Jump to content

Μητρική για Intel Socket 7 200MHz MMX (Μην ακουω γελια! :D)

Maz00nga

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον, πιο καλο παιδι εχει να προτεινει μια μητρικη για τον παραπανω επεξεργαστη που να υποστηριζει SDRAM και USB2.0? (BTW,πως κ δεν υπαρχει υποκατηγορια "Μητρικες"?)

Έχω μία στο μυαλό μου αλλά υποστηρίζει μόνο PCI-EXPRESS και SLI άρα δεν νομίζω να σου κάνει....:p

Αν δεν με απατά η μνήμη μου, socket 7 + USB 2.0 = χλωμό.....

USB2.0

:sick:

Παιδί μου ξέρεις πότε ενσωματόθηκε USB 2.0 σε μητρικές;;; :sick:

Τέσπα. Γνώμη μου πήγαινε και πάρε όποια βρεις απο το www.stock-house.gr...

edit: ’κυρο, ούτε το stock house δε βλέπω να έχει μητρική για socket 7. Man, ή πέταμα ή ψάξε για καμιά μεταχειρισμένη απο εδώ μέσα... :p

Μα ολο με αποπαιρνετε! :p Στην πυρα ολοι σας! :devil: Καλα, αντε με USB1.1, συμβιβαζομαι κ με λιγα πλεον, για χατηρι σας ε! Βρε πειτε σεις κανα μοντελο κ θα βρω εγω, μη σκατε...

(@Μακης: Τωρα που το δα, ΟΧΙ Κ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Ε, σου ριχνω, μη νομιζεις :Ρ Βεβαια αν εχεις μουσια, χμ, νταξ, και μεγαλοδειχνεις... Μπορει κ να το δεχτω!)

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Man, ή πέταμα ή ψάξε για καμιά μεταχειρισμένη απο εδώ μέσα... :p

Eεε οχι και πεταμα!!!!!Ευχαριστως να του παρω το βαρυ φορτιο που κουβαλαει...!!!!!!:D:D:D

οχι δεν θα πεταχτει απο τα δικα μου xερια...εχω ενα σπιτακι....

Έλα την Τετάρτη στο lab της Hellug. Υπάρχει αρκετό παρωχημένο υλικό όπως αυτό που αναφέρεις. Πρέπει όμως να ελέγξεις κατά πόσο λειτουργεί με τροφοδοτικό και cpu.

Περισσότερες πληροφορίες: lab.hellug.gr

Τεταρτη αδυναμον, 21-24 Μάρτη η 10-14 Απριλη εκει αναμεσα δυνατον και με CPU και μνημες. Για τροφοδοτικο δε ξερω που θα βρω...

δε μου λες.αφου δεν εχεις μνημες-μητρικη-(ισως και σκληρο :p-ισως και κουτι που να ταιριαζει πανω η μητρικη που θα παρεις) τι ακριβως θες αυτο το πισι να το κανεις που θα φτιαξεις?

απλη περιεργεια...:blink::confused: :...: :...:

Θα το στησω στη πλατεια να ρωτανε τυποι σαν εσενα :hehe::p Βρε κουτι εχω, σκληρο εχω, τροφοδοτικο εχω (Εχω;..) , 2 Voodoo2 16MB SLI εχω, SoundBlaster AWE64 Gold εχω και τελος εχω ΚΑΙ Αλτσχαιμερ κ θελω να στησω το παλιο μου συστημα γιατι απαρνουμαι την τεχνολογικη προοδο :p

καλη φαση!!!!!βαλε και τα καινουρια windows 95 να τρεχει σφαιρα :p αν και κυκλοφορισαν τωρα προσφατα τα 3.11 σουπερ σου λεω.εχουν και υποστηριξη Multimedia...:p

Ρε αι απο κει, δε ντρεπεσαι να κοροιδευεις το παρελθον :p 98 και καλα του ειναι, Unreal να τρεχει κ ολα τα παλια games κ ειμεθα κυριλε! :D

@Γιαννακης:

ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ Κ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ (να δεις που θα φανει ο Φραγμας σε λιγο) :D

Ελπιζω Μαρτιο να εισαι Αθηνα ε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.