Jump to content

Oblivion

unstoppable

Recommended Posts

Ρε σεις δεν εχω τι να κανω και προσπαθω να γινω vampire σε καποια απο τα μερη που αναφερονται στο σαιτ που εδωσε ο wrong method :) Το θεμα ειναι οτι παρολο που μου λεει οτι μου μεταδοθηκε Porphyric Hemophilia και κανω οτι λεει στο σαιτ για να γινω βρυκολακας..δε γινομαι :( Κανεις καμια ιδεα? :p Ι want blooddddd bloooodddd :D

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Eπειδή είμαι νέος στο παιχνίδι πως αφήνω κάποια πράγματα από αυτά που έχω πάρει γιατί πήρα παραπάνω από αυτά που μπορώ να κουβαλήσω και δεν μπορώ να κουνηθώ?

Mε πατημένο το shift πατας το αντικειμενο που θες να ρίξεις. Οσο ανεβαινει το strengh σου μπορεις να κουβαλας και πιο πολλά , ενώ υπάρχουν και μποτες δαχτυλίδια κλπ [και ποτιον επισης και spells] που σου επιτρέπουν ακομη μεγαλύτερο ''κουβάλημα :)

• 3 months later...
  • 4 weeks later...

Θα πορωθείς 4 sure. Eγώ σκέφτομαι να το ξαναρχίσω [με αλλον char τώρα] αλλά αν το ξαναρχίσω τώρα χάνω Χριστούγεννα σίγουρα ίσως και Πάσχα :hehe:

Θέλω να βρεθώ πάλι μπρος στο dark brotherhood να ακουσω , whats the color of the night :D

Aν αποφασίσεις πάιξεις σωστά [να κανεις οτι quest βρίσκεις , να αρχίσεις να ανεβαίνεις στα guild , και να εξερευνήσεις κάθε dungeon και κάθε μέτρο του χάρτη ] κανα 2μηνο εντατικό το θέλεις . Απο κεί και πέρα είναι θέμα δικό σου . Κανα 2μηνο για εναν χαρακτήρα έτσι ? μετά αν θές ξεκινάς με άλλον .

• 2 weeks later...

εννοώ σαν ένας Περιπλανόμενος...Adventurer, όχι adventurer που παίζει adventures. Το Oblivion το είχα φτάσει 32 lvl, και το ξαναξεκίνησα απο την αρχή, και απλά κάνω βόλτες μέσα στο κόσμο. Περιπλανιέμαι και αντιμετωπίζω ότι βρεθεί εμπρός μου,χωρίς να επιδιώκω να τερματίσω το game ή να μαζεύω Quests. ..

η κότα πού κολάει ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.