Jump to content

ανυσηχω για το tagan μου!!!

cattino

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

το τροφοδοτικο ειναι το tagan 480. οταν ειναι κλειστο το pc ακουω ενα θορυβο σαν χτυπο ρολογιου καθε 4-5 δευτερα. Μαλον σαν ηλεκτονικος θορυβος ακουγεται πιο πολυ....λες και ακουμπας 2 καλωδια με ρευμα!!! ΑΝΥΣΗΧΩ μην κανει μπαμ!!!!!!

anyway περα απο αυτο δουλευει μια χαρα....

εχει παρατηρησει κανεις το ιδιο?????

λοιπόν χαχααχα! :D και έγώ όταν το πρωτοπήρα εκάνε τα ίδια...... κρι κρι κρι κρι κρι κρι !ε εγώ το πήγα πίσω..........μου δώσαν άλλο το οποίο κάνει πάλι κρι κρι κρι κρι.........αλλά το έχω εδώ και έναν χρόνο και κανένα πρόβλημα......άρα είναι κάτι φυσιολογικό!δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεις ;)

lol γιατί έχεις 100 watt παραπάνω :p ειιιιιιιιιιι taganiotesssssssssss για πείτε κ εσείς!πάντως εμένα εδώ και έναν χρόνο νο προβ παρά το κρι κρι κρικ

480 και εγώ. Και το U1 αλλά και το EAsy COn που έχω δεν κάνει τίποτα.

Γνώμη μου να το πας πίσω.

πηγαινέτο....δεν χάνεις τπτ.....μόνο να έχεις κανενά άλλο PSU μην μείνες χωρις PC.........εμένα μ το έιχανε αργήσει γρρρρρρρρρρ!HAC GRrrrrrrrr

edit :p βασικά μην το πηγαίνεις......κανα δίμηνο πριν απο την εγγύηση πηγαινέτο :p:innocent: :innocent:

κι εμενα το κανει αυτο...

εδω και 2 περιπου χρονια αν δεν κανω λαθος...η πρωτη φουρνια που ειχε φερει το χακ...

κανενα παραπονο μεχρι τωρα...

βασικα θα κοιταξω να δω αν εχω την αποδειξη..αν ναι μαλον θα το παω πισω αλλιως..αφου εχει εμφανιστει και σε αλλους χωρις παραπερα προβληματα θα το αφησω να γουργουριζει......lol

thanks people

Αρχική απάντηση από F117 [Χθες, στις 18:14]

lol γιατί έχεις 100 watt παραπάνω :p ειιιιιιιιιιι taganiotesssssssssss για πείτε κ εσείς!πάντως εμένα εδώ και έναν χρόνο νο προβ παρά το κρι κρι κρικ

ti εννοεις εχω 100 watt παραπανω???????????

δεν ειμαι τωρα να χαλαω λεφτα για τροφοδοτικο.......αφου δεν παιζει πραγματικο προβλημα....στα @@ μου

Ναι όμως σκέψου ότι εμπιστεύτικες το TAGAN που είναι τόσο καλά τροφοδοτικά και σου κάνει ενοχλητικούς θορύβους? απαπα εγώ δεν θα το αντεχα φίλε..:confused:

εγω εχω το 480 U01 κανα χρονο τωρα και δεν εχω παρατηρησει τιποτα τετοιο.. παρολο που το pc ειναι ανοιχτο 24/7 δε μου εχει παρουσιασει το παραμικρο προβλημα..

Εμένα κάνει θόρυβο Tagan 480 U-15 μόνο οταν το φορτώνω πολύ και τρέξω Spi 32M με overclocking.Σαν να τσιρίζει χαμηλόφωνα.Υπάρχει πρόβλημα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.