Jump to content

iPod or mp3 player?

HellhammeR

Recommended Posts

Το iPod μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν εξωτερικός σκληρός δίσκος από εδώ:

pod9je.th.jpg

check-αρεις το "Enable disk use"

Δεν γνωρίζω όμως αν λειτουργεί κατά τον ίδιο τρόπο και στα άλλα μοντέλα.

Χρειάζεται μεν κάποιο software για να περάσεις τα mp3 σου

αλλά δεν είχα πρόβλημα με το itunes.1-2 φορές να το δεις, θα το καταλάβεις.

Εκτός από αυτό, υπάρχει και ο anapod explorer http://www.redchairsoftware.com/anapod/featpw.php (το ίδιο σχεδόν με το itunes)

και το PSP Video 9 για video http://www.pspvideo9.com/ (καλό τελικό αποτέλεσμα,αργεί λίγο κατά την μεταφορά στο iPod)

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

ευχαριστώ θα το σκεφτώ πολύ αν θα το πάρω.

βασικά θέλω ένα mp3 μικρό σε μέγεθος με πολύ χώρο και να δουλεύει όποτε το θέλω σα usb-stick. το να του βάζω τραγούδια απο οπουδήποτε μου είναι αδιάφορο.

άλλη μία ερώτηση.

όσοι το έχετε (και το χρησιμοποιήτε) αρκετό καιρό, η μπαταρία του σε τί κατάσταση βρίσκετε? αλλάζει αν πέσει η απόδοση της?

HellhammeR, από ότι βλέπω μόνο το nano 2G είναι διαθέσιμο,το 1G μόνο online θα το βρεις.

Teodor_ch,η μπαταρία στο iPod λειτουργεί με "κύκλους φόρτισης".

Χρειάζεται αρκετός καιρός για να πέσει στο 80% της αποδοσής της.

Από κει και πέρα αλλάζει αν το θέλεις, με αρκετά αλμυρό αντίτιμο όμως.

http://www.apple.com/batteries/

ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

τελικά βρήκα αυτό

http://www.ipoddoctor.co.uk/

με πολύ καλό βιντεάκι που σε καθογηγεί να αλλάξεις τη μπαταρία μόνος κάτι που τελικά είναι πολύ εύκολο και κοστίζει περίπου 25λίρες. (περίμενα να είναι περισσοτερα!)

μου λείπει πόσα mah είναι η εργαστασιακή μπαταρία να δώ αν αυτή που δίνουν είναι μεγαλύτερη (900mah)

σκεφτόμουν να πάρω και εγώ Mp3 και τώρα το σκέφτομαι ακόμα πιό πολύ. αφού τα ipod δουλεύουν και σαν usb-stick Και δεν έχουν πρόβλημα με τις μπαταρίες τους τότε το σκέφτομαι να πάω κατα εκεί μιας και απο design και απο χαρακτηριστικά σκίζουν.

υπάρχουν βέβαια και άλλες λύσεις που σκίζουν σε τιμή αλλά υστερούν αλλού.

έχω μπερδευτεί όμως γιατί αυτά που κοιτάζω πέφτουν κάτω απο 200 λίρες και δε ξέρω τι να πάρω! μ'αρέσει το ipod nano 4gb αλλά με 20 λίρες παραπάνω πέρνω το ipod video 30Gb. δεν είναι βλακεία μου να πάρω το μικρό? προτείνετε τίποτα!!!

Εξαρτάται τι θές. Αν θες μικρό τότε nano αν θες χώρο τοτε video. Δεν αξίζει το 4gb, πάρε καλύτερα το 2gb μοντέλο. Σιγα μην γεμίσεις με μουσική που πραγματικά ακούς 2 gb πόσο μάλλον 30...

έχεις δίκιο σε αυτό αλλά άλλο να έχω 2 γίγα σε stick και άλλο >2

είμαι πολύ μπερδεμένος.

παίζουν τα

ipod nano 4Gb 169 lires

ipod nano 2Gb 122 lires

ipod video 30Gb 190 lires

iriver H10 6Gb 135 lires

zen micro 6Gb 129 lires

τα ipod σε ομορφιά είναι πρώτα αλλά τα άλλα δύο έχουν αποσπώμενη μπαταρία που πολύ εύκολα την αλλάζεις στη στιγμή με μία δεύτερη. (δύσκολα όμως ακούς 10ώρες μουσικής χωρίς να υπάρχει μία μπρίζα κοντά σου ή έστω ένα αυτοκίνητο για φόρτιση)

τα 2γίγα μου φαίνονται πολύ λίγα. για μουσική αρκετά είναι δε λέω αλλά για δεδομένα? βάζω μία ταινία μέσα και όταν βρώ χρόνο κάθομαι και τη βλέπω!

όσοι έχετε Mp3 players >1 γίγα μπορείτε να πείτε εντυπώσεις? ποιότητα καταστκευή ευχρηστία(να μή θέλω drivers να περάσω μία εργασία απο το πανεπιστήμιο) και αξιοπιστία.

υπάρχει το νανο στα 1γίγα 150 ευρώ περίπου αλλά δε θέλω μόνο 1 γίγα.

το λιγότερο 2 και ακόμα καλύτερα οτιδήποτε πάνω απο 2.

κοιτάω και τα archos αλλά πρώτη φορά τα ακούω και δε ξέρω τι παίζει

guys επειδη ψηνομαι κι εγω για καποιο ipod θελω τη βοηθεια σας.για τον ηχο με πεισατε αλλα αυτο που με ενδιαφερει πραγματικα ειναι οι εντασεις .ειναι καλες η θα ακουω τα λεοφωρεια;please help

Αρχική απάντηση από psyber

guys επειδη ψηνομαι κι εγω για καποιο ipod θελω τη βοηθεια σας.για τον ηχο με πεισατε αλλα αυτο που με ενδιαφερει πραγματικα ειναι οι εντασεις .ειναι καλες η θα ακουω τα λεοφωρεια;please help

Ακριβώς αυτός είναι και εμένα ο ενδοιασμός μου... :) ’σε που μετά τη σχετική μύνηση μπορεί να ρίξανε την ένταση... :hehe: :hehe: :hehe:

Πάντως εδώ που τα λέμε ωραία η μεγάλη ένταση σε κάποιες περιπτώσεις αλλά δεν είναι και ό,τι καλύτερο, ειδικά αν έχεις την πηγή του θορύβου μέσα στο αυτί σου... :)

Οσο για την ενταση μην φοβαστε. Μπορειτε ανετα να το φτασετε στα ιδια επιπεδα με τα αμερικανικα. Φυσικα ομως με παρεμβαση στο firmware

Δυστυχως στην ευρωπη σαν ανωτερο οριο ενταση επιτρεπουν μικροτερο απο στην Αμερικη

• 2 weeks later...

Τελικά οποιόν ενδιαφέρει πήγα σήμερα πήρα το Apple iPod nano 2GB προς 229 Ευρώ απο το Γερμανο. Εντυπώσεις? Καταρχήν το πήρα σε χρώμα μάυρο και είναι πολύ μουράτο:cool:

Επίσης θα πρέπει να τονίζω πώς με εντυπωσίασαν, η εξαιρετική σχεδίαση της Apple (απλα δίνει ρέστα..), να φανταστείτε απο πίσω είναι αλουμινένιο για να γίνεται καλύτερη μεταβίβαση της θερμότητας που δημιουργείται στο εσωτερικό προς το περιβάλλον. Τον ήχο τον προσαρμόζεις εσύ όπως θέλεις έχει και κάποια έτοιμα πρότυπα (ροκ, ποπ κτλ). Επιπλέον δεν πρέπει να αγνοήσουμε την μπαταρία ιόντων λιθίου που έχει και φορτίζει αυτόματα μόλις το συνδέσης στην USB θύρα. Τέλος μπορείς να προβάλεις φοτογραφίες στην οθόνη του. Κάτι last είναι ότι πλοηγήσε στο μενού του (πας πάνω κάτω στις επιλογες του μενου) απλα και μόνο αγγίζοντας την περιοχή που είναι τα άλλα τα κουμπια και σύροντας το δάχτυλο σου στην διέυθυνση που θέλεις, με αυτόν τον τρόπο ρυθμίζεις και την ένταση(υπάρχει και πλήκτρο Hold για να μην πατιούνται τα κουμπία μέσα στην τσέπη σου).

Καταπληκτικό άξιζει τα λεφτά του, το λεπτότερο που έχω δει μέχρι στιγμής!:T: :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.