overvolt Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2006 Ξαφνικός Θάνατος P4C800-E DLX . Στα καλα καθούμενα .. Αρχισε να παγωνει το ποντικι , κανω επανεκινηση .. Μπουταρει κανονικα .. αρχιζω να χανω συσκευες USB ..κανω επανεκινησηΜπουταρει κανονικα .. ξανα παγωνει το ποντικι. ..κανω επανεκινηση Και τελειωσαμε ..... για τα καλα . Το μονο που κανει ειναι να ξεκινα, και ουτε Μπιπ ουτε τιποτα.Απο το κουμπι Power σβηνει και τιποτα αλλο .. Το πρασινο λαμπακι στην μητρικη αναβει κανονικα. Τα ξηλωσα ολα απο μεσα, αφησα μονο τα πολυ βασικα, και παλι τα ιδια . Ο επεξεργαστης , φαινετε να ζεστενετε, αλλα και παλι , μεχρι εκει, το μηχανημα δεν ξεκιναει . Το εχω 14 μηνες, και εχει τρια χρονια εγγυηση .. Εχω σκασει απο την τσατιλα μου , την τριτη θα παω να βρω μητρικη αλλη, για να σιγουρετω, πιο ειναι το πραγματικο προβλημα , μητρικη ή επεξεργαστης .. O Hipro αναλαμβανει να φτιαξει μητρικες ? , αλλαγη σταθεροποιητες και τετοια ?
overvolt Μάρτιος 5, 2006 Author #3 Μάρτιος 5, 2006 To δοκιμασα και αυτο. Παντως η αληθεια ειναι οτι δεν βλεπω πουθενα , κανενα καψιμο στην πλακετα. Τι να πω, τα εχω χαμενα ..
mauros Μάρτιος 5, 2006 #4 Μάρτιος 5, 2006 Τί τροφοδοτικό έχεις?Μήπως αυτό φταίει που κάηκε η μητρική σου?Το τσέκαρες?
overvolt Μάρτιος 5, 2006 Author #5 Μάρτιος 5, 2006 Το μετρισα και αυτο, ειναι καλο.. Δοκιμασα και αλλο τροφοδοτικο, δεν ειδα αλλαγη .
tomhel Μάρτιος 5, 2006 #6 Μάρτιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από overvoltO Hipro αναλαμβανει να φτιαξει μητρικες ? , αλλαγη σταθεροποιητες και τετοια ? Ρε overvolt , ποιος θα κατσει να ασχοληθει με την χαλασμενη μητρικη σου , και να βρει που εχει 'παρει' και τι ακριβως θελει αντικατασταση ....Αφου εισαι παλια καραβανα οπως λες , μαλλον εχεις μεινει στα παλια που οτι χαλαγε καθομαστε ( λογο κοστους ) και μας εβγαιναν τα ματια για να το επισκευασουμε Πλεον τα πραγματα εχουν αλλαξει . ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να επισκευαζεις , ιδιετερα κατι τοσο φθηνο - αλλα και πολυπλοκο οπως μια μητρικη ......Αντε να την αλλαξεις ( RMA , χλωμο εαν βρεις ιδια ) , η ψαξε για καμια μτχνη.....
GoriLLakoS Μάρτιος 6, 2006 #8 Μάρτιος 6, 2006 plaisio stock 46 , δεν χρειαζεται να εχει σημαδια οτι εχει καει κατι για να μην παιζει η μητρικη...Παλιά καραβάνα ΙΤ Techloooooooooooooooooooooooooooooooooooool
overvolt Μάρτιος 6, 2006 Author #9 Μάρτιος 6, 2006 Να ειστε καλα βρε παλικαρια .. Τελος παντων η ουσια ειναι οτι δεν εχω καταλαβει ακομα τι πεθανε ακριβως . Αυριο με το καλο, θα δοκιμασω το επεξεργαστη μου σε μια αλλη 478 μητρικη. Εαν μπουταρει τοτε ειναι σιγουρο , οτι η μητρικη που αγορασα περσι τα Χριστουγενα στα 200 Ευρο.... θελει RMA . Καλη η ιδεα για μια ακομη μητρικη. Ημουν ετοιμος να παρω μια P4P800 Deluxe, ετσι για να υπαρχει .. 103 Ευρο. Η καλη κρυάδα θα ειναι, να πεθανε ο επεξεργαστης .... το τευλευτεο στοκ που βρηκα , ειναι λεει στον Εβρο --- Ελληνοτουρκικά συνορα :wassat:
overvolt Μάρτιος 6, 2006 Author #10 Μάρτιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Χθες, στις 04:58] plaisio stock 46 , δεν χρειαζεται να εχει σημαδια οτι εχει καει κατι για να μην παιζει η μητρικη... Βασιλη Για πες μας τι πινεις !!!! Που την ειδες εσυ την P4C800-E DLX στο πλαισιο στοκ ?? Η μηπως την αγορασε κανενας Κυριακάτικα .. ?????
GoriLLakoS Μάρτιος 6, 2006 #11 Μάρτιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από overvolt Βασιλη Για πες μας τι πινεις !!!! Που την ειδες εσυ την P4C800-E DLX στο πλαισιο στοκ ?? Η μηπως την αγορασε κανενας Κυριακάτικα .. ????? ....παλι το βρηκες ατιμε...... ή μηπως ...λεω μηπως....αμα εχεις κανεναν γνωστο που δουλευει εκει ειναι πολυ μα πολυ ευκολο να ε ειδοποιει για οτι καλο στοκ παει εκει....... Δεν χρειαζεται να μπεις στο στοκ(σαιτ)να τα δεις...γιατι πολυ απλα δεν προλαβαινουν να ενημερωνουν....... Δεν μπορω να σε καταλαβω...και φαινεσαι εξυπνος ρε μαμωτο μου......απλη λογικη ειναι
tristeno1416003162 Μάρτιος 6, 2006 #12 Μάρτιος 6, 2006 Αν δεν πας ο ίδιος στο stock από που περιμένεις να μάθεις? (μην μου πεις από την ιστοσελίδα του πλαισίου-γιατί είναι η πλέον αναξιόπιστη και ανημέρωτη)
overvolt Μάρτιος 6, 2006 Author #13 Μάρτιος 6, 2006 Ερωτηση... Εχουμε κανεναν που μενει κοντα στο Πλαισιο Στοκ μαγαζι .Φαβιέρου 5, Μεταμόρφωση. ΔΕΝ στελνουν λεει αποστολες , πρεπει να αγορασεις χερι - χερι . Εχουμε κανεναν προθυμο να βοηθηση ,εαν Χρειαστει ??
overvolt Μάρτιος 6, 2006 Author #14 Μάρτιος 6, 2006 Βασιλη μου, σε αγαπαω ρε μπαγασα... αλλα ο ΒΟΛΟΣ, δεν ειναι διπλα απο τα Βρυλισσια !!
GoriLLakoS Μάρτιος 6, 2006 #15 Μάρτιος 6, 2006 Ψαξε για τον Dellman....αν δεν τον βρεις εδω..θα ειναι στο διπλανο site....
GoriLLakoS Μάρτιος 6, 2006 #16 Μάρτιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από overvolt Βασιλη μου, σε αγαπαω ρε μπαγασα... αλλα ο ΒΟΛΟΣ, δεν ειναι διπλα απο τα Βρυλισσια !! Γιατι με αγαπας ρα ??????
overvolt Μάρτιος 6, 2006 Author #17 Μάρτιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 01:43] Γιατι με αγαπας ρα ?????? Εχεις συμπαθιτικη και στρογγυλη μουσουδα Και για την πληροφορια που μου εδωσες βεβαια .
overvolt Μάρτιος 10, 2006 Author #18 Μάρτιος 10, 2006 Θρήνος και κωμωδία ταυτόχρονα, είναι το να ψάχνεις για μια μητρική socket 478 της προκοπής , στις μέρες μας . Το στοκ House στο Πλαίσιο , είναι άδειο . Η αγορά είναι άδεια , και πώς να μην είναι .. εφόσον κανένας δεν έχει την σοβαρότητα να κρατάει στοκ, ώστε να καλύπτει και τους παλιούς πελάτες του . Τελικός , βρήκα ένα μικρό φως στο τούνελ, από το E-shop, το οποίο φαίνεται να παραλαμβάνει από το πουθενά , ένα φορτίο P4P800-E- Deluxe . Έτσι λοιπόν κατάθεσα και εγώ την παραγγελία μου , σαν καλό παιδάκι και περιμένω για το θαύμα . Η P4CP800-E- Deluxe, έφτασε στον ΠΟΥΛΙΑΔΗ Θεσσαλονίκης, ο οποίος, παρά τα εμπορικά του προβλήματα , το τμήμα σέρβις λειτουργεί κανονικά . Αισιοδοξία και ταυτόχρονη ανασφάλεια είναι τα συναισθήματα μου, παρά το γεγονός , ότι το τμήμα σέρβις ήταν πολύ πρόθυμο να βοηθήσει , από όσα κατάλαβα δηλαδή, μιλώντας τηλεφωνικά μαζί τους .Πιστεύω ότι στις 15 του μήνα , θα έχω εξελίξεις και από τα δυο μέτωπα , οι οποίες μακάρι να είναι θετικές , διαφορετικά , θα σαλτάρω ..Παρηγοριά στον άρρωστο, είναι ευτυχώς το δεύτερο μου σύστημα , P3 1000 με 480Ram & Win2k pro. Όπου με ένα εξωτερικό κουτί Firewire/USB2.0,μοιραζομε δεδομένα από έναν δίσκο από το κύριο μηχάνημα. Και έτσι έχω πλήρη πρόσβαση στην προίκα μου. (δεδομένα)
GoriLLakoS Μάρτιος 10, 2006 #19 Μάρτιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από overvolt εφόσον κανένας δεν έχει την σοβαρότητα να κρατάει στοκ, ώστε να καλύπτει και τους παλιούς πελάτες του . Δεν νομιζω οτι ο ορος σοβαροτητα ειναι ο σωστος.....!!! Νομιζω οτι ειναι κοινη τακτικη και λογικη να μην μενουν bad stock στα καταστηματα....γι'αυτο και τα πιστωτικα ειναι της μοδας...
overvolt Μάρτιος 11, 2006 Author #20 Μάρτιος 11, 2006 γι'αυτο και τα πιστωτικα ειναι της μοδας... Δεν το καταλαβα αυτο... για ξανα ριχτα τα ΤΑΡΟ ..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.