Jump to content

Psu για SLI - Dual core

WARRIOR

Recommended Posts

Παιδιά εγώ το Hiper type-R το απορίπτω,γιατί στην 12άρα έχει μεγάλη πτώση τάσης σε μεγάλο φορτίο σαν αυτό που θέλουνε οι dual-core.

Αρχική απάντηση από ergotelis

Παιδιά εγώ το Hiper type-R το απορίπτω,γιατί στην 12άρα έχει μεγάλη πτώση τάσης σε μεγάλο φορτίο σαν αυτό που θέλουνε οι dual-core.

Ο Vader τι λεει για αυτο?Οντως ισχυει?

Δεν τις εχω μετρησει με πολυμετρο.Αλλα μεσω του προγραμματος της dfi (που το θεωρω σαβουρα και αναξιοπιστο) και της μετρησης του sisoft sandra εχω σταθεροτατη 12αρα.Ουτε προβληματα με κολληματα εχω...

Εγώ το λέω βάσει όλων των συγκριτικών που έχω διαβάσει,για να τη μετρήσεις τη πτώση τάσης πάντως βάλε τον 3800+ όσο δε πάει,βάλε το s&m να τρέξει και μέτρησε τη διαφορά,φυσικά με πολύμετρο.Σίγουρα στις πιο νορμάλ συνθήκες δεν είναι αισθητή η διαφορά,γιατί απλά δεν υφίσταται,αλλά στα όρια που πολλές φορές να αποδειχθεί λίγο σε σύγκριση με τα άλλα,κυρίως τα enermax.Και αυτή η πτώση τάσης δεν είναι σημαντική για cpu που δε τρώνε πολλά watt,αλλά αν έχει κανά opteron σαν εμένα που φαίνεται να θέλει 240watt μόνος του για 1,55 στα 3150mhz καταλαβαίνεις πως ένα τέτοιο τροφοδοτικό μπορεί να μη σε πάει τόσο ψηλά ή να μη καταφέρει να σε κρατάει σταθερό τόσο ψηλά.

Πάντως στα τόσα mhz και το δικό μου ζορίζεται πολύ από ότι κατάλαβα,υπάρχει μια πτώση τάσης αρκετή για να μου κόβει τη σταθερότητα,θα δανειστώ ένα tagan να δω αν κρατά σταθερή σε τέτοια κατάσταση τη 12άρα.

Αλήθεια,το noisetaker γιατί θεωρείται καλύτερο από το Liberty?Ενδιαφέρον ακούγεται και αυτό!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.