο?

Προς το παρόν τα ηχεία έχουν την πρώτη θέση.Μου ήρθε και μία ιδέα για μια καλή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μιας και έχω μια παλιά από τις απλές.Είμαι ακόμη σε σκέψη.:hmm:

Mainframe, ωραία η ιδέα σου. :T: :worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.