crazyantonis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2006 Γεια σας.Εχω ενα προβλημα με το headset μου.Ενω ακουω κανονικα δν μπορω να μιλήσω.Σημερα αγορασα καινουριο και παλι τα ιδια.Εχω κανει τα παντα και δν ξερω τι αλλο να κανω μηπως φταιει καμια καρτα ηχου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Τσέκαρε το mute πρώτα απ'όλα. Έπειτα δες αν η μητρική σου έχει κανένα περίεργο σύστημα (αν και δε νομίζω για την εποχή της) που να βλέπει και να ρυθμίζει σε ποιο jack είναι τι κτλ.Επίσης όταν λες οτι δεν μπορείς να μιλήσεις, πού δεν μπορείς να μιλήσεις; Εγώ έχω το άλλο κουλό με το msn. Ενώ ακούγεται κανονικά real time, το msn βρίσκει σαν mic in το Line in οπότε καταλαβαίνεις τι μπάχαλο γίνεται... Τσέκαρε μήπως παίζει και κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Μάρτιος 3, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 τα τσεκαρα ολα αλλα δν γινεται τιποτα.μονο ακουω να μιλησω ή να κανω ηχογραφησεις δν μπορω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Τι να σου πω... Συγγνώμη για την ερώτηση κιόλας αλλά... είσαι σίγουρος οτι συνδέεις το μικρόφωνο στη σωστή θύρα; Η ροζ είναι συνήθως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Μάρτιος 3, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 ναι ρε συ.Ειπαμε αλλα οχι και ετσι.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arielis Μάρτιος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Γεια σου φίλε crazyantonis,Εφ' όσον θές να μιλήσεις θα πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το μιρκόφωνο. Το έχεις σίγουρα ενεργοποιήσει; Πήγαινε στον Mixer ,και πάτα Options->Settings . Επέλεξε το Recording και πάτα ΟΚ.Δές αν εκεί είμαι ενεργοποιημένο το μικρόφωνο σου και ενεργοποίησε το.Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοπιήσεις το Stereo Mix. Αν πάλι δεν σου δουλέψει τότε προσπάθησε να κάνεις κάποιεσ κινήσεις με το καρφί του μικροφώνου (Τρελό ,αλλά κάποιες φορές δεν κάνουν καλή επαφή) Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Μάρτιος 3, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 οταν εννοεις mixer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Μάρτιος 4, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 τπτ δεν γινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Μάρτιος 4, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 Κατ' αρχή το headset δουλεύει? Το δοκίμασες κάπου αλλού?Δούλευε και σταμάτησε ή είναι η πρώτη φορά που το δοκιμάζεις?Οι drivers έχουν εγκατασταθεί?Ξεκίνα από την αρχή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Μάρτιος 4, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 καταρχην μολις το αγορασα και οπως ειπα το ιδιο προβλημα εχω με το παλιο μου.Εχω VIA AC '97 αρα drivers........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.