Jump to content

Oblivion

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 23:08]

Το umbra εμένα μου βγάζει 26 περιπου τώρα . Το πιο δυνατό ειναι ? in game?

Η ζημιά που σου δείχνει στο inventory είναι η πραγματική ζημιά που παθαίνουν οι αντίπαλοι.

Εξαρτάται από το όπλο (φυσικά) , το stregth , το blade skill και την κατάσταση του όπλου.

Για μένα (100 str , 100 blade , 125% repair) το umbra κάνει 33 damage , το goldbrand 30 + 22 fire.

Είναι το υψηλότερο physical damage στο παιχνίδι , ισοδύναμο με daedric warhammer.

Αλλά σαν συνολική ζημιά , το umbra (και το goldbrand) είναι για τα σκουπίδια σε σχέση με αυτά που μπορείς να φτιάξεις μόνος σου στο enchanting altar.

Με ένα grand soul μπορείς να φτιάξεις ένα daedric longsword (29 dmg) με 17 fire dmg + 17 frost dmg + 17 shock dmg.

Δηλαδή συνολικά 80 damage ανά χτύπημα.

Ακόμα και σε iron dagger να κάνεις αυτό το enchant θα γίνει χαλαρά δυνατότερο του umbra.

Τελευταία λεπτομέρεια , το strength και το blade πάνω από το 100 ΔΕΝ μετρανε για την ζημιά των όπλων - οπότε τα νούμερα που γράφω παραπάνω είναι στο απόλυτο maximum.

Λαμπρά. Δεν εχω ασχοληθει καθόλου με enchanting altar [ακόμη] , μονο μια φορά ειχα κανει το akaviri katana να σου δίνει σε κάθε χτύπημα και 10p life νομιζω

Καλή φάση πάντως. ;)

Έχω το εξής πρόβλημα με το παιχνιδάκι αυτό...όταν βάζω ΑΑ, ενώ στη μεγαλύτερη διάρκεια πάει μια χαρά, σε κάποιες στιγμές, μόνο σε εσωτερικούς χώρους και όταν γίνεται μάχη με 2-3 εχθρούς μαζί το παιχνίδι πηγαίνει μόνιμα με 0.5 fps! Δεν ξέρω τι παίζει...χρησιμοποιώ 1152*864 και AF 16x με settings όχι πολύ ψηλά γενικά...

ειναι πολυ ζορι το παιχνιδι σε καρτες αυτης της γενιας, δυσκολα μπορεις να εχεις καλο image quality και αποδοση ταυτοχρονα με τετοια καρτα στο συστημα, τσεκαρε εδω μπας και φτιαξει καθολου με πειραγματα στο .ini http://www.atomicmpc.com.au/article.asp?SCID=27&CIID=36546, αν εισαι ΤΟΣΟ απελπισμενος βαλε το 1.1 patch που εχει ultra low quality mode :p :P

Btw να ρωτησω ( γιατι μου τα εχουν ζαλισει ) το lvl up γινεται οπως στο morrowind ? ανεβαζοντας τα major/minor skills και μετα rest ?

Ηδη απο πριν απο το Πασχα ειχε αρχισει να μου περναει η καϊλα με το παιχνιδι...Ολο το Πασχα δεν επαιξα λογω υπολογιστη, και ολη την εβδομαδα δεν το ακουμπησα λογω φορματ...

Οποτε χτες κατα τις 9, μπηκα, βαριεστημενος, λιγο να δω τι γινεται με αυτο το dark brotherhood που δεν εχω παει ακομα... Το παιχνιδι το εκλεισα στις 5 το πρωι και στο dark brotherhood δεν ειχα παει ακομα... :hehe: :hehe: :hehe: :computer:

Υπάρχει ένα exploit που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πολλαπλασιάσει κανείς την ισχύ των buffs.

Με αυτό μπορούν να γίνουν απίστευτα πράγματα.

Όπως το να ανεβάσει κανείς το acrobatics κατά μερικά εκατομμύρια και να βγάζει αεροφωτογραφίες της imperial city :p

Τελικά πραγματικά μπορείς να κάνεις τα πάντα σ'αυτό το παιχνίδι.

post-159-1416072582,1976_thumb.jpg

Παιδια, για πειτε που μπορω να βρω καλη ασπιδα και κρανος ?

Ειμαι level 5 (αλλα power gaming +5 ATR με 50+ καποια "minor" (καθε αλλο λολ) skills),

εχω την πανοπλια απο την Αρενα (Grand Champion - εχω βαρεθει να σκοτωνω 3 τερατα καθε βδομαδα!) και το σπαθι της Ubra.

Με βλεπω στα γρηγορα στο lvl 10 για το skeleton key

Dark Bth, Fighters, Mage Guids σε χαμηλα σταδια προς το παρων..

Ασπιδα, κρανος, μποτες καλες ομως δεν εχω... :cry: :cry:

Μια ωραία λύση για εξοπλισμό είναι να κυνηγάς ληστές.

Το κάθε dungeon έχει ένα συγκεκριμένο τύπο αντιπάλου (undead ή conjurers ή ...).

Βρες ένα που να έχει bandits (αν φοράς light armor) ή marauders (αν φοράς heavy armor).

Αν αντέχει η πλάτη , πήγαινε στο Leyawiin και ακολούθα το δρόμο προς τα βόρεια.

Κοντά στον δρόμo υπάρχει μια σπηλιά με όνομα rockmilk cave.

Μέσα έχει πάνω από 10 bandits και άλλους τόσους marauders που σκοτώνονται μεταξύ τους.

Μπορείς να κάτσεις ήσυχα ήσυχα σε μια γωνίτσα μέχρι να κερδίσει η μία πλευρά και να πολεμήσεις μόνο τους νικητές.

Το τι ακριβώς θα φοράνε εξαρτάται από το level σου , οπότε μην περιμένεις φοβερά πράγματα στο lvl5.

Αλλά μπορείς να το ξανακάνεις αργότερα (τα dungeon ανανεώνονται κάθε 3 μέρες).

Αρχική απάντηση από apocalypse [Σήμερα, στις 12:25]

Αλλά μπορείς να το ξανακάνεις αργότερα (τα dungeon ανανεώνονται κάθε 3 μέρες).

Σωπα ρε φιλε . Εγω εχω παρει σβαρα τα dungeon και νομιζα οτι τα καθάριζα ειμαι περιπου level 15 και το sword το εχω σχεδον 100 :D Μιλάμε για πολύ οπλο σε ενα σεντουκι στο σπιτι που εχω αγοράσει μπορει να εχω πραμάτεια και 100κ :D

..Εχω παει lvl21, με τρελλο power levelling στα Minor (~ lvl 40 normal play) και πλεων @α@αω ! GOD (με ολα τα καλουδια, και high μελος σε ολα τα Guilds, Silencer sto DB, Grand Champion στην Αρενα, ΜΑΧ 100+ σε Strength, Endurance, WillPower, Intelligence, 2 Αλογα, 3 σπιτια, τρελλα λεφτα, Azura, Ubra, Chorrol Shield, klp, klp).

55 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΙΝ QUEST.. (..τωρα αν θελουμε τελειωνει σε dt βεβαιως!)

Λολ, με το που γινεις Mage Guild Aprentice ...

Εισαι σχεδον ανικητος με τα spell / enchanting altars αμα ξερεις τα spell ...(και χωρις chameleon, ακομα και το invisible 35sec spell to βρισκω Extremely OverPowered..)

Eνα spell που εφτιαξα χτες (destruction>74) :

Paralyze 1sec

Frost Damage 50pts on Target

Fire Damage 50pts on Target

Shock Damage 50pts on Target

Μια και αντε γεια. (αν επιζησει ειναι paralysed για ενα ευκολο next whatever attack )

:jump:

πωπω , τα γραφικα του δε παιζονται , εχει και μια ατμοσφαιρα γαματη...αντε καλο λιωσιμο γιωργο.

πρεπει να διαβασω τπτ για το παιχνιδι ή θα μου μαθει αυτο περι μαγικων , οπλων κλπ?

Παιδια εγω εχω ενα bug στο sound του παιχνιδιου....Οταν γινετε μαχη αντι να παιξει μουσικη κανει ενα (ξξξξξξξξξξ) και σταματαει ο ηχος....Εχω sb audigy και το ιδιο προβλημα το εχω και πρην και μετα απο format στο pc mou....Please help αν εχει καπιος το ιδιο προβλημα.

Παιδες ειμαι εδώ μέσα

oblivion20060518000447014sk.jpg

oblivion20060518000451900cl.jpg

Ειναι ενα Τ οπου κλεινουν 2 πορτες σιδερένιες πίσω απο την μία εχει μοχλό ... Ολα αυτα με το που μπαινεις μεσα στο καστρο ετσι .. Πρώτο σταυροδρόμι.

oblivion20060518000510509wl.jpg

Πώς διαλο ανοιγει ο διακόπτης πίσω απο την πόρτα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.