Kaman327 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2006 Παιδιά θέλω να μάθω αν κάνοντας εκτροπή κλήσεων από σταθερό σε κινητό τηλέφωνο όταν με καλλούν , μπορεί να υποστηριχθεί και ανάγνωριση κλήσεων χωρίς να έχει γίνει ενεργοποιήση της υπηρεσίας αυτής στην σταθερή γραμμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 Τι ρολο παιζει η υπηρεσια στην σταθερη γραμμη? Αφου εχεις στο κινητο, θα λειτουργησει! Εκτος και αν δεν καταλαβα την ερωτηση σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Μάρτιος 4, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 Θα σε γελάσω... Και από το σπίτι και από το μαγαζί κάνω εκτροπή στο κινητό μου αλλά δυστυχώς και στα 2 σταθερά έχω αναγνώριση κλήσεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάρτιος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2006 οποιος καταλαβε τι ειπε κερναω λουκουμι Link to comment Share on other sites More sharing options...
macmega Μάρτιος 5, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2006 Θελει να πει οτι, χωρις να εχει την υπηρεσια αναγνωρησης κλησεων στο σταθερο τηλεφωνο , οταν κανει την προωθηση σε κινητο να του δειχνει τον αριθμο που τον καλεσαν στο σταθερο.ουφφφφφφφ το κερδισα το λουκουμι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaman327 Μάρτιος 5, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από amartolos οποιος καταλαβε τι ειπε κερναω λουκουμι :laughing:Τα πράγματα είναι απλά, κέρδισες λουκουμάκι macmega! Εκτός και αν εννοεί κάτι άλλο ο amartolos!!!! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.