hayabusa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 Ρε παλικαρια τις τελευταιες μερες μετα απο ενα φορματ που εκανα παρατηρησα το εξης κουφο-παραλογο(οπως θελετε πειτε το) πραγμα. Ο υπολογιστης κλεινει κανονικα το βραδυ και εδω και 4 μερες ανοιγει μια συγκεκριμενη ωρα το πρωι εντελως απο μονος του, Στην αρχη νομιζα οτι δεν σβηνει το βραδυ ωσπου μια μερα το ειδα με τα ματια μου και επαθα πλακα. Που μπορει να οφειλεται αυτο; Πως διορθωνεται; Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Όταν λες κλείνει? Πως κλείνει? Το ρύθμισες από BIOS να κλείνει μόνο του?Κάποια BIOS έχουν επιλογή να ανοίγουν και μόνα τους κάποια ώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 1, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Οταν λεω κλεινει εννοω οχι οτι σβηνει αυτοματα αλλα οτι εγω τον κλεινω κανονικα οταν τελειωνω την δουλεια μου. Οσο για το αν εχω ρυθμισει απο το ΒΙΟΣ να ανοιγει απο μονο του ειμαι σιγουρος πως ουτε κατα λαθος δεν εχει γινει τιποτα τετοιο. Θα το κοιταξω παντως...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Μάρτιος 1, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Η μπορει μνα εχεις απο το bios ενεργοποιημενο το open by ring ,οποτε οταν χτυπαει το τηλεφωνο να αναβει και ο pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάρτιος 1, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 ρε εγω ευχομε να το κανει αυτο το pc μου και εσυ δεν το θες....τι αλλλο πιο απο το να ξυπνας και να σε περιμενει ανοικτος......περα απο την πλακα κιτα αμαπαιζει καμια περιεργη ριθμισει στο bios σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 1, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Τωρα που το λες και το παρατηρω εχεις απολυτο δικιο. Ανοιγει καθε φορα που χτυπαει το τηλεφωνο. Ευχαριστω πολυ φιλε μου.(μολις κερδισες μια βολτα με την hayabusa!!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάρτιος 1, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 θελω και εγω ατα με την hayaθα σε πατισω με το rs 250 Μου για να μαθεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Μάρτιος 1, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Ειναι μεσα στα power settings του bios ,και για να εχεις ησυχο το κεφαλι σου απενεργοποιησε οτι εχει σχεση με το pwon by κατι. Τωρα που το λες και το παρατηρω εχεις απολυτο δικιο. Ανοιγει καθε φορα που χτυπαει το τηλεφωνο. Ευχαριστω πολυ φιλε μου.(μολις κερδισες μια βολτα με την hayabusa!!!!) Ποτε?? :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 1, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Εσυ να κατσεις εκει που καθεσαι και να περιμενεις να μεγαλωσεις :P :worship: :hi:. Εξαλλου η busa μου(χωρις κοφτη και μοντελο του 99 απο τα πρωτα που κυκλοφορησαν) τι να πει μπροστα σε ολοκληρο rs 250???? Ευζαριστω και παλι παλικαρια!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 1, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Ποτε?? :jump: Δεν ξερω ποτε. Τωρα ΠΝΙΓΟΜΑΙ!!!! Αμα θες μεχρι τοτε σου στελνω καμια φωτογραφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάρτιος 1, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Αρχική απάντηση από hayabusa Εσυ να κατσεις εκει που καθεσαι και να περιμενεις να μεγαλωσεις :P :worship: :hi:. Εξαλλου η busa μου(χωρις κοφτη και μοντελο του 99 απο τα πρωτα που κυκλοφορησαν) τι να πει μπροστα σε ολοκληρο rs 250???? Ευζαριστω και παλι παλικαρια!!!!! επιδη εχεις 1050 κιβικα παραπανο νομιζεις οτι εισαι γρηγορος εεεεεεε???? ποτε θες να τα στισουμε??? ο χαμενος περνει την μηχανι του αλλου χωρις κπφτες ποσο τελικιαζει???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 1, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 χωρις κπφτες ποσο τελικιαζει???? Περιπου 320 αλλα αμα βγαλεις τους καθρεφτες και το πισω καθισμα τρωει 4-5 χιλιομετρα παραπανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 1, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Οσο για εκεινη την ρυθνιση απο το ΒΙΟΣ την αλλαξα πηρα τηλεφωνο και ο υπολογιστης δεν αναψε. Αρα η εγχειριση πετυχε.(και ο ασθενης δεν πεθανε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 1, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Αρχική απάντηση από Aias Η μπορει μνα εχεις απο το bios ενεργοποιημενο το open by ring ,οποτε οταν χτυπαει το τηλεφωνο να αναβει και ο pc. Οι λαλακες οι φιλοι μου ανοιγαν το pc στο σπιτι (αθανατος Pentium III ) με αναπαντητες στο σταθερο για να ανοιξει στο pc ... lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.