tempo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 καλησπέρα,μετά το τέλος του onDSL kit συνέχισα ως εξής:γραμμή ADSL απο ΟΤΕνετπρόσβαση ADSL απο forthnetαυτό που έχω να ρωτήσω είναι το εξής:την χρέωση της γραμμή ADSL (περίπου 18ευρω αν δεν κάνω λάθος κάθε μήνα) που την πληρώνω? Δηλ. θα έρχεται με τον λογαριασμό του ΟΤΕ ή σε ξεχωριστό λογαριασμό ΟΤΕνετ?σας ρωτάω γιατί ήρθε σήμερα ένας τέτοιος λογαριασμός απο ΟΤΕνετ και θέλω να δω αν είναι όντως αυτό και όχι κάτι άλλο του τύπου "ξέρετε...αργήσαμε να επεξεργαστούμε την αίτηση (διακοπής) σας και σας χρεώσαμε άλλον ένα μήνα " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Νομιζω οτι θα ερχονται και τα 2 ξεχωριστα σε δικο τους λογαριασμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 1, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 η γραμμη θα σου ερχεται σε λογαριασμο ΟΤΕ...........μαλλον μπερδευτηκες παραπανω.......η ΟΤΕνετ δεν δινει γραμμες....μονο προσβασεις σε ευρυζωνικες υπηρεσιες.η φορθνετ θα ερχεται σε ξεχωριστο φακελο και για την πλρωμη θα πηγαινεις σε μια συνεργαζομενη τραπεζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάρτιος 1, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 εμενα στο ονδσλ κιτ που ειχα απο οταν εληξε η συνδεση του πακετου και κρατησα την γραμμη μονο ο λογαριασμος μου ερχεται απο την οτενετ και οχι στον λογαριασμο του ΟΤΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tempo Μάρτιος 9, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 τελικά είχατε δίκιο, το έψαξα και κατέληξα ότι ο λογαριασμός θα έρχεται απο την Otenet. Καλύτερα να ήταν μέσα στον λογαριασμό του ΟΤΕ, τώρα ποιός τρέχει να τον πληρώσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.