mauros Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2006 Θέλω να πάρω 2.1 λόγω χώρου,επειδή τα 7.1 που είχα ποτέ δεν με βόλεψαν.Αυτό που ζητάω απο τα ηχεία είναι καθαρός ήχος και κάποια σχετική ένταση ουτοσώστε όταν με πιάνουν τα μεράκια να μπορώ και να τα σπάσω καμμιά φορά.Η μουσική που ακούω είναι ηλεκτρονική και με ενδιαφέρει τα ηχεία να βγάζουν καλά μπάσα (όμορφα στο αυτί,όχι σαν να χτυπας παντόφλα στο τραπέζι) και να έχουν και καθαρά ψιλά.Πάντα για μουσική που θα βγαίνει απο υπολογιστή μιλάμε και όχι σοβαρό ηχοσύστημα,κοντα στα 150 ευρώ max.Πιστεύω πως κάτι σαν και αυτά είναι αυτό που ψάχνω----> LOGITECH Z-2300 Παρ'ολα αυτά θα ήθελα την γνώμη σας πάνω στο θέμα και την κριτική σας ίσως πάνω στα συγκεκριμένα ηχείαΕυχαριστώ!! :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 τα 2300 φιλε , δεν υπαρχουν καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Μάρτιος 3, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Πολυ καλα τα συγκεκριμενα ηχεια και πολυ δυνατο μπασο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Μάρτιος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 ’λλη μία ψήφος και απο μένα.Πολύ καλά και γενικότερα,σαν εταιρία, πολύ καλή ποιότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάρτιος 3, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Εγω εχω αυτα εδω και 2 χρονια και ειμαι υπερικανοποιημενοςhttp://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=30&Nav_Section_Id=911&Catalog_Id=15&Product_Id=183438&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Μάρτιος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 http://www.fnac.gr/index.asp?pathID=1_2_36_57_65_71&art=126 Ακριβα μεν, ποιοτητα δε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 3, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από gfa3 http://www.fnac.gr/index.asp?pathID=1_2_36_57_65_71&art=126 Ακριβα μεν, ποιοτητα δε. Από εμφάνιση δεν το συζητώ, τα έχεις ακούσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Μάρτιος 3, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Πηγα και τα ακουσα στον Νακα.Πααααρα πολυ καλα θα ελεγα κανουν και για αλλα πραγματα οχι μονο για pc.Τωρα ο Νακας δεν τα εχει ομως, νομιζω μονο στο FNAC παιζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 3, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από gfa3 κανουν και για αλλα πραγματα οχι μονο για pc. στους δορυφόρους αναφέρεσαι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Μάρτιος 3, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Εννοω οτι κανουν και για καποιο μικρο hi-fi και σαν ηχος ξεφευγουν λιγο απο τα δεδομενα των κοινων ηχειων για pc, με ανεβασμενη ποιοτητα ηχου.Αν το design δεν ειναι προβλημα την θεωρω απο τις καλυτερες επιλογες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 3, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 15:50] στους δορυφόρους αναφέρεσαι ? εξαρταται.......σε αλλους μπορει να αρεσει περισσοτερο το sub:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Μάρτιος 3, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Και εγω τα z-2300 θα σου προτεινω, ειναι ακριβως αυτο που ζητας. Φοβερο μπασο Εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος αλλα χωρις να εχω ακουσει αλλα ηχεια για να μπορω να τα σιγκρινω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Μάρτιος 3, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 16:05] εξαρταται.......σε αλλους μπορει να αρεσει περισσοτερο το sub:P LOOOOOOOOOOOOOOOOOLευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!θα το ψάξω για το καθένα και θα αποφασίσω.Ενημέρωση όταν πάρω κάποιο απο αυτά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Μάρτιος 3, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Ρε παιδιά θα βγώ :OT: (5.1 ηχεία) αλλά πήρα τα Logitech z-5400 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δηλαδή τα ηχεία μιλάμε αξίζουν κ με το παραπάνω τα λεφτά τους (230 τελική) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Μάρτιος 3, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 gfa3 τα εν λόγο ηχεία που λές τα βρήκα φθηνότερα κατα 50 ευρώ στο http://www.technixx.gr/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybros Μάρτιος 5, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2006 Επισης καλα λογια εχω ακουσει και για τα KLIPSCH PROMEDIA 2.1 Αλλα δεν ξερω που μπορω να τα βρω και να τα ακουσω ζωντανα. (ειδικα στην Πατρα ) :( Εχει καποιος γνωμη γι'αυτα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάρτιος 5, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από gfa3 [03-03-2006 15:48] Πηγα και τα ακουσα στον Νακα.Πααααρα πολυ καλα θα ελεγα κανουν και για αλλα πραγματα οχι μονο για pc.Τωρα ο Νακας δεν τα εχει ομως, νομιζω μονο στο FNAC παιζουν. Και μιδια μαρκτ παιζουν.Και μπορεις να τα ακουσεις κιολας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Μάρτιος 13, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Τελικά πήρα τα Ζ-2300.Πάρα πολύ ικανοποιητικός ο ήχος και η ένταση τους.Τα μπάσα τους ίσως είναι το δυνατότερο σημείο τους.Απο ψιλά δεν έμεινα ικανοποιημένος,μπορούσαν και λίγο καλύτερα.Πάρα πολύ καλή η υλοποίηση της Logitech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilsio9 Μάϊος 1, 2006 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2006 Αρχική απάντηση από Arapis [13-03-2006 21:09] Τελικά πήρα τα Ζ-2300.Πάρα πολύ ικανοποιητικός ο ήχος και η ένταση τους.Τα μπάσα τους ίσως είναι το δυνατότερο σημείο τους.Απο ψιλά δεν έμεινα ικανοποιημένος,μπορούσαν και λίγο καλύτερα.Πάρα πολύ καλή η υλοποίηση της Logitech. Παιδια ποια ηχεια να προτιμησω; Τα Logitech Ζ-2300 ή τα Creative Megaworks 250D;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Μάϊος 1, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2006 Αρχική απάντηση από ilsio9 [Σήμερα, στις 17:41] Παιδια ποια ηχεια να προτιμησω; Τα Logitech Ζ-2300 ή τα Creative Megaworks 250D;;; Φίλε αυτό εξαρτάται από σένα. Αν θες-και μπορείς να διακρίνεις-την ποιότητα πάρε κλιπς προ μίντια αν τα βρεις βέβαια. Είναι νομίζω ό,τι πιο σοβαρό υπάρχει από μια εταιρεία με χρόνια παράδοσης στον ήχο. Αν όχι, όποιο και να πάρεις απ'τα δύο που ανέφερες είναι σχεδόν το ίδιο. Σε περίπτωση δε που είσαι φίλος του πλαστικού ήχου(μπιτάκια και τα σχετικά) τα λότζιτεκ έχουν ένα προβάδισμα λόγω ισχυρού και αρκούντως καθαρού μπάσου. Εγω έχω πάντως τα μέγκαγορκς 550 5.1(παρόμοια με τα 250) και πολλοί φίλοι μου μου λένε ότι το μπάσο τους είναι too much(σε τέτοια μουσική). Εγώ δε θα κάνω αυτό που κάνουν κάποιοι άλλοι, δηλαδή να ακούω τρέντι μουσικούλα με ελάχιστα όργανα και ηλεκτρονικό κυρίως ήχο και έπειτα να κάνω προτάσεις ως ειδήμονας του ήχου θάβοντας τη μία ή την άλλη μάρκα.Τα ακούς όλα και αποφασίζεις ΕΣΥ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.