Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ PC....

ennia

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω ένα πρόβλημα με το PC μου. Οταν τον ανοιγω μετά από λίγη ώρα κάνει restart αλλά κολλάει και μου εμφανίζει ένα μήνυμα ότι κάποιο αρχείο είναι κατεστραμμένο. Μέχρι τώρα μου εχεί εμφανίσει 2 διαγορετικά. [ sustem32\ drivers\isq pnp.sys] & [windows\sustem32\cofing\sustem]. Μπορεί κάποιοσ να μου πει τι ειναι αυτό και γιατί το κάνει????? :o

Το πιθανότερο είναι να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με κάποιον driver.Καλού κακού,κάνε και ένα σκανάρισμα με ένα antivirus και ένα antispyware,αν δεν έχεις ξανακάνει...

Οταν λες κολλαει εννοεις οτι πριν βγει απο τα windows βγαζει το μηνυμα που λες?Δες τι προγραματα η συσκευες εχεις βαλλει τελευταια πριν αρχισει να σου το κανει αυτο...

Ίσως φταίνε τα Windows, για κάνε Repair των Windows κ δες αν φτιάξει. Υπάρχουν προγράμματα που παρουσιάζουν πρόβλημμα ?

Κάτι στο λογισμικό φταίει πάντως...

Λογικά καποιο αρχείο μέσα στο system32 των Windows, το οποιο είναι απαραίτητο από το λειτουργικό (δηλαδή για καποιος service) έχει καταστραφεί. Αυτό ωφείλεται συνήθως σε χαζομέρες του χρήστη αλλά και του σκληρού δίσκου. Repair το αρχείο που έχει πρόβλημα ή αν δεν ξερεις πως να το κανεις, πες μας ποιο αρχειο ειναι να στο στείλουμε.

Στην καλύτερη περίπτωση, εγω θα εκανα επανεγκατάσταση τα windows

to service pack2 το έχω περάσει πριν μου δημιουργηθεί αυτό το πρόβλημα.

Θα δοκιμάσω να κάνω επανεγκατάσταση των windows και......βλέπουμε!!!!

Αρχική απάντηση από ennia

Θα δοκιμάσω να κάνω επανεγκατάσταση των windows και......βλέπουμε!!!!

Το καλυτερο που μπορεις να κανεις:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.