Jump to content

Oblivion

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από hurin

Με τρώει να τα σκάσω στο play.....

Μία από τα ίδια... και μάλιστα για το collector... θέλω αυτό το septim..... έτσι είναι αμα είσαι κολλημένος με κάποιο παιχνίδι...

Αρχική απάντηση από cakrit [Σήμερα, στις 13:02]

Μία από τα ίδια... και μάλιστα για το collector... θέλω αυτό το septim..... έτσι είναι αμα είσαι κολλημένος με κάποιο παιχνίδι...

Έχω καιρό να πιάσω manual στα χέρια μου . Αλλά θέλει 47Ε . ’ν δω σε κανένα review πως είναι το πακέτο μέσα , θα το πάρω .

Αρχική απάντηση από hurin [03-03-2006 15:52]

Έχω καιρό να πιάσω manual στα χέρια μου . Αλλά θέλει 47Ε . ’ν δω σε κανένα review πως είναι το πακέτο μέσα , θα το πάρω .

Your wish is my command.

http://img221.imageshack.us/img221/5179/oblivceinside5sp.jpg

edit: το μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος για εικόνες είναι τα 550(width)x700(height)

Αρχική απάντηση από Πριονέτο [Σήμερα, στις 19:53]

Μόνο single player είναι αν δεν κάνω λάθος.

Επιτέλους!!Δόξα τω Θεώ. Προσωπικά έχω σιχαθεί να βλέπω on-line rpg. Λίγο στόρυ επιτέλους. Αντε να βγεί και το NWN2.:drool: :drool:

Will Oblivion include multiplayer?

No, Oblivion is a single-player game only. Rather than split our focus between two different types of gameplay, we'd rather focus on one and make it the best single-player experience possible.

Αυτό είναι από το FAQ του official site

Έχω δει όλα τα βίντεο του παιχνιδιού...άμα το σηκώνει το πισί μου ενδέχεται μεγάαααλο κάψιμο...Tο morrowind το τελείωσα σε μία εβδομάδα (με side quest). Για να δούμε πόσο καιρό θα μου πάρει αυτό... :)

Αρχική απάντηση από Volrath

Έχω δει όλα τα βίντεο του παιχνιδιού...άμα το σηκώνει το πισί μου ενδέχεται μεγάαααλο κάψιμο...Tο morrowind το τελείωσα σε μία εβδομάδα (με side quest). Για να δούμε πόσο καιρό θα μου πάρει αυτό... :)

Σιγουρα μπορουσες να το τελειώσεις σε μια εβδομάδα, ακόμα και σε λιγότερο... νομίζω οτι ο καλύτερος χρόνος είναι 13 λεπτά!!!!

Το θέμα είναι όμως το να ταξιδεψεις στον κόσμο του.. να γίνεις μέρος του.... και πιστεύω οτι για να γυρίσεις όλο τον κόσμο του morowind χρειαζόταν πολύ παραπάνω από μία εβδομάδα....

Αντε και παραδίδω εργασία στις 20... οτι πρέπει κάθησε :p

Αρκεί βέβαια να το βρούμε κιολας γιατί κάτι μου ΄λέει οτι θα γίνει σκοτωμός στα καταστήματα.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.