Jump to content

Ξαφνικός Θάνατος P4C800-E DLX

overvolt

Recommended Posts

Το θαύμα έγινε τελικά , από το E-shop , και βέβαια δεν έχω λέξεις, για να περιγράψω την χαρά μου .

Χοροπηδάω και φωνάζω από την χαρά μου Που είναι η γυάλα ΟΕΕΕΟΟ ..

Χωρίς να έχω αυτοσκοπό την διαφήμιση , όσοι έχετε μείνει σε όμοια σύνθεση με την δική μου, και έχετε σκοπό να την κρατήσετε για δυο τρία χρόνια , καλό θα ήταν να σκεφτείτε για την απόκτηση μιας ακόμα μητρικής , για καλό και για κακό.

Σπάνια ευκαιρία θεωρώ , την καραβιά από P4P800E Deluxe, που έχει προς διάθεση το E-shop .

Δεν μου είπαν πόσες έχουν , αλλά εάν είναι να κάνετε την κίνηση , κάντε την, τώρα που γυρίζει .

Η στεναχώρια που πέρασα μέχρι να βρεθεί λύση , ήταν γιγάντια, δεν θα ήθελα να δω κανέναν από τα φιλαράκια στο φόρουμ , να περάσει τα ίδια .

Που είναι η γυάλα ?? ΟΕΕΕΟΟ!! , Που είναι η γυάλα ?? ΟΕΕΕΟΟ!!

Πάει τα χω πέξει τελείως !! :jump: :worship: :D

Σαν αφορμή που άλλαξα πλατφόρμα ήταν ότι κάηκε και σε μένα στο ξαφνικό η P4C800-E. Η δικιά σου είχε vdimm mod? έχω ακούσε και απο γνωστούς που είχαν vdimm mod και τα κακάρωσε η μητρική στο ξαφνικό.

Οχι , την ειχα παρθενα.. και αυτος ηταν ενας ακομα λογος, για το μεγεθος της εκπληξής μου, οταν τα κακαρωσε .

Η P4P800E Deluxe ειναι στο δρομο για Βολο. :) ( Αυριο)

Εφτασεεεεε !!!

P4P800-e Deluxe, rev 1.02, BIOS 1009 NON-Wireless Edition

Την φλασαρισα σε 1010 , και ολα καλα.

Την παω χαλαρα, στρωσιμο και διαγνωστικη περιοδο. ;)

Να σε καλα :D

Ανεβηκα στα 3.4 , και στεκετε θαυμασια , και η πλακα ειναι οτι χωρις πλεων το PAT, οι μνημες δουλευουν ανετα με μικροτερο latency .

Αχ παναγια μου, επειτελους ηρεμισε η ψυχουλα μου, βλεποντας και παλι το μηχανιμα μου στα καλα του . :)

• 3 weeks later...

Μετα απο εναν μηνα στο Ψυγειο, επεστρεψε τελικα η αντικατασταση απο τον ΠΟΥΛΙΑΔΗ Θεσσαλονικης , το P4C800-E DLX , στο ιδιο κουτι που τους εστειλα το παλιο .

Απλα βγαλανε απο μεσα το χαλασμενο και εβαλαν ενα καινουργειο.

Τα μονα εχτρα που ειχα στειλει , βιβλιο και CD , επεστρεψαν και αυτα, χωρις τιποτα επιπροσθετο .

Μολις την πηρα απο το μαγαζι, και τρυπωσα μεσα στο Νετ Καφε, για να μοιραστω μαζι σας το νεο ..

Τι αλλο να πω , παρα ενα μεγαλω Ευχαριστω , στον ΠΟΥΛΙΑΔΗ Θεσσαλονικης , που παρα τα εσωτερικα του προβληματα, ως εταιρεια με εξυπηρετησε, και σχετικα σε καλο χρονο.

Μην ξεχναμε οτι υπαρχουν και {πολυ πολυ} χειρότερα στο θεμα service !!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.