overvolt Μάρτιος 11, 2006 Author #21 Μάρτιος 11, 2006 Το θαύμα έγινε τελικά , από το E-shop , και βέβαια δεν έχω λέξεις, για να περιγράψω την χαρά μου . Χοροπηδάω και φωνάζω από την χαρά μου Που είναι η γυάλα ΟΕΕΕΟΟ .. Χωρίς να έχω αυτοσκοπό την διαφήμιση , όσοι έχετε μείνει σε όμοια σύνθεση με την δική μου, και έχετε σκοπό να την κρατήσετε για δυο τρία χρόνια , καλό θα ήταν να σκεφτείτε για την απόκτηση μιας ακόμα μητρικής , για καλό και για κακό. Σπάνια ευκαιρία θεωρώ , την καραβιά από P4P800E Deluxe, που έχει προς διάθεση το E-shop . Δεν μου είπαν πόσες έχουν , αλλά εάν είναι να κάνετε την κίνηση , κάντε την, τώρα που γυρίζει . Η στεναχώρια που πέρασα μέχρι να βρεθεί λύση , ήταν γιγάντια, δεν θα ήθελα να δω κανέναν από τα φιλαράκια στο φόρουμ , να περάσει τα ίδια . Που είναι η γυάλα ?? ΟΕΕΕΟΟ!! , Που είναι η γυάλα ?? ΟΕΕΕΟΟ!! Πάει τα χω πέξει τελείως !! :worship:
JiMk Μάρτιος 11, 2006 #22 Μάρτιος 11, 2006 Σαν αφορμή που άλλαξα πλατφόρμα ήταν ότι κάηκε και σε μένα στο ξαφνικό η P4C800-E. Η δικιά σου είχε vdimm mod? έχω ακούσε και απο γνωστούς που είχαν vdimm mod και τα κακάρωσε η μητρική στο ξαφνικό.
overvolt Μάρτιος 13, 2006 Author #24 Μάρτιος 13, 2006 Οχι , την ειχα παρθενα.. και αυτος ηταν ενας ακομα λογος, για το μεγεθος της εκπληξής μου, οταν τα κακαρωσε . Η P4P800E Deluxe ειναι στο δρομο για Βολο. ( Αυριο)
overvolt Μάρτιος 16, 2006 Author #25 Μάρτιος 16, 2006 Εφτασεεεεε !!! P4P800-e Deluxe, rev 1.02, BIOS 1009 NON-Wireless Edition Την φλασαρισα σε 1010 , και ολα καλα. Την παω χαλαρα, στρωσιμο και διαγνωστικη περιοδο.
overvolt Μάρτιος 18, 2006 Author #27 Μάρτιος 18, 2006 Να σε καλα Ανεβηκα στα 3.4 , και στεκετε θαυμασια , και η πλακα ειναι οτι χωρις πλεων το PAT, οι μνημες δουλευουν ανετα με μικροτερο latency . Αχ παναγια μου, επειτελους ηρεμισε η ψυχουλα μου, βλεποντας και παλι το μηχανιμα μου στα καλα του .
overvolt Απρίλιος 7, 2006 Author #28 Απρίλιος 7, 2006 Μετα απο εναν μηνα στο Ψυγειο, επεστρεψε τελικα η αντικατασταση απο τον ΠΟΥΛΙΑΔΗ Θεσσαλονικης , το P4C800-E DLX , στο ιδιο κουτι που τους εστειλα το παλιο . Απλα βγαλανε απο μεσα το χαλασμενο και εβαλαν ενα καινουργειο. Τα μονα εχτρα που ειχα στειλει , βιβλιο και CD , επεστρεψαν και αυτα, χωρις τιποτα επιπροσθετο . Μολις την πηρα απο το μαγαζι, και τρυπωσα μεσα στο Νετ Καφε, για να μοιραστω μαζι σας το νεο .. Τι αλλο να πω , παρα ενα μεγαλω Ευχαριστω , στον ΠΟΥΛΙΑΔΗ Θεσσαλονικης , που παρα τα εσωτερικα του προβληματα, ως εταιρεια με εξυπηρετησε, και σχετικα σε καλο χρονο. Μην ξεχναμε οτι υπαρχουν και {πολυ πολυ} χειρότερα στο θεμα service !!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.