GnG1416003205 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 Θέλω να παραγγείλω αρκετά dvd και είδα τα συγκεκριμένα σε πολύ καλή τιμή σε σχέση με τα υπόλοιπα taiyo yuden.Τα έχει δοκιμάσει κανείς?Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ασφάλεια των δεδομένων και όχι τόσο η ταχύτητα στην οποία καίγονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάρτιος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Τα πηρε ενας φιλος και ειναι πολυ καλα λεει...Θα παραγγειλω και γω συντομα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 1, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Ποια η διαφορα με τα χρυσα ? Στην ποιοτητα ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kry$h Μάρτιος 1, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 τα καλυτερα taiyo yuden ειναι τα ceramic, τα gold και blue ειναι μια βαθμιδα πιο κατω (αλλα κλασεις ανωτερα απο τα νονεημ).το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας μια βολτα απο το cdfreaks.com και να δεις τι λενε εκει περα, και -το σημαντικοτερο- πως τα παει το dvdr σου με τα δισκακια αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Μάρτιος 1, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Ρίξε μια ματιά εδώhttp://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=19075 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάρτιος 2, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2006 Παιδες τα ceremic ειναι καλυτερα απο τα blue...Τα +r blue δεν ειναι τοσο καλα...κριμας κ αι μου αρεσανε...:...: σε σχεση με τα ασπρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Μάρτιος 2, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2006 μακρυά από τα r-blue.Χάλια είναι. Καίγονται στα καλά καθούμενα στην φάση lead-in (με plextor 712 εχω κάψει 4-5 ακόμη και στα 4Χ). Τωρα παράγγειλα και εγώ ceramic coat να δω τι παίζουνε και αυτά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Μάρτιος 2, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2006 DVD +R Tayo Yuden Blue (YUDEN000 T02)Με NEC 3520 και firmware Liggy/Dee 1.U2Πολύ καλές εγγραφέςΔιαβάζονται παντού μέχρι στιγμής απροβλημάτισταΈχω γράψει πάνω από 200 δισκάκια ούτε ένα καμμένο και ούτε ένα δεν είχε πρόβλημα στην ανάγνωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Μάρτιος 2, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2006 Σε NEC 2500 και σε NEC 3520 επισης κανενα προβλημα. Μεχρι 12χ που δωκημασα γραφτηκαν κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revils Μάρτιος 2, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2006 Πήρα πριν κανά μήνα μια 100άδα και τα έχω γράψει μέχρι και με 16x σε NEC 4550 και παίζαν μια χαρά. Έβγαλε και το verification χωρίς πρόβλημα. Νομίζω πως τα μπλε έχουν αντικαταστήσει τα χρυσά πλέον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dioptra999 Μάρτιος 2, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2006 λοιπον τα μπλε τ αεχει ενας φίλος και δεν ειχε κανενα πρόβλημα...εγω χρησιμοποιω τα tdk αλλα θέλω να αλλαξω και μιας και εχει μπλε tayo θα παρω μπλε :p :p απο το e-shop να παρω, τι λετε????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Μάρτιος 2, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2006 στο plextor τα χρυσα τα έκαιγε μια χαρά. Τα μπλε είναι που τα έκαιγε κυριολεκτικά. Δεν ξέρω να έπεσα σε ελατωματική παρτίδα, το θέμα είναι πάντος ότι δεν τολμώ να τα ξαναπάρω. Προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω την σίγουρη λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.