inertiacreep Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 Καλημέρα εις τους απανταχού "νερουλάδες" και μη. Ξέπεσε στα χέρια μου μια αντλία-τανκ της Koolance από ένα παλιό PC2 (αυτά τα έτοιμα που πουλούσαν κάποτε μέσα στα γνωστά Chieftec - Antec κουτιά). Την δοκίμσα συνδέοντάς την σε ενα τέτοιο σύστημα (έχουν μια πλακέτα τοποθετημένη πάνω από το PSU που εκεί συνδέονται ανεμιστήρες, αντλία, η οθόνη μπροστά κτλ.) και δουλεύει κανονικά! Οπότε έχοντας και τα υπόλοιπα κομμάτια - waterblock από Aquagate + 1 μονό 12άρι ψυγείο της Asetek, όλα με fittings 1/4", φτιάχνω ενα απλό setup, με μηδέν κόστος. Ερώτηση : ξέρει κανένας ρε μάγκες στα πόσα βολτ δουλεύει η ρημάδα? Δέν έχω καμιά έξτρα πλακέτα προφανώς να την βάλω...δοκίμασα τα 12 και 5 volt απευθείας από το PSU αλλά πάπαλα...Τα καλώδια του ρεύματος είναι καφέ και μπλέ ( ). Την συνέδεσα μετά στο PC2 και δουλεύει ακόμα (αυτό μας έλειπε). Αμαρτία να κάθεται έτσι...δεν έχω σκοπό να την βάλω στο σύστημα μου της υπογραφής (με τον CAA2C - ατμοσίδερο), αλλα σε κανα φιλαράκι. Το block του Aquagate είναι universal ούτως η άλλως. Όποιος γνωρίζει, ας με διαφωτίσει...
Qlim4X Μάρτιος 1, 2006 #2 Μάρτιος 1, 2006 μηπως περνει απο τα 220 γιατι καφε και μπλε ειναι τα χρωματα για 220
inertiacreep Μάρτιος 1, 2006 Author #3 Μάρτιος 1, 2006 Σωστό και αυτό που λές αλλά η πλακέτα είναι μέσα στο κουτί και παίρνει μόλεξ 4-πιν τροφοδοσία...
Qlim4X Μάρτιος 1, 2006 #4 Μάρτιος 1, 2006 Αρχική απάντηση από inertiacreep Σωστό και αυτό που λές αλλά η πλακέτα είναι μέσα στο κουτί και παίρνει μόλεξ 4-πιν τροφοδοσία... που μπορει να περνει 220 βολτ και τα 12 να ειναι για το ρελε
inertiacreep Μάρτιος 3, 2006 Author #6 Μάρτιος 3, 2006 Τελικά πήρα ενα πολύμετρο και μέτρησα την έξοδο της πλακέτας και βγάζει ~15,7 βολτ...τώρα που ξέρω θα την κανονίσω :devil:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.