Hydrus Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 Για πλακα εβαλα cas 2 και αργοτερα 1.5 για να δω τι κανουν τα καμαρια μου και να τα α αποτελεσματα:Yποψιν οτι ειναι με 2,5V πανω σε DFI UltraD/opteron 148 εννοειται.Καμια περαιτερω ιδεα για συσφηξη?Παντως τα trcd και trp δεν πανε με τιποτα 2 ουτε ακουν στο ρευμα.Αρα δεν ειναι με τιποτα winbond.Eπισης τα clocks ανεβαινουν μονο οταν το trcd παει 4 με cas 2.5(με 3 δεν boota ρει καν)http://img227.imageshack.us/img227/1913/twinmos2uo.jpg
ΝTG Μάρτιος 2, 2006 #2 Μάρτιος 2, 2006 Πωπω τi μεγαλη εικονα?????Και οταν ανεβουν ποσο πανε ??(Για σταθερα μιλαμε)!Κατι πορομοιες που επαιξα ενα φεγγαρι(CADT 2x512) πηγαν στα 231 περιπου...2,5-3-3-6..με 2,8(ισως και 2,9 δεν θυμαμαι)
NoDsl Μάρτιος 2, 2006 #3 Μάρτιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 13:20] Πωπω τi μεγαλη εικονα????? ΩΩΩΩ τι κόσμος μπαμπα... λολ να δώσουμε κανα λεφτο λεω εγώ να πάρουμε λίγο χώρο τώρα που΄εχουμε και dsl μιας και γίναμε xtreme και εδω και θελουμε high res pics ? Εγώ κάνω donation ανετα.Κάνε και ενα PI με cas 2. Πιστεύω καλύτερο σκορ θα έχεις.:whistling
kallileo Μάρτιος 2, 2006 #4 Μάρτιος 2, 2006 Ξερει κανεις τι κανουν οι Twinmos 1GB απο το eshop?????Τι τσιπακια εχουν?????
Hydrus Μάρτιος 2, 2006 Author #5 Μάρτιος 2, 2006 RootX ευχαριστω για την παρεμβαση/διορθωση NTG με trcd 4 και tras 8 πανε 243 αλλα πανω απο 2,8V...το memtest γινεται Ολυμπιακος(παρα εναν 12αρι fun που φυσαει) NoDSL Το οτι εισαι γεννημενος παντογνωστης και πρωτοτυπος ειναι γεγονος.Θα δειξεις ομως ελεος και σε μας τους ταπεινους?(δλδ εαν εχεις κατι να πεις για αυτα που ρωταω το λες εαν δεν εχεις και θες απλα να ειρωνευτεις τραβα στα off topic)Α!και κρατα τα donations σου για να αυξησεις τα εργαλεια της υπογραφης σου ωστε να φαινεσαι ακομη πιο ανωτερος kallileo η γνωμη μου ειναι να ΜΗΝ παρεις απο e-shop μνημες twinmos εαν δεν ειναι σε πακετακι.Για τις 512ΜΒ δεν ξερω αλλα καποιες 1GB που εχει χρησιμοποιουσαν τσιπακια Samsung οχι ομως UCCC.Απο εκεινα που το cpuz τα βλεπει ως PC-2100 δλδ DDR333
NoDsl Μάρτιος 2, 2006 #6 Μάρτιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Hydrus [Σήμερα, στις 18:58] NoDSL Το οτι εισαι γεννημενος παντογνωστης και πρωτοτυπος ειναι γεγονος.Θα δειξεις ομως ελεος και σε μας τους ταπεινους?(δλδ εαν εχεις κατι να πεις για αυτα που ρωταω το λες εαν δεν εχεις και θες απλα να ειρωνευτεις τραβα στα off topic)Α!και κρατα τα donations σου για να αυξησεις τα εργαλεια της υπογραφης σου ωστε να φαινεσαι ακομη πιο ανωτερος Ντάξει το παραβλέπω και το παίρνω στην πλάκα. Οταν έλεγα για donation το χαρακτηρισμό τον χρησιμοποίησα για πλάκα αλλά αυτό που΄ελεγα το ενοούσα. Και στο χτρεμε μεγάλες φωτό βάζουν. Ντάξει δεν είπαμε να βάλεις 2048*1600 αλλά και 1024 να είναι δεν με πειράζει αρκεί να βλέπω αυτά που θέλεις να δείξεις με λεπτομέρια χωρίς να βγάζω τα μάτια μου απο resized 1600αρες 400*400. Αλλά μεγαλύτερος χώρος περισσότερα λεφτά και αν τα παιδιά έλεγαν να βάλουμε 1 ευρώ ο καθένας ας πούμε για να ανεβάσουμε χώρο και BW εγώ θα προσφερόμουν να δώσω κάτι τις μου παρόλο φοιτητης. Το site έχει ηλικία με ότι συνεπάγεται. Όσο για το αν είμαι γεννημενος παντογνωστης και πρωτοτυπος αυτό είναι δική μου δουλειά. Και σου υπενθυμίζω κάτι. Θυμάσαι την geil που έιχε βγάλει dimmακια 1.5 cas? Είχαν πατώσει σε όλα τα τεστ απο μνήμες με cas 2 γιαυτό το είπα... Γιατί έιστε όλοι στην πρίζα ήθελα νά'ξερα?
ΝTG Μάρτιος 2, 2006 #7 Μάρτιος 2, 2006 Δεν ειχα δοκιμασει κατι αλλο με αλλα timmings!Τοτε ειχα κατι twinmos 2χ256 που πηγαιναν με τα ιδια timmings στα 252 και επειδη δεν εβρισκα ΒΗ σε λογικη τιμη....ελεγα να παρω δυο απλες twimos με 90.Δανειστηκα απο ενα φιλο που ειχε...και παλεψα ενα βραδυ.... 231 (ισως και λιγο παραπανω)απολυτα σταθερα σε οτι και αν εκανα...pi 1M 237 ισως και 238 με την "παναγια μαζι μας"....240 πρεπει να ειδα....αλλα δεν εκανα τιποτα εκει...!! Υ.Γ Οντως ρε μην πριζωνεστε ετσι ευκολα.... Ειχα ανοιξει 5-6 παραθυρα να αρχισουν να ανοιγουν και να κατεβασουν οτι φωτο περιεχουν(PStn ftw) και οταν ηρ8ε η σειρα αυτου του Thread σκρολαρα πρας καθε κατευθυνση.....Μονο το 1280 ειχα στο τσακ οταν το κεντραριζα...το 1024 με τιποτα... (λαπτοπ 1280χ800 μπαινω):D:D:D
Hydrus Μάρτιος 2, 2006 Author #8 Μάρτιος 2, 2006 Για την Geil το ξερω οτι πατωσε και σπανια οι TCCD τους επιασαν 300 οπως σπανια τα ΒΗ-5 πηγαν 250 οπως ισχυριζονταν στo σιτε της(φυσκα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις...).Γενικα πιστευω οτι η ολη η υποθεση timings και υψηλα fsb ειναι τζιφος.Οχι με την κακη εννοια.Εννοω οτι εγω τουλαχιστον σε divx/shrink/cubase VST αλλα και games ακομη και word-pdf conversions δεν ειδα καμια διαφορα με χαμηλα timings/υψηλο fsb η σκετα πολυ σφικτα timings.Εκει που ειδα διαφορα ειναι οταν εβαλα να δοκιμασω μαζι με τις 2X512 twinmos αλλα 2GB transcend(στα κιτρινα slots γιατι το αναποδο δεν παιζει...).Συνολο 3GB με command rate 2T αλλα πως να το κανουμε...Αλλος αερας.Ιδιαιτερα οι transcend μονες τους με 2Τ πανε 285+ που σημαινει οτι εαν δεν κλαταρει ο memcontroler 4Χ1GB/285Μhz=ευτυχια.Kαμια ιδεα να σφιξω παραπανω τις twinmos?Για κλοκς την ξεχναω την υποθεση αφου δεν κανουν τπτ με trcd=3.NTG συμπασχοντες!!!Και γω εψαχνα BH-5 αλλα σιχαθηκα με τις τιμες και πηρα τελικα αυτες και εκτοτε ουδεποτε το μετανοιωσα
ΝTG Μάρτιος 2, 2006 #9 Μάρτιος 2, 2006 εεε οχι ακριβως συμπασχοντες:devil: Aργοτερα βρηκα ΒΗ..:devil: (κρατωντας τα 2χ256 για καμποσο καιρο ακομα) Aυτη τη στιγμη με ΒΗ ειμαι...(σε λογικη τιμη) Δοκιμασε με drive strength weak και dqs slower αν ανεβεις κα8ολου. Επισης μαζι με το παραπανω max async 7 read preamble 6(dok kai 5,5) tras ενα πιο αν8ρωπινο 5 η 6 CL 2,5 και Τrc 9 h 10...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.