Jump to content

Oblivion

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από kallileo

Εχει βαλει κανεις τους 81.25 beta????

Γιατι εγω εχω κατι προβληματα με τα shadows στο Oblivion & BFME 2 με 7800gt.

τους εχω περασει και μου τρεχει κανονικα,παιχνιδια εφαρμογες cam-cad κανονικα χωρις προβληματα

Αρχική απάντηση από kallileo

Λακιαμα ειπα.

84.25 ενοουσα οχι 81.25.

Υποτιθεται οτι ειναι optimized για Oblivion και BFME 2.

ακριβως για 84.25 μιλαω και γω

Κάποιος που έχει την έκδοση για pc, μπορεί να μου πει αν υπάρχει

η προοπτική 3ου προσώπου στις επιλογές;

Ήτανε να έρθει χτες η έκδοση για xbox αλλά μας ξέχασε η courier μάλλον.Από Δευτέρα.

Τα screenshots στα dungeons και στο δάσος εκπληκτικά πάντως...

Αρχική απάντηση από wrong method

Κάποιος που έχει την έκδοση για pc, μπορεί να μου πει αν υπάρχει

η προοπτική 3ου προσώπου στις επιλογές;

Ήτανε να έρθει χτες η έκδοση για xbox αλλά μας ξέχασε η courier μάλλον.Από Δευτέρα.

Τα screenshots στα dungeons και στο δάσος εκπληκτικά πάντως...

Μπορεις να ρυθμισεις το first-third person view in play μεσω της ροδελας τπυ ποντικιου

κανοντας ταυτοχρονα zoom in-zoom out :worship:

Αρχική απάντηση από knight_77

Δεν εχω προλαβει ακομα να το προχωρησω πολυ καθως δεν ειχα πολυ free time

αλλα σημερα εχει να πεσει ξενυχτι:D

Ολα full 1280x1024 και HDR minimum 28 fps.Το θεμα ειναι τι θα δω εξω?????

Πολλα δεν λες????? Αν βαλεις shadows σερνεται.

έχει παρατηρήσει κανείς κολληματάκια; Γενικά δεν έχω πρόβλημα ταχύτητας στα γραφικά αλλά οταν δω ένα εχθρο και σε άλλες φάσεις κάνει ένα κολληματάκι για περίπου 1 δευτερόλεπτο και μετά ξεκολλά.Έχω 1 γίγα μνήμη και δεν ανάβει ο δίσκος την ώρα που κάνει το κόλλημα, άλλος κανείς;

Αρχική απάντηση από nobig

έχει παρατηρήσει κανείς κολληματάκια; Γενικά δεν έχω πρόβλημα ταχύτητας στα γραφικά αλλά οταν δω ένα εχθρο και σε άλλες φάσεις κάνει ένα κολληματάκι για περίπου 1 δευτερόλεπτο και μετά ξεκολλά.Έχω 1 γίγα μνήμη και δεν ανάβει ο δίσκος την ώρα που κάνει το κόλλημα, άλλος κανείς;

Τα ιδια και εδω με 2gb.Λογικα θα ειναι ενα απο τα πραγματα που θα διορθωθουν με καποιο patch.Παντως και σε εξωτ. χωρους που εφτασα (μετα τα sewers) δεν ειδα κατω απο 24 fps.

μολις γυρισα απο ενα 2ωρο gaming.........Απιστευτη παιχνιδαρα.....στην native 1680x1050 μονο με HDR ανοιχτο δεν ειδα καποιο κολλημα ή γενικοτερα προβλημα στα γραφικα.αν και δεν ειχα το fraps να βλεπω τι γινεται ακριβως ''με το ματι'' δεν ειδα χαμηλο framerate.

η καρτα ειναι η Χ1800ΧΤ 512ΜΒ.μνημες 2χ1γιγα Gskill HZ ddr500 και ο 3800 Χ2.

με AA AF δεν δοκιμασα ακομα.

γιατι αλλο ειναι που με τρελαινει........ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?..............προσπαθω να κανω οικονομια σε healing.....αλλα ποτε δεν ειναι αρκετα......επισης παω να κουβαλησω 2 πραγματακια μπας και βγαλω κανα φραγκο και ειμαι ΠΑΝΤΑ στο οριο βαρους

αρτσερακι εφτιαξα ο οποιος τελικα μαλλον δεν κανει πολυ dmg με ενα steel bow.πηγα στην πρωτη πυλη για να βρω τον γιο του βασιλια και μολις μου βγηκανε 2 τερατακια με ξαπλωσανε,........γενικοτερα ομως πολυς ψοφος.....και φυσικα ενα ΑΡΙΣΤΟ Artificial intelligence στα τερατακια/npc's.

γενικα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλο παιχνιδι με αψογη ατμοσφαιρα τελεια γραφικα αλλα αρκετα αυξημενο επιπεδο δυσκολιας.......εκει που ειχε την μπαρα δυσκολιας την αφησα στο default....το θεμα με τις καμερες λιγο με δυσκολεψε....προτιμουσα την 3rd person αλλα χανοτανε το crosshair.

κανενα σχολιο για τα παραπανω?

Παράτα το αρτσεράκι παλίο κότα και φτιάξε κανά barbarian class, είμαι dark elf. Γενικά το παιχνίδι έχει και πολλούς κλειστούς χώρους όπότε με τοξότη δεν κάνεις καλή δουλειά. Δεν έχει καμία σχέση με το lineage II

Τελικά η δική μου κάρτα είναι ψόφια μάλλον, όλα high;:X:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.