Jump to content

Φορητό ναι αλλα ποιό απόλα?

DarkSaga

Recommended Posts

Τελευταία όλο και πιο πολύ σκέφτομαι να προβώ σε αγορά μηχανήματος μιας και ψάχνω να έχω δευτερο σύστημα να γίνει benchomηχανακι το σταθερό και να έχω πάντα μηχάνημα για δουλεια (και παιχνίδια)

αλλά κολλάω....

απλό πυρήνα? x2? Υοnαh?

τι λέτε?

και το κυριότερο πόσα λεφτά αξίζει να δώσεις?

οι φτηνοί τι λένε?

οι μέτριοι ?

οι ακριβοί κατα πόσο αξίζουν τα xtra λεφτά που ζητάνε?

Acer ξέχνα τα (ούτε πιο φτηνά είναι πια και τα υλικά τους β διαλογής).

Τα συναρμολογούμενα είναι μια χαρά αν δεν έχεις σκοπό να το πουλήσεις αργότερα γιατί από μεταπωλητική αξία 0.

Πάντως Core Duo με κλειστά μάτια και οθόνη SWXGA+ τουλάχιστον. Τα υπόλοιπα τα βρίσκεις.

Αρχική απάντηση από tristeno

...................

Πάντως Core Duo με κλειστά μάτια και οθόνη SWXGA+ τουλάχιστον....

Για core duo συμφωνω, για την αναλυση ομως ειναι λιγα τα Laptops που εχουν τετοια αναλυση και core duo απο οτι εχω δει.:...:

Αρχική απάντηση από tristeno

Ένα θα αγοράσει εκ αυτών που ήδη κυκλοφορούν. (Acer-αν σώνει και καλά θέλει, Asus, Dell, IBM κτλ).

Δεν φτάνουν αυτά?

SWXGA+->1680×1050 ή κανω λαθος? Ενα acer εχω δει με τετοια αναλυση και τα Dell, παντα με core duo, ποια αλλα μοντελα εχουν τετοια αναλυση??

http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1006&l1=5&l2=24&l3=0

Που είναι το δικό σου που λέει ότι δεν το βγάζει με WSGA+ ?

Όσο για το HP δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να το φέρει σε κάποιον πελάτη κατόπιν παραγγελίας. ’λλαξε κάτι στην πολιτική της εταιρείας τον τελευταίο χρόνο?

Αυτα ειναι!!!!

Σφαζονται παλλικαρια και λαπτοπακια στα ποδια του darksgaga...:p.....:D

Σωσε την ανθρωποτητα και διαλεξε ενα γρηγορα....:D:D:D

.....δεν ξερω τι λαπτοπ κυκλοφορουν πλεον(μοντελα κλπ)....

αλλα θα θελει σιγουρα yonah...στο χαλαρο 1 γιγα αν γινεται και 1χ1 για να βαλει τον επομενο μηνα αλλο ενα διμμακι....

Οθονη θα το βολεψει μια 15,4 wide η 17αρα αλλα η 17αρα θα τον χαλασει ολιγο στην μεταφορα...-βαρος!Οπως και να εχει το 1440χ900(καπου εκει τελως παντων) ειναι το ελαχιστο δυνατο..σαν αναλυση..

Καρτα...εεεε κριμα να χαραμιζεται η dsl....:whistling....μια Χ800-7800 θα τον καλυψει..

και σκληρο μη δω τιποτα με 4200rpm!!

Μαλλον κατι τετοιο θα ψαχνει...

Οποτε ...................

τι μοντελα κυκλοφορουν με τα παραπανω χαρακτηριστικα???

Είπαμε να μην το υποβαθμίσουμε το laptop. Τα παραπάνω που είπαμε καλύπτουν με το παραπάνω τα χαρακτηριστικά που λες (έχουν ακόμα μεγαλύτερη ανάλυση και καλύτερες VGA)

Στα 1440Χ900 οι επιλογές είναι πολλές, αλλά για σοβαρό μηχάνημα SXGA+ ή WSXGA+ είναι η καλύτερη λύση. Επιλογές 1440Χ900 σε 17" είναι τουλάχιστον αστείες.

Να τα ξαναπούμε αλφαβητικά Acer, Asus, Dell, HP (υπάρχουν και τα FS αλλά δεν προβλέπω διαθεσιμότητα για τον Μάρτιο)

Κοίτα, εξαρτάτε τι θές να κάνεις. Αν θες λίγα παιχνίδια, τότε κοίτα προς x600 - x700 η αντίστοιχη nvidia για κάρτα γραφικών. Αν θές φορητότητα τότε το πολύ μέχρι 14άρα, η 15άρες ειναι ήδη πολύ μεγάλες. Εχουν βγεί και 14άρες wide... Βάρος, το πολύ μέχρι 2.2 - 2.4 κιλά αν θές να είναι πραγματικά φορητός. Επεξεργαστή δεν χρειάζεσαι dual core αν δεν εχεις εφαρμογές να τον χρησιμοποιούν. Δηλαδή αν είναι να παίζεις με office, email, internet κανενα παιχνίδι και dvd (rip) τότε το πολύ dothan στα 1.7. Και γλιτώνεις και χρήματα...

Οσο για dual core και υπερυψηλής ανάλυσης monitor να σε δώ να δουλέυεις στα 1440*900 σε 15'αρα και αν δεν σου βγούν τα μάτια τα ξαναλέμε...

Αν ήταν να σου βγουν τα μάτια τότε δεν θα κυκλοφορούσαν 15 με ακόμα μεγαλύτερες αναλύσεις.

Δεν του είπαμε να πάρει 19ΧΧ χ 12ΧΧ (που είναι όντως το άλλο άκρο-που κυκλοφορούν από μερικές εταιρείες) αλλά 1680Χ1050.

Δεν έχω συναντήσει κανένα που να γύρισε πίσω σε μικρότερη ανάλυση έχοντας δουλέψει έστω και για λίγο σε υψηλότερες αναλύσεις (εκτός βέβαια την 19ΧΧ!)

Όσο για να γλιτώσει χρήματα, από την στιγμή που θέλει να αντικαταστήσει το επιτραπέζιο με ένα laptop αντίστοιχων επιδόσεων δεν νομίζω ότι μπορεί να ψάχνει σε κατηγορία βάρους <3κιλά ή σε κάτι με single core CPU (rip και office την ίδια ώρα χωρίς dual core CPU? - δεν νομίζω ότι είναι λύση όταν θέλει να κάνει rip να ξεχνάει το μηχάνημα για 3-4 ώρες μέχρι να τελειώσει)

το 1440χ900 ειπα το ελαχιστο δυνατο σαν αναλυση αλλα αναφερομουν σε 15,4 που μοιαζει ιδανικο...(δικη μου αποψη)!Το 1280χ800 που βλεπω τωρα καλο ειναι και αυτο αλλα δεν θα με χαλουσε λιγο μεγαλυτερη αναλυση(για μεγαλυτερη αναλυση σε 15,4 μαλλον δεν 8α εβλεπα και πολλα!) ....!Για 17αρα ....μοιαζει λιγο βεβαια και το 1440*900.

Λαπτοπ με Χ700 δεν νομιζω να τον καλυψει πανω απο 3 μηνες!(δικη μου εκτιμηση)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.