Jump to content

Oblivion

unstoppable

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 09:36]

Εχω 2 μέρες που το ξεκίνησα . Φοβερό game. Φοβερά γραφικά . Κάθε prnt screen είναι χαλαρά και ενα Wallpaper ενω αν αφησεις το mouse κανα 3λεπτο γυρνάει σε screensaver γύρω απο τον χαρακτήρα και το τοπίο :o .

Τελειο .

Μια φορα ειχα ξεχασει τον οπτερον σε download mode @ 1GHz και εβαλα oblivion και ηταν 30-40% κατω τα frames. Ειναι "επεξεργαστικη φαγανα" το παιχνιδι.

Οποτε ξαδερφε με τον conroe θα απογειωθει πολυ η αποδοση!!

Κριμα που δεν θα μπαινει στην μητρικη σου!!:p

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Ερμ...

Αρχική απάντηση από WARRIOR

To oblivion εχει καποιο bug με τα saves .

Σου κανει load μονο τα δυο τελευταια saves .

Υπαρχει καποιο update?

Δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα saves το παιχνίδι... εγώ έχω πάνω από 20 και τα κάνει load όλα κανονικά

Αρχική απάντηση από cakrit [Σήμερα, στις 13:48]

Ερμ...

Δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα saves το παιχνίδι... εγώ έχω πάνω από 20 και τα κάνει load όλα κανονικά

20??????????

Εγω εχω καμμια 400αρα!!!

For the magic users out there.

Τα weakness spells τελικά έχουν πολύ ψωμί.

Αν έχω ένα spell που κάνει 10 fire damage και πριν από αυτό κάνω ένα spell που δίνει 100% weakness to fire , τότε το fire spell θα κάνει 20 dmg.

2o βήμα είναι το weakness to magic , που δουλεύει για ΟΛΑ τα spells , ΟΛΑ τα είδη ζημιάς (είναι και ακριβότερο σε mana).

Αν χρησιμοποιήσω ένα spell που δίνει 100% weakness to fire + 100% weakness to magic , τότε το fire spell μου θα κάνει 40 dmg (4x).

Και μετά έρχεται το καλύτερο.

Το weakness to magic επηρεάζει ΚΑΙ τον εαυτό του , οπότε μπορεί να γίνει stack με απίστευτα αποτελέσματα.

Αν ρίξω στον αντίπαλο το 100% weakness to fire + 100% weakness to magic 2 φορές , τότε το fire spell μου θα κάνει 90 dmg!!

Για n φορές , θα κάνω (n+1)^2 - πλάσιo damage (πχ 4 φορές = 25πλάσιο dmg).

Προφανώς το κολπάκι είναι overpowered μέχρι αηδίας.

Δουλεύει εξίσου καλά με enchanted όπλα (πολλαπλασιάζει την magic damage τους).

Προσοχή μόνο ότι πρέπει το weakness με το damage να είναι σε χωριστά spells/αντικείμενα (1 για weakness + 1 για damage).

Αν είναι στο ίδιο spell/αντικείμενο τότε τις περισσότερες φορές δεν δουλεύει καθόλου το weakness.

For anyone interested , τα weakness spells τα βρίσκετε στο mage guild του Skingrad.

Μια τυπισσα ονοματι UMBRA που υπαρχει σε ένα μερος λιγο νοτια του imperial city υπαρχει καμμια αποστολη που παιζει να την σκοτωσουμε? Περνουσα απεξω και ειδα φως και μπηκα. Την σκοτωσα δοκιμαστικα και εχει ένα σπαθι που ζυγιζει 0 κιλα και εχει ικανοτητα soultrap!! Είναι τρομερη ευκολια να το χρησιμοποιεις για τις 2-3 τελευταιες σε κάθε ένα εχθρο.

Επειδη το παιζω καλος χαρακτηρας δεν θελω να την σκοτωσω ετσι στην ψυχρα

Υπάρχει quest που κάποιος (ένα daedra) σου ζητάει να σκοτώσεις την Umbra και να του επιστρέψεις το σπαθί.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχει 0 βάρος και δεν γίνεται να το βγάλεις απο το inventory (είναι quest item).

Αν τελειώσεις το quest , αρνούμενος να του γυρίσεις το σπαθί , θα αποκτήσει βάρος.

Κάπου στο 50.

Το συγκεκριμένο σπαθί έχει το υψηλότερο physical damage στο παιχνίδι.

Ισοδύναμο με daedric warhammer...

Αρχική απάντηση από apocalypse

Αν τελειώσεις το quest , αρνούμενος να του γυρίσεις το σπαθί , θα αποκτήσει βάρος.

Κάπου στο 50.

μπορεί να κρατήσει το σπαθί αλλά να μην αρνηθεί τίποτα...;)

Έτσι έκανα και εγώ και την πάτησα.

Απλά δεν γύρισα πίσω.

Στο παιχνίδι υπάρχουν 15 daedra = 15 artifacts.

Για να εμφανιστεί το 15ο (και καλύτερο) μια από τις προϋποθέσεις είναι να έχεις τελειώσει τα υπόλοιπα 14 daedric quests - αυτό το έμαθα από τον οδηγό που άνοιξα αργότερα.

Οπότε πρέπει να αρνηθείς να επιστρέψεις το σπαθί.

Αυτό βέβαια μετράει μόνο αν κάποιος έχει κάνει ήδη 13 daedric quests......

Α , η τοποθεσία του συγκεκριμένου quest είναι λίγο παραδίπλα από εκεί που ήταν η umbra.

post-159-1416072551,8549_thumb.jpg

Πω πω τι ωραίο κάψιμο είναι αυτο :hehe: . Λοιπον μαστερς βοηθηστε τον νεογνο ,. Μπαινω σε ενα roubin store κατα τις 3 το βράδυ ανοιγω τις βιτρίνες [την μια] δανειζομαι :hehe: κατι ρουμπινια αλλα παντα ερχεται ενας φρουρος και με τσακώνει . Δοκιμασα να βγάλω ολα τα ρουχα μπας και ακουγοτανε πανοπλιες κλπ αλλα τπτ . Τι παιζει μήπως πρέπει να ανεβω κιαλλο στο skill sneak ?

Ρίχτε και κανα τιπ σε κάθε σας πόστ :hehe:

[ξαδερφε εσυ σταμάτα να κυνηγάς τις κορασίδες με το σπαθι :hehe: ]

Οποτε την σκοτωνω τωρα μια που είναι στον δρομο μου, παιρνω την σπαθα, και παω να την δωσω παραδιπλα στο αντιστοιχο quest. Αλλιως αμα το κρατησω και κανω την παπια, θα παρω το 3ο το μακρυτερο αντι για το . 15ο το καλυτερο?

Roger that

Ξαδερφε κι εγω τα ιδια προβληματα ειχα σαν κλεφτης και τελικα την παρατησα την δουλεια. Αποφασισα να βγαζω πιο τιμια το παντεσπανι μου

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 00:36]

Οποτε την σκοτωνω τωρα μια που είναι στον δρομο μου, παιρνω την σπαθα, και παω να την δωσω παραδιπλα στο αντιστοιχο quest. Αλλιως αμα το κρατησω και κανω την παπια, θα παρω το 3ο το μακρυτερο αντι για το . 15ο το καλυτερο?

Roger that

Ίσως δεν το διατύπωσα καλά.

Το quest του clavicus vile γίνεται να τελειώσει με 2 τρόπους:

1) Δίνεις το σπαθί και παίρνεις ένα μέτριο κράνος (αυτό είναι το artifact)

2) Αρνείσαι να του το δώσεις , σε αρχίζει στις απειλές , σου μένει το σπαθί.

Δεν έχει σημασία αν θα πάρεις το artifact (κράνος) , μόνο το αν θα τελειώσεις το quest.

Οπότε προτείνω την επιλογή 2.

Εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα , έστω και πολύ αργότερα απ'ότι θα μπορούσα και έχω το τελευταίο artifact.

Σε κάθε περίπτωση , ΜΗΝ κάνεις τίποτα ακόμα , ετσι κι αλλιώς πρέπει να βρεις άλλα 13 artifacts.

Μέχρι να τα βρεις όλα αυτά , συμφέρει να κρατήσεις το σπαθί χωρίς βάρος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.