Jump to content

RAID 0 και Delayed Write Failure

freemannnn

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω 2 δισκου SATA WESTERN DIGITAL 120GB 7200RPM 8MB cache.

οσο τους ειχα κανονικα C και D δεν υπηρχε κανενα προβλημα.

σκεφτηκα να τους κανω RAID 0 μια και υποστηριζε το motherboard με το chipset ICH6R της INTEL. ολα καλα τους εκανα RAID με strip size 128 που προτεινε το BIOS του RAID και 2 partition, ενα 10gb για το λειτουργικο και τα υπολοιπα 230 σαν D ως αποθηκευτικος χωρος.

ομως οταν κανω αντιγραφη αρχειων μεσα στους δισκους, στο D ας πουμε μεγαλα αρχεια π.χ. AVI το μηχανημα ψιλοκολλαει και βγαζει Delayed Write Failure.

γιατι συμβαινει αυτο? βρηκα στο internet να συμβαινει σε παρα πολλους αυτο.

ξεχασα να αναφερω οτι δουλευω WIN2003 SP1 STANDARD.

Αρχική απάντηση από constantinos

εχω 2 δισκου SATA WESTERN DIGITAL 120GB 7200RPM 8MB cache.

οσο τους ειχα κανονικα C και D δεν υπηρχε κανενα προβλημα.

σκεφτηκα να τους κανω RAID 0 μια και υποστηριζε το motherboard με το chipset ICH6R της INTEL. ολα καλα τους εκανα RAID με strip size 128 που προτεινε το BIOS του RAID και 2 partition, ενα 10gb για το λειτουργικο και τα υπολοιπα 230 σαν D ως αποθηκευτικος χωρος.

ομως οταν κανω αντιγραφη αρχειων μεσα στους δισκους, στο D ας πουμε μεγαλα αρχεια π.χ. AVI το μηχανημα ψιλοκολλαει και βγαζει Delayed Write Failure.

γιατι συμβαινει αυτο? βρηκα στο internet να συμβαινει σε παρα πολλους αυτο.

ξεχασα να αναφερω οτι δουλευω WIN2003 SP1 STANDARD.

Παρομοιο προβλημα αντιμετωπισα, οταν εχοντας Raid, προσπαθουσα να αντιγραψω απο εναν αλλο δισκο στο Raid, μεχρι που ο αλλος δισκος μας "αφησε χρονους".

Οποτε εγω θα προτεινα για αρχη μια πληρη διαγνωση και των 2 δισκων σου με καποιο utility της WD μηπως καποιος απο τους 2 ετοιμαζεται να σε αφησει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.