Jump to content

Εικονίδιο MSN messenger

Makis Hourdakis

Recommended Posts

Ψάχνω το εικονίδιο του msn messenger σε .png ή .ico. Έχω αφιερώση αρκετή ώρα ψάχνοντας αλλά ό,τι βρίσκω αφορά είτε custom εικονίδια είτε avatars για το msn...

Για να καταλάβετε, έχω μια toolbar στην οποία έχω διάφορα προγράμματα, μεταξύ αυτών και το msn messenger 7.5 αλλά δεν μου βρίσκει το εικονίδιο απο το .exe και έτσι ψάχνω ξεχωριστά το εικονίδιο σε .png ή .ico να το βάλω γιατί δεν μου αρέσουν όσα custom έχω βρει.

Σημείωση: Ψάχνω το ΚΑΝΟΝΙΚΟ εικονίδιο του msn messenger. Όχι διάφορα modded που κυκλοφορούν.

Αν το έχει κάποιος ας το ανεβάσει Please.... :)

Ανε εχω καταλαβει καλα κανε το παρακατω:

toolbar>>δεξι klik>>toolbars>>quick start

θα σου βγαλει καπια εικονιδια,μεσα θα ειναι και το msn.τραβατο και βγαλτο στην επιφανεια εργασιας.Αυτο θες?

Αρχική απάντηση από vdeseris

Κάτι τέτοιο???

msn6-icon.png

Αυτό. Θα προτιμούσα βέβαια να είναι απο τον 7 (είναι ελαφρώς διαφορετικό) αλλά εκεί θα κολλήσουμε; Ευχαριστώ πολύ!!! :D

Αρχική απάντηση από ΝTG

αν κανεις δεξι κλικ με το mouse και properties->change icon δειχνοντας το .εχε δεν σου βγαζει το σωστο?

Δεν είναι συνηθισμένη toolbar των Windows. Είναι toolbar ενός theme και δεν είναι λίγο περίεργο... ;)

Αρχική απάντηση από thrasher

Ανε εχω καταλαβει καλα κανε το παρακατω:

toolbar>>δεξι klik>>toolbars>>quick start

θα σου βγαλει καπια εικονιδια,μεσα θα ειναι και το msn.τραβατο και βγαλτο στην επιφανεια εργασιας.Αυτο θες?

Όχι. Όταν λέω "εικονίδια" εννοώ εικονίδια. Όχι συντομεύσεις... ;) Γιατί στην toolbar αυτή βάζεις συντομεύσεις για τις οποίες όμως επιλέγεις εσύ την εικόνα που θα βάλεις. Σε κάποια μπορεί να παίρνει το εικονίδιο που είναι στο .exe. Σε άλλα όμως (όπως αυτό) όχι. Το γιατί δεν το ξέρω...

THNX guys! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.