Jump to content

θερμοκρασια σε 4600X2

devil_will_cry

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Απλα θελω να ρωτησω αν οι 38 βαθμοι σε ιdle με big typhoon ειναι τραγικα πολλοι. εγω ετσι πιστευω γιατι πριν με τον 4200 ειχα 34 idle. σε prime 95 και στους δυο πυρηνες για 30 λεπτα εφτασε τους 44 που το θεωρω παρα πολυ και παλι. τι νομιζετε?

Προσωπικά μια χαρά μου φαίνονται μια χαρά οι θερμοκρασίες. Εγώ με τον northwood 2.8C σε idle με μια Zalman 7700AlCu σε χαμηλές στροφές και idle έχω 38... Μια χαρά είσαι. ’μα αρχίσει να χτυπάει 45άρια-50άρια να αρχίσεις να ψιλοανησυχείς αν και πάλι και σε αυτές τις θερμοκρασίες μια χαρά είναι... ;)

Αρχική απάντηση από devil_will_cry

Απλα θελω να ρωτησω αν οι 38 βαθμοι σε ιdle με big typhoon ειναι τραγικα πολλοι. εγω ετσι πιστευω γιατι πριν με τον 4200 ειχα 34 idle. σε prime 95 και στους δυο πυρηνες για 30 λεπτα εφτασε τους 44 που το θεωρω παρα πολυ και παλι. τι νομιζετε?

6 βαθμους διαφορά idle load με αέρα είναι πάρα πολύ καλά...

δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα...

απο οτι καταλαβα αυτη η big typhoon δεν πρεπει να κανει και πολλα πραγματα. παντως δεν νομιζω να παιζει θεμα προβληματος cpu το λεω γιατι αυτη η cpu ηταν πανω στην προηγουμενη μου μητρικη η οποια καηκε.αν ηταν δεν θα ανοιγε καν ετσι δεν ειναι??

Μιας και έχεις AMD αυτό το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς δεν είναι και τόσο ενδεικτικό για την μέγιστη θερμοκρασία του επεξεργαστη σου..

Για αυτό δοκίμασε το SNM να δεις ότι θα ανεβει 1-2 βαθμους ακομα.

ρε παιδια ελεος μολις πηγα στο λινκ που ειχατε δωσει για το s m εφαγα ιο παλι αν ειναι δυνατον τι λινκ ειναι αυτα που δινετε.

Αυτό που λες δεν παίζεις

Κανείς ποτέ δεν κολισε ιο από εκεί

Και πιστεψεμε το έχουν κατεβάσει πολύ

ε τι να πω με το που κατεβασα το σνμ χτυπησε ο ιος κατευθειαν.παραιτουμαι.

Το ξανά δοκίμασα να το κατεβάσω και δεν μου χτύπησε τίποτα.

Με πιο antivirus είσαι???

Devil, έχεις μια τάση να σε χτυπάνε συνέχεια ιοί ή μου φαίνεται? Για ψάξε λίγο καλύτερα το σύστημά σου και μην ανησυχείς για τις θερμοκρασίες γιατί είναι μια χαρά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.