Jump to content

Μυστηριο ανοιγμα pc

hayabusa

Recommended Posts

Ρε παλικαρια τις τελευταιες μερες μετα απο ενα φορματ που εκανα παρατηρησα το εξης κουφο-παραλογο(οπως θελετε πειτε το) πραγμα. Ο υπολογιστης κλεινει κανονικα το βραδυ και εδω και 4 μερες ανοιγει μια συγκεκριμενη ωρα το πρωι εντελως απο μονος του, Στην αρχη νομιζα οτι δεν σβηνει το βραδυ ωσπου μια μερα το ειδα με τα ματια μου και επαθα πλακα. Που μπορει να οφειλεται αυτο; Πως διορθωνεται;

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη

Οταν λεω κλεινει εννοω οχι οτι σβηνει αυτοματα αλλα οτι εγω τον κλεινω κανονικα οταν τελειωνω την δουλεια μου. Οσο για το αν εχω ρυθμισει απο το ΒΙΟΣ να ανοιγει απο μονο του ειμαι σιγουρος πως ουτε κατα λαθος δεν εχει γινει τιποτα τετοιο. Θα το κοιταξω παντως......

ρε εγω ευχομε να το κανει αυτο το pc μου και εσυ δεν το θες....

τι αλλλο πιο απο το να ξυπνας και να σε περιμενει ανοικτος......

περα απο την πλακα κιτα αμαπαιζει καμια περιεργη ριθμισει στο bios σου....

Ειναι μεσα στα power settings του bios ,και για να εχεις ησυχο το κεφαλι σου απενεργοποιησε οτι εχει σχεση με το pwon by κατι.

Τωρα που το λες και το παρατηρω εχεις απολυτο δικιο. Ανοιγει καθε φορα που χτυπαει το τηλεφωνο. Ευχαριστω πολυ φιλε μου.(μολις κερδισες μια βολτα με την hayabusa!!!!)

Ποτε??:jump: :jump:

Εσυ να κατσεις εκει που καθεσαι και να περιμενεις να μεγαλωσεις:D:p :P :worship: :jump: :hi:. Εξαλλου η busa μου(χωρις κοφτη και μοντελο του 99 απο τα πρωτα που κυκλοφορησαν) τι να πει μπροστα σε ολοκληρο rs 250????

Ευζαριστω και παλι παλικαρια!!!!!

Αρχική απάντηση από hayabusa

Εσυ να κατσεις εκει που καθεσαι και να περιμενεις να μεγαλωσεις:D:p :P :worship: :jump: :hi:. Εξαλλου η busa μου(χωρις κοφτη και μοντελο του 99 απο τα πρωτα που κυκλοφορησαν) τι να πει μπροστα σε ολοκληρο rs 250????

Ευζαριστω και παλι παλικαρια!!!!!

επιδη εχεις 1050 κιβικα παραπανο νομιζεις οτι εισαι γρηγορος εεεεεεε????

ποτε θες να τα στισουμε???

ο χαμενος περνει την μηχανι του αλλου ;)

χωρις κπφτες ποσο τελικιαζει????

Αρχική απάντηση από Aias

Η μπορει μνα εχεις απο το bios ενεργοποιημενο το open by ring ,οποτε οταν χτυπαει το τηλεφωνο να αναβει και ο pc.

Οι λαλακες οι φιλοι μου ανοιγαν το pc στο σπιτι (αθανατος Pentium III ) με αναπαντητες στο σταθερο για να ανοιξει στο pc ... :p lol

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.