inertiacreep Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 Καλημέρα εις τους απανταχού "νερουλάδες" και μη. Ξέπεσε στα χέρια μου μια αντλία-τανκ της Koolance από ένα παλιό PC2 (αυτά τα έτοιμα που πουλούσαν κάποτε μέσα στα γνωστά Chieftec - Antec κουτιά). Την δοκίμσα συνδέοντάς την σε ενα τέτοιο σύστημα (έχουν μια πλακέτα τοποθετημένη πάνω από το PSU που εκεί συνδέονται ανεμιστήρες, αντλία, η οθόνη μπροστά κτλ.) και δουλεύει κανονικά! Οπότε έχοντας και τα υπόλοιπα κομμάτια - waterblock από Aquagate + 1 μονό 12άρι ψυγείο της Asetek, όλα με fittings 1/4", φτιάχνω ενα απλό setup, με μηδέν κόστος. Ερώτηση : ξέρει κανένας ρε μάγκες στα πόσα βολτ δουλεύει η ρημάδα? Δέν έχω καμιά έξτρα πλακέτα προφανώς να την βάλω...δοκίμασα τα 12 και 5 volt απευθείας από το PSU αλλά πάπαλα...Τα καλώδια του ρεύματος είναι καφέ και μπλέ ( ). Την συνέδεσα μετά στο PC2 και δουλεύει ακόμα (αυτό μας έλειπε). Αμαρτία να κάθεται έτσι...δεν έχω σκοπό να την βάλω στο σύστημα μου της υπογραφής (με τον CAA2C - ατμοσίδερο), αλλα σε κανα φιλαράκι. Το block του Aquagate είναι universal ούτως η άλλως. Όποιος γνωρίζει, ας με διαφωτίσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάρτιος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 μηπως περνει απο τα 220 γιατι καφε και μπλε ειναι τα χρωματα για 220 Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Μάρτιος 1, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Σωστό και αυτό που λές αλλά η πλακέτα είναι μέσα στο κουτί και παίρνει μόλεξ 4-πιν τροφοδοσία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάρτιος 1, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Αρχική απάντηση από inertiacreep Σωστό και αυτό που λές αλλά η πλακέτα είναι μέσα στο κουτί και παίρνει μόλεξ 4-πιν τροφοδοσία... που μπορει να περνει 220 βολτ και τα 12 να ειναι για το ρελε Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Μάρτιος 1, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Βολτόμετρο δεν έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Μάρτιος 3, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Τελικά πήρα ενα πολύμετρο και μέτρησα την έξοδο της πλακέτας και βγάζει ~15,7 βολτ...τώρα που ξέρω θα την κανονίσω :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.