BILL5 Ιανουάριος 28, 2008 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 παιδια μην παμε μακρυα αν το παιχνιδι που θα παρουμε π.χ οπως το nfs φετος βγει πατατα τι κανουμε? θα πληρωνουμε για να παιζουμε της πατατες που βγαζει ο καθενας τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιανουάριος 28, 2008 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 δε ξερω αν εχει ειπωθει πιο πριν αλλα στο ΒΦοι διαφημησεις θα βρισκονται πανω στα textures(ετσι τουλαχιστον μου ειπανε)τουτ εστιν, θα οδηγεις ενα τσιπακι και πανω θα γραφει "κοτοπουλα μιμικος"γεια σου ρε ΕΑ πρωτοπωρα - τσιφτισα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Ιανουάριος 28, 2008 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 Κοίτα εμένα δεν με χαλάει τόσο πολύ, αρκεί να παίρνω τσάμπα το game και να παίζω απρόσκοπτα βέβαια. Αν είναι να μου κόβουν την δράση για να δω καμιά coca cola ή να μου ζητάν λεφτά για να κάνω καλύτερο τον παίχτη μου.. ε δεν χ@ιζ0ντ@1 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 28, 2008 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 Αρχική απάντηση από Zarras...θα οδηγεις ενα τσιπακι και πανω θα γραφει "κοτοπουλα μιμικος"... Χώθηκε έτσι ο Μιμίκος? ’τσα.....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.