Jump to content

dfi nf4 & win2k & sata raid

Athens2004

Recommended Posts

Λοιπον .

Ξεκινω να κάνω install σε 2X hitachi sata 80gb με το raid ενεργοποιημενο απο bios.

win2000 & 4 boot discs & dfi nf4 sata raid disc.

Ξεκινώ install hit f6 κλπ .

Φορτώνω τις 2 boot μου ζηταει specify 3rd party driver βαζω την δισκετα δινω τα 2 αρχεια που ειναι require για raid ok , ζηταει την 3η boot disc και προς το τελος της μου λεει δεν εβρέθη το αρχειο nvraid :o .

Τι που πως πότε και ΓΙΑΤΙ .

Υπάρχει κανεις που εχει nf4 & raid & win2k να διαφωτίσει ?

Λοιπον θα μου πει κανεις [που εχει win2k & raid] τι δεν κάνω σωστά και δεν βρίσκει το nvraid ? Εχω δοκιμάσει 3-4 δισκέτες raid αλλες απο το site της dfi αλλες δικές μου . Και ενω το εχουν το αρχειο μέσα μου βγάζει αυτο .

dsc053850ku.jpg

α ρε και να ξερες ποσες φορες το συναντησα αυτο οταν προσπαθουσα να στησω raid σε 64μπιτα........:tomato:

πηγαινε στο φακελο που κατεβασες τους οδηγους και ψαξε για το συγκεκριμενο αρχειο.βαλτο χειροκινητα μονος σου ξανα στη δισκετα και θα εισαι οκ......γενικα η nvidia με τους raid drivers τα εκανε σκ@τουλες......:TD:

Το βάζω ρε γμτ στην δισκέτα η οποια το έχει κιόλα ηδη .

Υπάρχει περίπτωση επειδή ηταν απο συνοδευτικό μηχάνημα συγκεκριμένα στημένο [Win2k pro greek] να μην υποστηρίζει raid :confused: :toomuchne αλλά και πάλι δεν στέκει και αυτό .

'Εχω 2Κ+nf4+raid1 και έχω κάνει την εγκατάσταση πολλές φορές χωρίς πρόβλημα.

Χρησιμοποίησε απλώς τους drivers από το site της nvidia, κάνε αποσυμπίεση (winzip, winrar) και κάνε ένα copy στην δισκέτα (root) το σχετικό dir (ide\win2k\sataraid).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.