Jump to content

Τι γίνετε με την Forthnet......!GRRRRrr

f117

Recommended Posts

ρε παίδες τι γίνετε με την forthnet??????ELEOS!

εδώ και 2-3 μέρες με πετάει και δεν μπαίνει κιόλας μετά!WTF.....!εγώ είμαι χαλκίδα και ένας φίλος μ Αθήνα.......έχει κ αυτός τα ίδια probs με μένα........τις ίδιες στιγμές!εσείς?????

εγώ στις 13 που έιδα το PC ήτανε offline και λέω τι έγινε πάλι!?και είχε πέσει η μλκιΑ!πάω να συνδεθώ τπτ........ δεν ξέρω :S

pstn e? axxxxxxxxxxx και μετά σου λένε ADSL......... βάλαμε adsl για να μην μπαίνουμε? :s ADSL εγω λέω :toomuchne

Εγώ παρατήρησα και χθες την ίδια ώρα και σήμερα οτι άνοιγα το PC και δεν μπορούσα να μπω στο internet. Με ένα restart στο router όλα έφτιαχναν... Τώρα δικό μου πρόβλημα, της Forthnet,δεν ξέρω...

εγώ παράπονο από ταχύτητα δεν μπορώ να πώ οτι έχω......384/128 και εγώ αλλά δεν έχει καθόλου κόσμο στο dslam :D:D κανα μήνα έχει έρθει :p αλλά μην αρχίσει τώρα να κάνει κόλπα κ να συνδέετε όποτε θέλειι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.