Jump to content

Προβλημα με Forthnet PSTN (ΞΑΝΑ)

saxon_747

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Απο χθες παρουσιαζεται το εξης προβλημα:

Κανω κλικ στο εικονιδιο της συνδεσης, κανω dial , ακουγεται ο κλασικος ηχος του pstn modem (USR Serial) . Κανει verify username & password, εμφανιζεται το γνωστο εικονιδιο στην taskbar και τελος...! Σαν να μην εχω συνδεση... Στο status βλεπω οτι δεν δεχεται η στελνει τιποτα. Πληκτρολογω πχ τη διευθυνση του thelab και μου βγαζει το παρακατω παραθυρο. Παρ'ολα αυτα μετα απο λιγο και με λιγη επιμονη (refresh,επανεκκινηση του firefox κτλ) επανερχεται. Ελεγξα για ιους, το μοντεμ εχει προσφατους drivers και firmware. Μηπως τρεχει τιποτα με τη forthnet? Μηπως καποιοα ρυθμιση που αγνοω?

post-832-1416072465,735_thumb.jpg

Μήπως δεν έχεις ρυθμίσει το firewall? Μου φαίνεται κλασική περίπτωση OutBound Protection ..

Mπα...εδω και κατι μηνες εχω Kaspersky AV & Kaspersky AntiHacker. Δοκιμασα με vivodi netfree και νπαινω νετ μια χαρα. Μαλλον θεμα Forthnet ειναι...

Αρχική απάντηση από 2cpu

θες να σε δωσω μια αλλη συνδεση να δοκιμασεις?

(αλλο Isp provider).

Δοκιμασα και με τη δικια σου αλλα μαλλον μου εδωσες λαθος Psw. Δεν πειραζει, θα παρω την forthnet να μου πει τι τρεχει. Σε ευχαριστω παντως...

Κατά πάσα πιθανότητα είναι κάποια ρύθμιση από firewall που ίσως να μπλοκάρει τον Firefox...

Δε διάβασα όλα τα ποστς και δεν ξέρω αν προσπάθησες να μπεις με IE... Αν έχεις κι εκεί πρόβλημα, αναζήτησε αλλού την αιτία...

Αρχική απάντηση από saxon_747 [Σήμερα, στις 18:19]

Δοκιμασα και με τη δικια σου αλλα μαλλον μου εδωσες λαθος Psw. Δεν πειραζει, θα παρω την forthnet να μου πει τι τρεχει. Σε ευχαριστω παντως...

ναι εκανα πατατα.δες τωρα :)

...τελικα δεν φταει η forthnet...σημερα το πρωι εκανε παλι τα ιδια...Δοκιμασα με forthnet,vivodi και με τη συνδεση του 2cpu.Τι μπορει να φταιει?

Αρχική απάντηση από nickstamat

Κατά πάσα πιθανότητα είναι κάποια ρύθμιση από firewall που ίσως να μπλοκάρει τον Firefox...

Δε διάβασα όλα τα ποστς και δεν ξέρω αν προσπάθησες να μπεις με IE... Αν έχεις κι εκεί πρόβλημα, αναζήτησε αλλού την αιτία...

Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση. Για να καταλαβεις, ουτε το Kaspersky κανει update. Συνηθως με το που συνδεομουν αρχιζε να κατεβαζει.

Κανε msconfig και δες αν τρέχει τίποτα περιεργο κατα την εκκίνηση. Επίσης αν εχεις το Adware ή το spybot κανε ενα search. Αν κάνεις unistall το modem και μετα ξανα install ;

Όχι όχι δεν είναι το μόντεμ... Και εμένα μου το έκανε αυτό το Kaspersky! Δεν μπορούσε να συνδεθεί στους servers για update... ’λλοτε το έκανε, άλλοτε όχι... Δε βρήκα και την αιτία όμως για να σε βοηθήσω...

Πάντως στο τελευταίο φορμάτ, δεν εγκατέστησα το CounterSpy και τώρα δε συναντώ προβλήματα στο update... Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάτι έκανε αυτό...

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Κανε msconfig και δες αν τρέχει τίποτα περιεργο κατα την εκκίνηση. Επίσης αν εχεις το Adware ή το spybot κανε ενα search. Αν κάνεις unistall το modem και μετα ξανα install ;

Κατα την εκκινηση δεν τρεχει τιποτα μυστηριο. Το Ad-aware & Spybot ηταν το πρωτο πραμα που εκανα. Τοους οδηγους του μοντεμ δεν δοκιμασα να ξαναεγκαταστησω...

Ξαναεγκατεστησα οδηγους μοντεμ , το προβλημα συνεχιζει. Σαν να περνει μπρος μετα απο 4-5 λεπτα... Υπαρχει καποια ρυθμιση η service που να το καθοριζει αυτο? Σαν timer πχ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.