Futuristic Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Λοιπόν παίδες HELPPP. Πήρα τελικά την arctic cooling 5 rev 2. Αλλά δεν έκανε το βύσμα της τροφοδοσίας... Τέλoσπαντων τράβηξα καλώδιο απο βύσμα molex 4pino 12V και έκανα conne στο black και yellow (5V).Τώρα έχω μερικά προβληματάκια όμως:1. Κάνει που και που ένα ελαφρύ τακ-τακ το silencer. Ειδικά αν κουνήσω έστω κι ελάχιστα το case. Τιείναι αυτό;2. Υπάρχει ανταπτοράκι για να μπει το βύσμα της silencer στην asus x800xt?3. Στην συσκευασία είχε μέσα σωληνάριο με πάστα κανονικά; Γιατί εγώ δεν το βρίσκω πουθενα; Μήπως μου έπεσε σε άλλοδιαστατικό χώρο; χμ?4. Παρόλο που λέει silencer κάνει πιο πολύ θόρυβο από την μαμίσια ψύκτρα (πέρα από το τικ τικ).... γιατί;Θέλει RMA άμεσο? φταίει για τον θόρυβο κάτι άλλο;Αν το πάω πίσω στο hacshop που αγοράστηκε πώς και πότε θα την αντικαταστήσουν;Plz help.
Futuristic Μάρτιος 2, 2006 Author #2 Μάρτιος 2, 2006 κανείς ρε παιδιά; καίγομαι (κυριολεκτικά) χωρίς ψύκτρα.....
JimmyFox Μάρτιος 2, 2006 #4 Μάρτιος 2, 2006 Δυστυχώς απότι έχς δει βάζει βύσματα διαφορετικά από τις άλλες υλοποιήσεις.Να βρεις ανταπτοράκι για αυτό, από χλωμό έως κατακίτρινο. Μόνο με κάποια πατέντα.Για να κάνει θόρυβο αυτό μάλλον παίρνει πιο πολύ ρεύμα από αυτό που πρέπει.Με μπούσουλα τα ρεύματα που έγραψε ο Arapis φτιάξε κάτι δικό σου.Όσο για το τακ-τακ, μάλλον δεν το έβαλες σωστά.κανονικά θα έπρεπε να υπήρχε πάστα. Αλλά η συσκευασία νομίζω δεν ανοίγει χωρίς να την σκίσεις. θα φαινόταν αν ήταν ανοιγμένη.
thrasher Μάρτιος 2, 2006 #6 Μάρτιος 2, 2006 κοιτα αν απο κατω,εκει που ακουμπαει με τον πυρηνα,εχει μια <<τσιχλα>>.Σαν αυτη που εχουν οι box ψυκτρες των επεξεργαστων.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.