HellhammeR Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2006 Αυτές τις μέρες ψάχνομαι να πάρω ένα ipod ή ένα Mp3 player. Το θέμα είναι ότι θέλω όταν το συνδέω στο USB να φορτώνεται η μπαταρία αυτόματα να έχει οθόνη και να έχει μνήμη 1Gb ή 512ΜΒ. Δέν έχω βρει κάποιο που να έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μαζί.. Ας πούμε κάποια τις Apple φορτίζουν με USB αλλά δεν έχουν οθόνη.. Έχετε καποιο να μου προτείνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 To iPOD Video εχει οθονη αλλα και πανω απο 400 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 3, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Και επίσης παίζει σε άλλα "κυβικά"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Μάρτιος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Πάρε το ipod nano (οχι μινι οπως εγραψα πριν...)http://www.apple.com/ipodnano/Απλά θεεικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 3, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από jogi Πάρε το ipod mini http://www.apple.com/ipodnano/ Απλά θεεικό... Πάρε το ipod mini... αλλά δες το nano... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Μάρτιος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 λαθος... το nano εννοουσα!!! (το μινι ειναι pc.., δεν μας κανει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 3, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από jogi λαθος... το nano εννοουσα!!! (το μινι ειναι pc.., δεν μας κανει) Υπήρχε iPod mini... Δεν βγαίνει πλέον όμως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 3, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 To nano τι λέει απο ήχο; Το είδα που το κρατούσε ένας και πραγματικά έπαθα την πλάκα μου με το πόσο λεπτό είναι! Βγάζει τίποτα ήηηη;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Μάρτιος 3, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Βγάζει.. Δεν εχει διαφορα σε σχεση με το απλο απο πλευράς ήχου Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Μάρτιος 3, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Το iPod video (30G) ξεκινά από 300 ευρώ.Απίστευτη ποιότητα ήχου αλλά θέλεις επιπλέον headphones,θήκη (αυτή που έρχεται μαζί δεν είναι πρακτική)και 1 σετ καθαρισμού (icleaner) για προστασία από τις γρατσουνιές επειδή η οθόνη είναι φοβερά ευαίσθητη.Αν θες να έχεις όλα τα mp3,video,photo σου μαζί,αξίζει τα λεφτά τουγιατί τα 240 mp3 του nano 1G είναι λίγα και τα αμέσως επόμενα μοντέλα (2&4G) είναι πολύ κόντα στην τιμή του video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάρτιος 3, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 To nano πόσο κάνει? Δεν με ενοχλεί η 1GB μνήμη.. τόσο θέλω άλλωστε. Δεν θέλω να παίζει ούτε videο μόνο μουσική θέλω να ακούω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάρτιος 3, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από wrong method [Χθες, στις 22:43] Το iPod video (30G) ξεκινά από 300 ευρώ.Απίστευτη ποιότητα ήχου αλλά θέλεις επιπλέον headphones,θήκη (αυτή που έρχεται μαζί δεν είναι πρακτική)και 1 σετ καθαρισμού (icleaner) για προστασία από τις γρατσουνιές επειδή η οθόνη είναι φοβερά ευαίσθητη.Αν θες να έχεις όλα τα mp3,video,photo σου μαζί,αξίζει τα λεφτά τουγιατί τα 240 mp3 του nano 1G είναι λίγα και τα αμέσως επόμενα μοντέλα (2&4G) είναι πολύ κόντα στην τιμή του video. Που ξεκινα απο 300 ευρω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Μάρτιος 3, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 http://www.amazon.com/gp/product/B000A3WS16/104-8102702-0355151?v=glance&n=172282http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B000BAFN6K/ref=br_lf_ce_0/202-8655257-5805460Στο applestore έχει 299+φπα. Από τον Παπασωτηρίου πήρα το δικό μου, 299 ευρώ πριν 2 μήνες ακριβώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Μάρτιος 4, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 σαν usb-stick μπορείς να το χρησινοποιήσεις?έχω ακούσει οτι παίρνει τραγούδια μόνο απο το itunes.το χρειάζεται απαραίτητα για φόρτωμα αρχείων/τραγουδιών? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 4, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Teodor_ch σαν usb-stick μπορείς να το χρησινοποιήσεις?έχω ακούσει οτι παίρνει τραγούδια μόνο απο το itunes.το χρειάζεται απαραίτητα για φόρτωμα αρχείων/τραγουδιών? Τα τραγούδια τα παίρνει από το itunes γιατί τα μετατρέπει κίολας. Με αυτή την απίστευτη δυσχρηστία σκέψου ότι έχει καθιερωθεί, άρα τα πλεονεκτήματα του πρέπει να τόσα ώστε να αξίζει κάποιος να το πάρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Μάρτιος 4, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 δηλαδή να το ξεχάσω να το έχω για μεταφορά δεδομένων σπίτι-πανεπιστήμιο.κρίμα γιατί είναι πολύ ωραίο.off-topic: έχετε να προτείνετε κάτι αντίστοιχο που όμως να μή χρειάζεται drivers για να μπαίνει σε όποιο pc θέλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Μάρτιος 4, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 Χωρίς να ειμαι 100% σίγουρος νομζω ότθ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν εξωτερικό δίσκο. ΓΙα τα τραγούδια χρειάζεται το itunes, γιατι χρησιμποποιεί κλεδώματα και δεν τα μετατρέπει, απλώς τα κλειδώνει. Ρίξε ενα ψάκσιμο στο νετ να δεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάρτιος 4, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 Το iPod nano απο πού μπορώ να το βρώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Μάρτιος 4, 2006 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 Επειδή αγόρασα το ipod shuffle , δυστυχώς μόνο μέσα από itunes βάζεις τραγούδια . Έχει ρύθμιση για το πόσο χώρο δεσμεύεις για αρχεία και πόσο για μουσική . Είναι πανέμορφο , σαν κόσμημα , με καταπληκτική ποιότητα κατασκευής . Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 4, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 Pixmania, Greek-shops, Πλαισιο, Multirama. Κανε κ μια βολτα στον σκρουτζ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.