Jump to content

Καλώδια για Peltier

Vatos_locos

Recommended Posts

• 1 month later...

λυπών άκουσα πως κάποιος ήθελε από 220 v να κατεβεί 12 v 50 Α τότε θα αγοραστής ένα φόρτισης μπαταριών του αυτοκίνητου που να φορτιζη όλες της μπαταρίες η αν είναι ακριβό πάρε ένα μετασχιματιστι 220 V προς 12 V 50 A και όπως λέμε και στην Κυπρο " φκαλης τον φο σου " και το πρόβλημά λύθηκε

λιπών πρέπει να πας σε ενα κατάστημά ηλεκτρικών ειδών και να τους πεις θέλω σύρμα 2Χ3 μιλιμετρα (ΜΜ) και αυτό αντέχει 300 Α και έτσι το μονό που μένη είναι να το ένωσής με μια φισια (φις ) του psu για να γυνή ι δουλειά σου

Βρε Αδερφέ τα καλώδια που έχω τώρα κάνουν το psu ήρθε στο σπίτι αλλά δεν είμαι εκεί να τα φτιάξω αν και το tec που πήρα είναι 117Qcwatt τελικά και δεν βλέπω να κάνει καλή δουλειά

τώρα τι θα κάνεις πιγενε σε ένα κατάστημά ηλεκτρολογικών ειδών και πες τους θέλεις σύρμα 2Χ3 ΜΜ ή 2Χ3,5 ή μεγαλύτερο από 3 ΜΜ και μετά κανε τής ένωσής σου με το psu να τελειώνουμε

al6s40 δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί κόλλησες....

σου λέω ξανά τα καλώδια που έχω αντέχουν είανι 2x0.5cm συλικόνης

γενικά τα πράγματα είναι έτοιμα εγώ δεν είμαι σπίτι μου απλά

και περιμένω και μεγαλύτερο tec 245 Qcwatt max

Ακόμα δεν σε καταλαβαίνω αλλά δεν πειράζει :p

έχουμε και λέμε

το meanwell St-350 Rated 12V @ 29A

παίζει 14V max αλλά όπως είναι λογικό με λιγότερα A

όπως προδίδει και το όνομά αλλά και τα νούμερα 350 καθαρά Watt

με τα καλώδια είμαστε μια χαρά ούτε καν ζεστάθηκαν ;)

psu4.th.jpg psu5.th.jpg psu6.th.jpg

Photos Από την μόνωση δεν έχω αλλά έγινε αυτό που κάνανε και στο XS

backplate με πλαστελίνη από ένα παλιό block με βίδες από κάτω

γόμα κάρβουνο γύρο και μέσα στο socket και ένα πανάκι για να μην κολλήσει όλη πάνω στο block. και εδώ 2 photos το sandwich με το Cold plate του 11 το tec και το block όλα τοποθετημένα

coldplate.th.jpg coldplate.th.jpg

προβλήματα με πάγο νερά και τέτοια δεν είχα γιατί το tec μας βγήκε μικρό όπως είπα και πριν αλλά πάλι έπαιξε καλά, idle έχω 37-37-24-30 με βάση το realtemp και full load από ~80 ( δεν έχω κλιματιστικό στο σπίτι :p δεν αξιωθήκαμε να τα φτιάξουμε αυτό το καλοκαίρι μιας και κανένας δεν είναι μεσα όλοι τρέχουμε ) που είχα πριν τώρα δεν πάει πάνω από 60 στους πυρήνες, αυτά

περιμένω ένα tec τώρα 245Qcwatt@ 15.4V έναντι των 177QcWatt @ 15.4V *( δλδ κάπου στα 90QCWatt @ 12V που το έχω εγώ ) που είναι αυτό που έχω οπότε εν αναμονή και βλέπουμε

completel.th.jpg

μένει να βρω κάπου να το χώσω μέσα στο κουτί το meanwell γιατί είναι λίγο μαρκούτσι κατα τα άλλα και για μικρό tec δεν περίμενα 20*C κάτω με τίποτα οπότε μια χαρά είμαι με το μεγαλύτερο δεν ξέρω τι να περιμένω ειδικά το χειμώνα θα έχει πλάκα :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.