Jump to content

Oblivion

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

ρε παιδια εμενα το παιχνιδι μου crasharei μονο εκει που παιζω...κλεινει μονο του ανετ λογου και αιτιας! εχω περασει και το πατσακι λετε να φταει αυτο??? το εχει παθει αυτο κανεις σας>???:blink:

Μπαίνοντας στο Mages Guild, πρέπει να πάρω recommendations από τους ηγέτες κάθε τοπικού Guild. Αλλά δυστυχώς, βρήκα ένα amulet πριν μου ζητηθεί από την Dagail (νομίζω είναι στη Leyawin αυτή) και ενώ μου βγαίνει παραθυράκι οτι πρεπει να την πάω το amulet, δεν μου βγαίνει κάποια ανάλογη επιλογή να της μιλήσω...

Τι κάνουμε τώρα? Έχει αντιμετωπίσει κανείς σας κάποια παρόμοια κατάσταση?

λογικα επρεπε να σου πει οτι έγινε το quest και να σε ευχαριστήσει πληρώνοντας σε, ετσι θυμαμαι με ενα αντικειμενο σε παρόμοια φάση . Δεν βγάζει απολύτως τπτ στον διάλογο ?

Αρχική απάντηση από Athens2004

λογικα επρεπε να σου πει οτι έγινε το quest και να σε ευχαριστήσει πληρώνοντας σε, ετσι θυμαμαι με ενα αντικειμενο σε παρόμοια φάση . Δεν βγάζει απολύτως τπτ στον διάλογο ?

Τϊποτα, μόνο τα κλασσικά. Rumors, Mages Guild κλπ. Καμμία επιλογή "Recommendation" ή κάτι σχετικό.

Wtf , για scrollare ρε jimmy :S ξεκινα πάτα οτι ειναι έντονο αν εχει [ αυτα που δεν εχεις ρωτήσει ακόμη]

Στην χειρότερη κανε ενα clrcmos [load last :D]

edit ελπίζω να μην βρήκες το amulet στην αρχή του παιχνιδιού :hehe:

2. Και πολλά saves πίσω να ειναι κανε το last εσυ , μπορει να πάρει να ίσια του.

Αρχική απάντηση από Athens2004

Wtf , για scrollare ρε jimmy :S ξεκινα πάτα οτι ειναι έντονο αν εχει [ αυτα που δεν εχεις ρωτήσει ακόμη]

Στην χειρότερη κανε ενα clrcmos [load last :D]

edit ελπίζω να μην βρήκες το amulet στην αρχή του παιχνιδιού :hehe:

2. Και πολλά saves πίσω να ειναι κανε το last εσυ , μπορει να πάρει να ίσια του.

Μπα, τζίφος.

Μου φαίνεται θα κάνω POST έχοντας πατημένο το Insert μπας και ξελαμπικάρει... :confused:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.