FrOsT Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2006 Θέλω να τρέχω ταυτόχρονα το DU meter περισσότερες φορές από 1!Πως?Αν δεν γίνετε αυτό τότε υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που να το υποστηρίζει αυτό ή τουλάχιστον κάνει την ίδια δουλιά με το DU Meter για να τα τρέχω μαζί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάρτιος 5, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2006 ΟΚ βρήκα το BW meter που κάνει αυτό που θέλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάρτιος 5, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2006 Καλή φάση για dsl και ασύρματο... Α ξέχασα δεν έχεις ασύρματο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάρτιος 5, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από vdeseris Καλή φάση για dsl και ασύρματο... Α ξέχασα δεν έχεις ασύρματο.. Έχω lan, για τον server Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Μάρτιος 5, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2006 εγω παλαιοτερα χρησιμοποιουσα du meter.. τωρα χρησιμοποιω net meter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.