ergotelis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Παίδες καταφθάνει 2ος ράπτορας! Διάβασα παλιά πόστς αλλά μπερδεύτηκα!!! Τι cluster&stripe να βάλω? Τι λένε οι πιο έμπειροι εδώ μέσα? Θα τον χρησιμοποιώ για games και φόρτωμα προγραμμάτων,επεξεργασία εικόνων και βίντεο,αλλά υπόψην λόγω της πληθώρας των progs (124 προγράμματα έχω εγκατεστημένα!! ) θα έχω πολλά αρχεία,μικρά και μεγάλα!Θέλω τη καλύτερη μέση λύση,ποιά είναι? Επίσης λίγο άσχετο,για να κάνω lite τα windows κανά λίνκ?Πρέπει να σβήσω το υπάρχον Install των windows?:cry: Αλλιώς επειδή έχω έναν 160άρη αντιγράφω εκεί τα δεδομένα από τον 74άρη και μετά τα παιρνώ στο raid0 από αυτόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2006 πως και δεν απαντησε κανεις ???Νομιζα θα ειχε παρει φωτια τετοιο thread.... θα τεινω προς 32+128 ...stripe/cluster αντιστοιχα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Μάρτιος 2, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2006 Ευχαριστώ φίλε μου,για να δούμε για να το λές κάτι θα έχεις δοκιμάσει!Σε ευχαριστώ πολύ!Πάντως για storage δε θα χρησιμοποιηθεί,με καλύβει ο άλλος,απλά για επεξεργασία και χρήση προγραμμάτων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάρτιος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Θα προτεινα 32/8 ( stripe , cluster) η εαν το θες μονο για την αισθηση 16/16.Σε περιπτωση που θα κανεις και κανα rip και κανα copy και τετοια σκεψου το 64/16. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Μάρτιος 3, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Παιδιά επειδή ακούω ο ένας να λέει για 32/8 ο άλλος για 128/32 μάλλον θα επιλέξω τη τρίτη πρώταση,τη 64/16, θα με καλύβει καλύτερα από όλες ελπίζω!Η 32/8 που δίνει boost κυρίως?Που σπρώχνει?Για μεγάλα stripe πάντως κατάλαβα ότι βοηθά σε μεγάλα αρχεία,να υποθέσω σε πιο μικρά βοηθά το 32/8 έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Mιας και μιλάμε για raid 0 για πείτε μου σας παρακαλώ με πιο πρόγραμματα μπορώ να δω smart όταν 2 δίσκοι είναι raid 0 γιατί το speedfan δε τους βλέπει καθόλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.