Jump to content

Oblivion

unstoppable

Recommended Posts

τα παντα ΟΝ και high εκτος απο το antialiasing που λεει οτι δεν γινεται να το χω ανοικτο παραλληλα με το HDR.

εφτιαξα εναν Nordic Warrior........νταξ ριχνω ξυλο τωρα.....βεβαια ακομα προσπαθω να λυσω καμια μινι κουεστ στην πολη......ασ πουμε στον Thoronin δεν μπορω να καταλαβω τι πρεπει να κανω.........προσπαθω να κρυφτω καπου να δω που θα παει αλλα συνεχεια με βλεπει ο ατιμος....και εχω παει το sneaking 34....!!!!!!

με το κλασσικο abuse βεβαια πανω στο 1ο goblin της σπηλιας.

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από nobig

Παράτα το αρτσεράκι παλίο κότα και φτιάξε κανά barbarian class, είμαι dark elf. Γενικά το παιχνίδι έχει και πολλούς κλειστούς χώρους όπότε με τοξότη δεν κάνεις καλή δουλειά. Δεν έχει καμία σχέση με το lineage II

Τελικά η δική μου κάρτα είναι ψόφια μάλλον, όλα high;:X:

Mε τι καρτα το τρεχεις?

Απ΄ότι έχω ακούσει δεν παίζει ρόλο 1gb-2gb μνήμη.Τον μεγαλύτερο ρόλο παίζει η κάρτα γραφικών και υπάρχουν κάποια tweaks για καλύτερα frames σε dual core που ενεργοποιούνται με κάποιες αλλαγές στο φάκελο .ini και φαίνονται πιο πολύ στους εξωτερικούς χώρους

Όσοι έχουνε λιώσει το Morrowind ξέρουνε καλά τι να κάνουνε στο Oblivion. Κ τα αρτσέρια είναι καλά. Στο Master με 1 βέλος ο άλλος ξαπλώνει κάτω. Μπορείς να τα κάνεις και POISON. Παρατηρήσατε τα μπουκαλάκια στο Inventory? Έχει Ρόζ και πράσινα νομίζω. Με θετικές και αρνητικές ουσίες. Τις αρνητικές , δέν τις πίνει ο χαρακτήρας, αλλά μαυτά, κάνει POISONED τα όπλα που έχει equipped. Οπότε κάθε βέλος μπορέι να είναι θανατηφόρο. Επίσης , όσο τρώς λουλούδια καρπούς κτλ, ανεβάινουν σιγά σιγά και κάποια στατιστικά. Εγώ έχω ένα custom class χαρακτήρα, και έβαλα για MAJOR σκιλλς ότι χρησιμοποιώ πιό συχνά.Acrobatics,athletics,blade,speechcraft,sneak,security και δε θυμάμαι το έβδομο. Οπότε, συνεχώς τρέχω και πηδάω σα κουνέλι. Αυτόματα, ανεβαίνουνε τα Acrobatics,athletics χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, και μαζί μαυτά κ τα levels του χαρακτήρα.

Όσοω αφορά τις επιδόσεις, και σε 1600χ1200 ανάλυση full, πήγαινε πολύ καλα, αλλά υπήρχε το mouse-lag όταν ζοριζότανε. οπότε το άλλαξα στο control-panel με το pre-rendering απο 3 το έβαλα 0, κ no mouse-lag,αλλά το smooth του παχνιδιού έγινε λίγο πιο καρέ-καρέ (ορατό) όταν ζορίζεται.Αλλά είναι λίγο πάλι. όμως δέ χρειάζεται να είναι όλα full.πχ το actor-fade στο τέρμα είναι πολύ μεγάλη απόσταση που δέν έχει νόημα,δύσκολα τον βλέπεις τον άλλον, έστω κ αν γίνεται rendered. Γενικά όμως θέλει πολύ ψάξιμο.

Κάτι τελευταίο. ρε παιδιά, έκανε κανείς soul-trapp?

Παιδια εχει κανεις με nvidia pixelιασμα στην δεξια πανω γωνια randomly.Σα στιγμιαιο corruption με τετραγωνακια.Αλλαξα drivers και μου συμβαινει παλι.Δοκιμασα 81.98,84.21 και τωρα 84.25 και παλι τα ιδια.Η καρτα ειναι και σε default χρονισμους.

μακαρι να ηξερα το παιχνιδι οπως φαινεται να το κατεχει ο Jonathan.ειμαι σιγουρος οτι χανω πολλα μιας και τα προηγουμενα Morrowind επεσαν σε περιοδους με λιγο χρονο και δεν καταφερα να ασχοληθω περα απο λιγες ωρες..........

το μονο του κακο(για μενα) ειναι οτι ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΓΑΛΟ σε πιστες χαρακτηριστικα και τροποποιησεις πανω στον χαρακτηρα.τουλαχιστον σε καποιες φασεις με πελαγωσε και το παρατησα γιατι κουραστικε το μυαλο μου να ψαχνει λυσεις σε γριφους-διαδρομες και σε τροπους λυσης quest.

Αρχική απάντηση από greekfragma

..το μονο του κακο(για μενα) ειναι οτι ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΓΑΛΟ σε πιστες χαρακτηριστικα και τροποποιησεις πανω στον χαρακτηρα.τουλαχιστον σε καποιες φασεις με πελαγωσε και το παρατησα γιατι κουραστικε το μυαλο μου να ψαχνει λυσεις σε γριφους-διαδρομες και σε τροπους λυσης quest.

Αυτη ειναι ταυτοχρονα και η γοητεια του

;)

Αρχική απάντηση από knight_77 [Σήμερα, στις 15:06]

Αυτη ειναι ταυτοχρονα και η γοητεια του

;)

που ομως ελαχιστοι καταφερνουν να γευθουν μιας και οι καιροι ειναι δυσκολοι και τοσο ελευθερο χρονο ΜΟΝΟ για Oblivion ελαχιστοι ειναι προθυμοι να αφιερωσουν:cool:

Αρχική απάντηση από greekfragma

ο κωστης εχει 6800LE σε agp......την ξεκλειδωσε ομως και την εκανε ultra.βεβαια μην ξεχναμε οτι μας χωριζει και 1 γιγα παραπανω.

Σε παρακαλώ μην με προσβάλεις, :p είναι 6800 και την έχω ξεκλειδώσει αλλά δεν λέει να κλοκάρει η ρουφιάνα. Δεν έχω κολλήματα του στυλ φορτώνω απο δίσκο κτλ. Αφου σε εξωτερικούς χώρους το παιχνίδι είχε πιάσει το μισό γίγα. Πάντα κάνει κολλαματάκια όταν σκοτώνω εχθρό

:(

Αρχική απάντηση από Jonathan

Κάτι τελευταίο. ρε παιδιά, έκανε κανείς soul-trapp?

Αρκετές φορές, κυρίως με Vampires. Δεν έχουν καλά αποτελέσματα, κανένας δε μου έβγαλε grand. Ψάχνω να βρω καμιά black soul gem για ένα quest που πήρα από μια θεότητα, ξέρεις τίποτα? Πάντως με τα βαμπίρια τελικά κόλλησα και εγώ και είναι τρελή φάση.

’σχετο, έχεις βρει τίποτα καλύτερο από daedrıc? Εγώ έχω τώρα full daedrıc πανοπλία και όπλα ένα τσεκούρι που κάνω soultraps και ένα daedric longsword με fire damage. Λογικά θα έχει και κανά daikatana αργότερα πιστεύω, απλά δεν έχω βρει τίποτα καλύτερο :p

[για όσους δεν κατάλαβαν τίποτα συγνώμη :) Παίζω εδώ και 3 μέρες συνέχεια, έχω 42 ώρες παιχνιδιού, level 30 με nord custom class warrior και απλά το παιχνίδι είναι κορυφαίο]

Πήρα το Collectors Edition και η συσκευασία με το υλικό μαμάνε.Πρώτη φορά δίνω τόσα χρήματα και δεν τα λυπάμε.Αξίζει να την αγοράσει κανείς.;)

Πήρα και τα 2 Star Wars Κnights of the Old Republic.Να παίξω πρώτα αυτά ή το Oblivion;

gznp το έλιωσες γαι τα καλά.Εγώ δέ μπόρεσα να βρώ τόσο χρόνο.Είναι ειρωνικό το soul-trap σε Vampiers γιατί υποτίθεται δεν έχουνε ψυχή. Έγινες και εσύ ένας απαυτούς ε?και εγώ το δοκίμασα αλλά δέ το ρισκάρω ακόμη γιατί δέ ξέρω τί παίζεται στη συνέχεια.

Τα Daedric είναι τα best και σαν items αλλά καί για να τα κάνεις μαγικά.βέβαια, άν δέ θέλεις να μοιάζεις με τους κακούς, θα αρκεστείς σε άλλα είδη. Δοκίμασε να αφήσει κανείς τον χαρακτήρα του σε ένα τοίχο με autorun να τρέχει όλο το βράδυ? Πιστεύω θα ανέβει το athletics αρκετά.Δέ ξέρω άν γίνεται αυτό και με το sneak....

Πριονέτο, παίξε τα KOTOR.Είναι κορυφαία.Και μετά μπορείς να αφιερώσεις με την ησυχία σου, την υπόλοιπη ζωή σου στο oblivion...χεχε...

Αρχική απάντηση από Jonathan [Σήμερα, στις 19:36]

Πριονέτο, παίξε τα KOTOR.Είναι κορυφαία.Και μετά μπορείς να αφιερώσεις με την ησυχία σου, την υπόλοιπη ζωή σου στο oblivion...χεχε...

Είχα παραμελήσει τα action-adventure RPG και είχα κολήσει στη σαβούρα των FPS λόγο και έλλειψης χρόνου αλλά τώρα θα τα παίξω όλα!:woot:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.