Jump to content

ποια καρτα γραφικων απο αυτες μου προτεινετε?

kov

Recommended Posts

τοσα λεφτα προηγουμενης γενιας καρτες ρε συ ? ( καλοκαιρι 2004 πρωτο βγηκανε) κανε εναν λογαριασμο στο paypal γραψου στο ebay και ψαξου για μεταχειρισμενες, αν ητανε ντε και καλα να επιλεξω μια απτις 3 παντως θα ητανε η saphire + 20-30 για εναν artic silencer/zalman vf700

Αρχική απάντηση από kallileo

Eγω θα ελεγα την Ultra αλλα απο την στιγμη που με 30-40 ευρω παραπανω παιρνεις 7800GT δεν θα επαιρνα σιγουρα καμια απο αυτες.

σωστα,βαλε αλλα 30 ευρο και παρε μια 7800gt

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 15:13]

σωστα,βαλε αλλα 30 ευρο και παρε μια 7800gt

Ναι αν το σκεφτεις ετσι ειναι η καλυτερη επιλογη...Ε, δεν ειναι και πολλα 30...

Ή την 7800 με +30 ή την Χ800GTO2 με -50. Με τη μία θα έχεις επιδόσεις 1.5Χ6800GT με την άλλη (όταν την πουσάρεις) 1.2Χ6800GT. Αλλά η πρώτη υποστηρίζει καλύτερα τα νέα shaders κτλ. Θέμα χρημάτων είναι μόνο, εσύ διαλέγεις ;)

7800gt με κλειστα ματια και απο μενα.Ειναι 20-30%(μπορει και παραπανω) πιο γρηγορη απο τις υπολοιπες που αναφερεις ΚΑΙ εχει καλυτερη αξια μεταπωλησης ΚΑΙ θα σου κρατησει 6+ μηνες παραπανω

6800ultra υπαρχουν ακομα???

επισης η ποσοτητα μνημης συνηθως ειναι σε δευτερη μοιρα,παραδειγμα κατι X800XL που βγηκανε στα τελειωματα με 512 μνημη,σημαντικα αυξημενη τιμη και 3-5% διαφορα στις επιδοσεις

EDIT

ο Σκρουτζ μου βγαζει 7800GT κατω απο 300Ε και ειμαι σιγουρος οτι αν ψαξεις στις αγγελιες στο lab θα βρεις και πιο φθηνα.Απλα δε θα ειναι ολοκαινουρια και θα εχεις χασει και 2-3 μηνες απο την εγγυηση.Κατα τα αλλα θα ειναι σαν καινουρια.Δεν παθαινουνε τιποτα :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.