Dr.Paneas Μάρτιος 6, 2006 #21 Μάρτιος 6, 2006 δε διαφωνω, αλλα εχω otenet γκρρρρρ Λεω να παω σε vivo αλλα δεν ξερω αν μπορω να το κανω στην περιοχη μου, ποσο παει η vivo για 384 ;
Pieros Μάρτιος 6, 2006 #22 Μάρτιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 13:06] ενω ο ΟΤΕ σεβεται το πελατη και τον εκτιμα απεριοριστα , οσο για τη νοοτροπια... εχω βιβοντι και ασχετα με τι λενε οι διαφοροι 1.και στα εμαιλ απαντανε συντομα 2.και στο τηλεφωνο απαντανε συντομα 3.και τζαμπε τηλεφωνο εχω 4.και 512ρα εχω που κραταει ΣΤΑΘΕΡΑ πανω απο τα 50kb/s ολη μερα οτι ωρα και να ειναι 5. και πληρωνω λιγοτερα απο οσο ενας με ΟΤΕ Καλά τα λες αλλά ύστερα από το περσυνό blackout πολλοί χρήστες φοβουνται να γυρίσουν πίσω
spresv Μάρτιος 6, 2006 #23 Μάρτιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka ενω ο ΟΤΕ σεβεται το πελατη και τον εκτιμα απεριοριστα , οσο για τη νοοτροπια... εχω βιβοντι και ασχετα με τι λενε οι διαφοροι 1.και στα εμαιλ απαντανε συντομα 2.και στο τηλεφωνο απαντανε συντομα 3.και τζαμπε τηλεφωνο εχω 4.και 512ρα εχω που κραταει ΣΤΑΘΕΡΑ πανω απο τα 50kb/s ολη μερα οτι ωρα και να ειναι 5. και πληρωνω λιγοτερα απο οσο ενας με ΟΤΕ I second that.
ea6gka Μάρτιος 7, 2006 #24 Μάρτιος 7, 2006 2 εργασιμες περιμενα , φωτια στα σπιτια τους που δε με σεβονται παναθεμα τους. Α και με ειδοποιηση στο κινητο EDIT : δεν ειναι 2 εργασιμες , Παρασκευη απογευμα , τριτη πρωι , κατι ωριτσες δλδ
unstoppable Μάρτιος 7, 2006 #25 Μάρτιος 7, 2006 Τα pings με εξωτερικο που κυμαινονται (Γερμανια ,Αγγλια, Ολλανδια κυριως
ea6gka Μάρτιος 7, 2006 #26 Μάρτιος 7, 2006 sto cod2 το χαμηλοτερο ειναι 87 το μεγαλυτερο 290 , γερμανια νομιζω
blade_pan Μάρτιος 7, 2006 #27 Μάρτιος 7, 2006 Παιδες δηλαδη εμεις που εχουμε vivodi 512 γραμμη και προσβαση μεσω ΟΤΕ,ενω παλια πληρωναμε 45 το μηνα περιπου τωρα ποσο ειναι η 1ΜB?
darkCount Μάρτιος 8, 2006 #29 Μάρτιος 8, 2006 Στις περιπτώσεις που γράφει η αναζήτηση μέσω αριθμού τηλεφώνου, μέσω δικτύου του ΟΤΕ...είναι το ΑΡΥΣ?Shared LLU δεν πάιζει? Τι είναι τελικά αυτο το shared LLU?Μιλάμε για 18 περίπου ευρώ διαφορά ο σάπιος ο ΑΡΥΣ. Ελεορ!!
darkCount Μάρτιος 8, 2006 #31 Μάρτιος 8, 2006 Ναι εντάξει...όμως σε αυτές τις περιπτώσεις που αναφέρω...όταν μας λέει η Βιβο..μέσω δικτύου Οτε...είναι το ΑΡΥΣ?Το ΑΡΥΣ και το sharedLLU είναι το ίδιο πράγμα?Ή αντι για ΑΡΥΣ μπορώ να ζητήσω sharedLLU με τις ανάλογες αιτήσεις? Τα έχω λίγο μπερδεμένα στο μυαλό μου και απο το σιτε τους δεν βγάζω και πολύ ακρη.
morpheus Μάρτιος 8, 2006 #32 Μάρτιος 8, 2006 Λάθος.Full LLU = DSLAM Vivodi με τη γραμμη να μεταφερει ΜΟΝΟ τη DSL)Shared LLU = DSLAM Vivodi με τη γραμμη να μεταφερει το τηλεφωνο του ΟΤΕ ΚΑΙ τη DSLΑΡΥΣ = DSLAM OTE
SlotKiller Μάρτιος 8, 2006 #33 Μάρτιος 8, 2006 FULL LLU: μεταβιβαζεις τα δικαιωματα της γραμμης στην βιβοντι, πρεπει να σε καλυπτει το δικτυο τουςShared LLU: μεταβιβαζεις μονο τις συχνοτητες της δσλ στην βιβοντι, τηλεφωνο απο οτε κανονικα, θελει δικτυο της βιβοντιΑΡΥΣ: οτι ειναι ολες οι αλλες εταιρειες, δεν μεταβιβαζεις τπτ στην βιβο, δεν θελει καλυψη απο το δικτυο της, βιβο μονο σαν isp
ea6gka Μάρτιος 8, 2006 #34 Μάρτιος 8, 2006 ναι αλλα παλαιοτερα πριν κανα 1.5 χρονο ειχε γινει συζητηση στο ADSLGR και ειχανε καταληξει οτι τελικα shared ειναι DSLAM OTE. οποτε μην εισαι τοσο σιγουρος
darkCount Μάρτιος 8, 2006 #35 Μάρτιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από darkCount Ναι εντάξει...αλλάαντι για ΑΡΥΣ μπορώ να ζητήσω sharedLLU με τις ανάλογες αιτήσεις? Τα έχω λίγο μπερδεμένα στο μυαλό μου και απο το σιτε τους δεν βγάζω και πολύ ακρη. Αυτό ξέρει να μου το απαντήσει κάποιος? Είμαι αναγκασμένος να πάω σε ΑΡΥΣ στην περιοχή μου ή έχω επιλογή αλλή?edit: Με προλάβατε τελικα...Μου έμεινε ο ΑΡΥΣ δηλαδη...not good!!
SlotKiller Μάρτιος 8, 2006 #36 Μάρτιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από darkCount Αυτό ξέρει να μου το απαντήσει κάποιος? Είμαι αναγκασμένος να πάω σε ΑΡΥΣ στην περιοχή μου ή έχω επιλογή αλλή? Σου απαντησα εγω!Οχι δεν εχεις αλλη επιλογη, μονο ΑΡΥΣ αν δεν καλυπτει το δικτυο της βιβο
K.K Απρίλιος 6, 2006 #37 Απρίλιος 6, 2006 Έβαλα FULL LLU 1MB αλλά έχω πρόβλημα με το DC++ και συγκεκριμένα το Angelos0. Αν μπορεί κάποιος να μου πει τις ρυθμίσεις του SpeedTouch 536. Βλέπω τους χρήστες όχι όμως και τα περιεχόμενα.....
sotiris Απρίλιος 6, 2006 #40 Απρίλιος 6, 2006 ώπα μισό, μπορώ είπαμε να έχω τηλέφωνο ποτέ και συχνότητα vivodi?αυτό δεν τό χα πάρει πρέφα!αυτό είναι το shared llu?και πόσο πάει τελική το 1mbit?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.