Jump to content

Oblivion

unstoppable

Recommended Posts

Athens2004, πρέπει να ανεβάσεις τo sneak αν θέλεις να μπαίνεις σε διάφορα μαγαζιά και το security για τις κλειδαριές.

Ο assassin (L17) που έχω έχει sneak 99 και μπαίνω οπουδήποτε πλέον,λήστεψα μέχρι και τον κλεπταποδόχο (Fathis Ules) και τώρα βρίσκομαι στο castle Skingrad γιατί ο vampire-κόμης έχει ένα πολύ χρήσιμο βιβλίο στο δωματιό του....

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από wrong method [19-04-2006 14:34]

Athens2004, πρέπει να ανεβάσεις τo sneak αν θέλεις να μπαίνεις σε διάφορα μαγαζιά και το security για τις κλειδαριές.

Ο assassin (L17) που έχω έχει sneak 99 και μπαίνω οπουδήποτε πλέον,λήστεψα μέχρι και τον κλεπταποδόχο (Fathis Ules) και τώρα βρίσκομαι στο castle Skingrad γιατί ο vampire-κόμης έχει ένα πολύ χρήσιμο βιβλίο στο δωματιό του....

Μπήκες στο Κάστρο ? πήγα και εγώ εχει ενδιαφέροντα αντικειμενα οντως μπήκα μερα νομίζοντας πως θα κοιμόταν αλλα ήταν ξύπνιος :hehe: και νυχτα επίσης πάλι τα ίδια . Δεν κοιμάτε ποτέ ?

Πρέπει να περάσεις απαρατήρητος.

Αν πρόσεξες, ο Κόμης κάνει ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο μέσα στο δωμάτιο.

Παρακολουθώντας τις κινήσεις του θα πάρεις τα αντικείμενα που θέλεις.

Προσοχή, γιατί ο τύπος μπορεί να σου μεταφέρει μια ασθένεια από την οποία θα δυσκολευτείς να απαλαγείς.

Τελείωσα το πρώτο part στο Dark Brotherhood εκει που σου λέει το Vampire αν θές να σε δαγκώσει για να σε κάνει και σένα και του είπα no no ., συνεχίζοντας τα contracts με τον αλλον αρχηγο που είναι στο δίπλα δωμάτιο .

Ξεκινάνε άλλα contracts αν το γυρίσουμε σε Vampire ? aka κερδίζουμε κάτι απο αυτο ?

Μόλις το τέλειωσα το παιχνίδι αν μπορεί να το πεί κανείς αυτό.

Ολα τα guild quests, main quest και καμιά εκατοστή από τα ψιλά.

Maxed skills και abilities και όλα καλά !

και τώρα ?

Θα μπορούσα να συνεχίσω βέβαια αλλά είναι καιρός να ασχοληθώ και με το Godfather

Καμία σχέση βέβαια αλλά τι να κάνεις.

Oblivion είναι μόνο ένα και μάλλον ότι καλύτερο έχει βγεί μέχρι σήμερα για pc.

Πάω τώρα με περιμένει ο Don.

:)

Οντως το παιχνιδι τεχνικα [γραφικά-ηχος-controls ] ειναι άριστο - αψεγαδιαστο , Και το gameplay αριστο και αυτό ενα multiplayer mod λειπει μόνο . :D Αλλα να βγεί μετα το καλοκαιρι μπας και δουμε την παραλια . :hehe:

λοιπον θελω για λιγο την βοηθεια σας...ενω επαιζα σε καποια στιγμη που κοιμομουν μου εμφανιζει κατι περι vampire...!!!!τελειωνω τον υπνακο μου και βγαινω προς τα εξω....οταν ομως με δει ο ηλιος αρχιζει και πεφτει το health..δεν σταματαει καθολου μεχρι που με σκοτωνει!!!τι πρεπει να κανω για να το αποφυγω αυτο???και να γυρισει παλι στα φυσιολογικα του????ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!

Eγινες vampire δε γινεται να κυκλοφορεις την ημερα,επισης αν σε δουν οι φρουροι θα σου επιτεθουν.Το μονο καλο ειναι οτι θα εχουν αυξηθει σημαντικα τα stats του char σου.Δε νομιζω οτι υπαρχει τροπος να ξαναγυρισεις πισω εκτος αν φορτωσεις ενα save προηγουμενο.

Αρχική απάντηση από tolis9 [Σήμερα, στις 15:13]

λοιπον θελω για λιγο την βοηθεια σας...ενω επαιζα σε καποια στιγμη που κοιμομουν μου εμφανιζει κατι περι vampire...!!!!τελειωνω τον υπνακο μου και βγαινω προς τα εξω....οταν ομως με δει ο ηλιος αρχιζει και πεφτει το health..δεν σταματαει καθολου μεχρι που με σκοτωνει!!!τι πρεπει να κανω για να το αποφυγω αυτο???και να γυρισει παλι στα φυσιολογικα του????ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!

Είσαι vampire.

Και αφού σε βαράει ο ήλιος , έχεις καιρό να τραφείς.

Ο τρόπος που δουλεύει είναι οτι όσο δεν πίνεις αίμα , τόσο αυξάνονται να μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα της ασθένειας.

Στο πρώτο στάδιο (εφόσον έχεις φάει τις τελευταίες 24 ώρες περίπου) δεν σου κάνει τίποτα ο ήλιος και οι άνθρωποι δεν σε καταλαβαίνουν σαν vampire.

Για να πιείς αίμα πρέπει να βρείς κάποιον κοιμισμένο και να πατήσεις το space , θα σου εμφανίσει επιλογή feed.

Για να γιατρευτείς , πήγαινε σε κάποιον ναό (οποιονδήποτε) και θα σε στείλουν σε ένα quest.

Προσοχή μόνο οτι αυτό το quest είναι τίγκα στο bug....

BTW , η ασθένεια θεραπεύεται πανεύκολα αν προλάβεις πριν την μεταμόρφωση , αρκεί ένα cure disease (potion/spell).

Για να γίνει η μεταμόρφωση πρέπει να είσαι φορέας για κάποιον χρόνο και μετα να κοιμηθείς.

Όσο δεν κοιμάσαι , δεν μεταμορφώνεσαι.

Εχω ενα quest οπου πρέπει να σκοτώσω μια μανα και τα 4 παιδιά της . Η μανα ηταν ease μονη στο σπίτι επακολούθησε σφαγή. Τα παιδιά της ομως ειναι quards απο οτι βλέπω και κυκλοφορουν συνέχεια με πανοπλία σε δημ χώρους. Ενω και σε δωμάτιο να τους την πέσω ο επόμενος φρουρός που θα συναντήσω με κυνηγάει . Θελω να κάνω το quest χωρίς να παω φυλακή ομως [δεν εχω παει καμια φορά ως τώρα στο game] γίνεται ?

Αρχική απάντηση από tolis9 [Σήμερα, στις 13:13]

λοιπον το επαθα και εγω

περνεις ενα quest που λεγεται vampire cure

ειναι λιγο πολυπλοκο προς το τελος του

φριντισε να εχεις 5 empty grand soul gems γιατι θα στα ζητησει μια μαγισσα για να σου φτιαξει το αντιδοτο(μαζι με 6 garlic, 5 nightshades kai 2 bloodgrass τα οποια βρισκεις στα obvilion portals). επισης σκοτωνεις και ενα βαμπιρ που σου λεει που ειναι και σου δινει ενα μαχαιρι και χτυπασ εναν argonian(δεινοσαυροφατσες μεσα στις πολεις)

ειναι λιγο παιδεμα για να απαλαγεις

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Χθες, στις 19:48]

Εχω ενα quest οπου πρέπει να σκοτώσω μια μανα και τα 4 παιδιά της . Η μανα ηταν ease μονη στο σπίτι επακολούθησε σφαγή. Τα παιδιά της ομως ειναι quards απο οτι βλέπω και κυκλοφορουν συνέχεια με πανοπλία σε δημ χώρους. Ενω και σε δωμάτιο να τους την πέσω ο επόμενος φρουρός που θα συναντήσω με κυνηγάει . Θελω να κάνω το quest χωρίς να παω φυλακή ομως [δεν εχω παει καμια φορά ως τώρα στο game] γίνεται ?

Δεν θυμάμαι το quest αλλά αν μπορέσεις με κάποιο τρόπο να σταθείς πίσω

από τον στόχο σου (sneaking mode) του ρίξεις κάποιο δυνατό spell (για να τον αδυνατίσεις)

και του καταφέρεις κάποιο δυνατό χτύπημα με κάποιο enchanted weapon έχεις αρκετές πιθανότητες επιτυχίας.

Αλλιώς προσπάθησε να φτάσεις μέχρι το δωμάτιο του καθενός αθέατος.

Όλα αυτά καλό είναι να γίνουν νύχτα βέβαια.:p

Oi αποστολές της ιστορίας είναι λίγες αλλά τα Quest πολλά

Ειμαι level 24 Battlemage εκτός της ιστορίας και κάποιων random quests έχω ήδη τελειώσει και Guild Quests (του Mage Guild και Fighter guild)

Το βαρέθηκα λιγάκι για να είμαι ειλικρινής τα Quest του ειναι καπως πανομοιοτυπα μεταξυ τους

Μπορεί ισως να συνεχισώ κάποια αλλη μέρα η κατεβάσω κανένα mod για να ανανεώσω το ενδιαφέρον...

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Χθες, στις 19:48]

Ψαξε εδω

Εχει λυσεις για τα περισσοτερα quest του παιχνιδιου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.