Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2006 Ψάχνω το εικονίδιο του msn messenger σε .png ή .ico. Έχω αφιερώση αρκετή ώρα ψάχνοντας αλλά ό,τι βρίσκω αφορά είτε custom εικονίδια είτε avatars για το msn... Για να καταλάβετε, έχω μια toolbar στην οποία έχω διάφορα προγράμματα, μεταξύ αυτών και το msn messenger 7.5 αλλά δεν μου βρίσκει το εικονίδιο απο το .exe και έτσι ψάχνω ξεχωριστά το εικονίδιο σε .png ή .ico να το βάλω γιατί δεν μου αρέσουν όσα custom έχω βρει. Σημείωση: Ψάχνω το ΚΑΝΟΝΙΚΟ εικονίδιο του msn messenger. Όχι διάφορα modded που κυκλοφορούν. Αν το έχει κάποιος ας το ανεβάσει Please.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάρτιος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 Κάτι τέτοιο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 4, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 αν κανεις δεξι κλικ με το mouse και properties->change icon δειχνοντας το .εχε δεν σου βγαζει το σωστο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Μάρτιος 4, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 Ανε εχω καταλαβει καλα κανε το παρακατω:toolbar>>δεξι klik>>toolbars>>quick startθα σου βγαλει καπια εικονιδια,μεσα θα ειναι και το msn.τραβατο και βγαλτο στην επιφανεια εργασιας.Αυτο θες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 4, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από vdeseris Κάτι τέτοιο??? Αυτό. Θα προτιμούσα βέβαια να είναι απο τον 7 (είναι ελαφρώς διαφορετικό) αλλά εκεί θα κολλήσουμε; Ευχαριστώ πολύ!!! Αρχική απάντηση από ΝTG αν κανεις δεξι κλικ με το mouse και properties->change icon δειχνοντας το .εχε δεν σου βγαζει το σωστο? Δεν είναι συνηθισμένη toolbar των Windows. Είναι toolbar ενός theme και δεν είναι λίγο περίεργο... Αρχική απάντηση από thrasher Ανε εχω καταλαβει καλα κανε το παρακατω: toolbar>>δεξι klik>>toolbars>>quick start θα σου βγαλει καπια εικονιδια,μεσα θα ειναι και το msn.τραβατο και βγαλτο στην επιφανεια εργασιας.Αυτο θες? Όχι. Όταν λέω "εικονίδια" εννοώ εικονίδια. Όχι συντομεύσεις... Γιατί στην toolbar αυτή βάζεις συντομεύσεις για τις οποίες όμως επιλέγεις εσύ την εικόνα που θα βάλεις. Σε κάποια μπορεί να παίρνει το εικονίδιο που είναι στο .exe. Σε άλλα όμως (όπως αυτό) όχι. Το γιατί δεν το ξέρω... THNX guys! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.