Jump to content

Oblivion

unstoppable

Recommended Posts

Δεν εχω φτασει σε εκεινο το σημειο αλλα κατι spell "telekinesis" δεν κανουνε δουλεια σε τετοιες φασεις?? Δεν εχω βρει βασικα χρησεις γιαυτα μεχρι τωρα οποτε υποθετω οτι μπορει να κανουνε για την δουλεια που το θες....

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Πολλά dungeons έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε όταν πια τα έχεις εξαρευνήσει πλήρως, να σε βγάζουν από άλλο δρόμο στην αρχή. Συνέχισε τον δρόμο που είναι ανοιχτός, και θα δεις.

Δεν υπάρχει δρόμος λέμε όμως . Μπαίνεις στην είσοδο του dungeon προχωράς λίγο ευθεια στρίβεις και βρίσκεις το Τ αυτό οπου εχει 2 κλειστές πόρτες και πίσω απο την μια ειναι ο μοχλός. Γιαυτό λέω μην και ανοιγει διακόπτης πίσω απο πόρτα με κανα τρόπο-spell.

Παλουκαρια μετα απο 15-20 μερες ειπα να το ξαναπιασω και ειμαι στην daedric quest Sanguine που πας σε ενα παρτυ και κανεις το stark reality spell.

Μπαινω μεσα κανονικα (με αφηνει ο φυλακας στην πορτα γιατι φοραω καλη πανοπλια), καθομαι σε μια γωνια, κανω το spell, δεν με παιρνει χαμπαρι φυλακας να με κυνηγησει, γδυνονται ολοι και τρεχουνε πανικοβλητοι, αλλα δεν γινεται τιποτα. Αν περιμενω, δεν γινεται τιποτα για 5-6 λεπτα που εκοβα βολτες. Καθομαστε ολοι με τα... μπικινια και τα λεμε στην τραπεζαρια. Αν παω να βγω απο το καστρο μου λεει οτι "απετυχα γιατι δεν επηρεασα ολους του καλεσμενους με το spell" (4 ειναι ολοι κι ολοι??)

Χανω τιποτα σημαντικο???

Το walkthrough που κατεβασα δεν λεει κατι περιεργο... cast spell και τελος.

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 02:30]

Χανω τιποτα σημαντικο???

Το ίδιο πρόβλημα είχε ένας γνωστός μου.

Απλά έκανε το spell την ώρα που η κοντέσσα δεν ήταν μέσα στο δωμάτιο.

Αν δεν είναι , απλά ξεκίνα τα wait , 1 ώρα κάθε φορά , μέχρι να εμφανιστεί.

Αρχική απάντηση από apocalypse [Σήμερα, στις 14:21]

Το ίδιο πρόβλημα είχε ένας γνωστός μου.

Απλά έκανε το spell την ώρα που η κοντέσσα δεν ήταν μέσα στο δωμάτιο.

Αν δεν είναι , απλά ξεκίνα τα wait , 1 ώρα κάθε φορά , μέχρι να εμφανιστεί.

αυτη ειναι η λυση......

ετσι το καταφερα και εγω.....:cool:

Καψιμο μεγαλο με αυτο το παιχνιδι..Εχω κολλησει ομως ρε γμτ εκει που ο Martin διαβαζει το Mysterium Xarxes για να ανοιξει Portal προς Camorans Paradise.Ε ειδα σε walkthrough οτι πρεπει να κανω μια μαχη για να ανοιξει μια μεγαλη oblivion gate.Μαζεψα συμμαχους απο ολες τις πολεις αλλα δεν ξερω τι να κανω για να παω να πολεμισω..Τι πρεπει να γινει :S Καμια ιδεα?

Μιλάς στην κόμισσα της Bruma κ μετά πηγένετε όλοι μαζί στο ναό του Talos. Aπό κει λίγο ανατολικά κοντά στην πύλη με ότι στρατό μάζεψες. Περιμένεις λίγο κ ανοίγουν σιγά-σιγά 3 μικρές πύλες κ τελικά μια μεγάλη. Μπουκάρεις στη μεγάλη κ αρχίζεις το τρέξιμο...

Ξεκίνησα και γω το προηγούμενο Σ.Κ αφού κατεβασα το pacth. Αν και η καρτά μου δεν την πολυ παλέυει επαιξα καμια 60 αρια ώρες αλλά το πάω σιγα σιγα κανοντας side quests για τα guilds

Τωρα προσπαθω να βγάλω κατι vampires αλλά κολλάω disease(πως βγαίνει το disease) θεραπευεται σε ναο? γιατι στο Morrowind επρεπε να κάνεις ένα ξεχωριστο quest to cure vampirism

Πέρα απο τα τέλεια γραφικά νομίζω ότι το morrowind ήταν πιο εθιστικο και με περισσότερα και πιο δουλεμενα quest.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.