Jump to content

Θερμοκρασίες GPU

Goklagie

Recommended Posts

δεν ξερω τι θερμοκρασιες πιανει η συγκεκριμενη καρτα αλλα αν κρινω απ τη δικια μου (6600gt) που εχει πιασει και 80-85 μια χαρα ειναι.. αν δε σου παρουσιαζει artifacts δε νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις.. :)

Eμένα είναι στα 50C στο "idle mode" δηλ. όταν δεν τρέχω παιχνίδια ούτε videο ούτε τίποτα. Αύξηση 23C δεν είναι πολύ?

@Louis Gas

Καλά, 80-85 κ λες μια χαρά είναι? Λίγο ακόμη κ φτάνεις τους 100 !!! Δεν λεω, δεν ξέρω από θερμοκρασίες, αλλά μου φαίνονται πολλά, άλλωστε ένας κοινός CPU δεν πρέπει να ξεπεράσει τους 70C ...

Kαμια σχεση ο cpu με τον gpu σε θερμοκρασιες!Ειναι φυσιολογικοτατη η θερμοκρασια που εχεις φιλε μου μην ανησυχεις.Αν δεις οτι παρουσιαζει προβληματα,τοτε κοιτας για αλλαγη ψυξης..

Οχι μονο φυσιολογικη ,αλλα αν εχεις την default ψυχτρα μαλλον μικρη ειναι.

Δηλαδη ρε παιδια μεχρι ποσο ειναι φυσιολογικες οι θερμοκρασιες???Εγω στην 1900χτ εχω 60-65 βαθμους load με default ψυξη και σε default κατασταση...Οποτε δεν την εχω ''ενοχλησει'' καθολου.....

Τι λέτε ρε παιδιά τι 70 C .. εγώ με την 7800GTX 512ΜΒ έχω σε idle 35~40 βαθμούς και μετά απο αρκετές ώρες FEAR κυμαίνεται γύρω στα 50~60..;)

Αρχική απάντηση από HellhammeR

Τι λέτε ρε παιδιά τι 70 C .. εγώ με την 7800GTX 512ΜΒ έχω σε idle 35~40 βαθμούς και μετά απο αρκετές ώρες FEAR κυμαίνεται γύρω στα 50~60..;)

E λιγο καλυτερη ψυξη να εχει η 512 απο την 256.....

Μετα παιζουν και θερμοκρασιες περιβαλοντος, κουτιου κτλ...

Αρχική απάντηση από louis_gas

δεν ξερω τι θερμοκρασιες πιανει η συγκεκριμενη καρτα αλλα αν κρινω απ τη δικια μου (6600gt) που εχει πιασει και 80-85 μια χαρα ειναι.. αν δε σου παρουσιαζει artifacts δε νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις.. :)

Ρε συ πως μετράς θερμοκρασία στη συγκεκριμένη κάρτα; Έχω την MSI 6600GT AGP και δεν το έχω καταφέρει...:sick:

Δε το έχωπροσπαθήσει βέβαια ποτέ αλλά στο panel της Nvidia δεν είδα κάτι. Μήπως θέλει κάποιο registry key για να ενεργοποιηθεί όπως συμβαίνει για να βλέπεις τα clock speeds;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.