ennia Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2006 Εχω ένα πρόβλημα με το PC μου. Οταν τον ανοιγω μετά από λίγη ώρα κάνει restart αλλά κολλάει και μου εμφανίζει ένα μήνυμα ότι κάποιο αρχείο είναι κατεστραμμένο. Μέχρι τώρα μου εχεί εμφανίσει 2 διαγορετικά. [ sustem32\ drivers\isq pnp.sys] & [windows\sustem32\cofing\sustem]. Μπορεί κάποιοσ να μου πει τι ειναι αυτό και γιατί το κάνει?????
xaxa1982 Μάρτιος 5, 2006 #2 Μάρτιος 5, 2006 Το πιθανότερο είναι να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με κάποιον driver.Καλού κακού,κάνε και ένα σκανάρισμα με ένα antivirus και ένα antispyware,αν δεν έχεις ξανακάνει...
vazelos Μάρτιος 5, 2006 #3 Μάρτιος 5, 2006 Οταν λες κολλαει εννοεις οτι πριν βγει απο τα windows βγαζει το μηνυμα που λες?Δες τι προγραματα η συσκευες εχεις βαλλει τελευταια πριν αρχισει να σου το κανει αυτο...
kreach Μάρτιος 5, 2006 #4 Μάρτιος 5, 2006 Ίσως φταίνε τα Windows, για κάνε Repair των Windows κ δες αν φτιάξει. Υπάρχουν προγράμματα που παρουσιάζουν πρόβλημμα ?Κάτι στο λογισμικό φταίει πάντως...
Dr.Paneas Μάρτιος 5, 2006 #6 Μάρτιος 5, 2006 Λογικά καποιο αρχείο μέσα στο system32 των Windows, το οποιο είναι απαραίτητο από το λειτουργικό (δηλαδή για καποιος service) έχει καταστραφεί. Αυτό ωφείλεται συνήθως σε χαζομέρες του χρήστη αλλά και του σκληρού δίσκου. Repair το αρχείο που έχει πρόβλημα ή αν δεν ξερεις πως να το κανεις, πες μας ποιο αρχειο ειναι να στο στείλουμε.Στην καλύτερη περίπτωση, εγω θα εκανα επανεγκατάσταση τα windows
ennia Μάρτιος 7, 2006 Author #8 Μάρτιος 7, 2006 to service pack2 το έχω περάσει πριν μου δημιουργηθεί αυτό το πρόβλημα.
ennia Μάρτιος 7, 2006 Author #9 Μάρτιος 7, 2006 Θα δοκιμάσω να κάνω επανεγκατάσταση των windows και......βλέπουμε!!!!
vazelos Μάρτιος 7, 2006 #10 Μάρτιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από ennia Θα δοκιμάσω να κάνω επανεγκατάσταση των windows και......βλέπουμε!!!! Το καλυτερο που μπορεις να κανεις
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.