Jump to content

Χμμμ σωλήνες..

NoDsl

Recommended Posts

Δεν τονε στελνω για να βρει γκομενα τον ανθρωπο ρε πονηρε!

Απλα οταν πηγα εγω μια κοπελλιτσα με... εξυπηρετησε (το πιασες μεγαλε το υπονοουμενο ετσιιιι)

Σαν μαντρα ειναι το μαγαζι παντως.

πολυ καλα τα ειπε ο Athens

αλφαδολαστιχο με 0,5 Ε/μ στη Σπυρου Πατση,καμμια διαφορα απο αυτο που δινει η asetek ως προς την ελαστικοτητα.απλα αντι για 10 εξωτερικη και 7 εσωτερικη ειναι 10 - 6(ακους Nos-Dio???)

οποιος ενδιαφερεται πμ,να μη φανει οτι κανω διαφημιση

στον ιδιο δρομο βρηκα απιστευτη ποικιλια σε Τ,Υ,ρακορ,βανες,σφικτηρες.....τα παντα!!! Και τιμες εξευτελιστικες!

Αρχική απάντηση από cptkoulis

πολυ καλα τα ειπε ο Athens

αλφαδολαστιχο με 0,5 Ε/μ στη Σπυρου Πατση,καμμια διαφορα απο αυτο που δινει η asetek ως προς την ελαστικοτητα.απλα αντι για 10 εξωτερικη και 7 εσωτερικη ειναι 10 - 6(ακους Nos-Dio???)

οποιος ενδιαφερεται πμ,να μη φανει οτι κανω διαφημιση

στον ιδιο δρομο βρηκα απιστευτη ποικιλια σε Τ,Υ,ρακορ,βανες,σφικτηρες.....τα παντα!!! Και τιμες εξευτελιστικες!

οκ thx!!

@ NoDsl :

Μιας και προφανώς είσαι στην Καλαμάτα, τσέκαρε στον Εγγλέζο (χαμηλά στη Νέδοντος, 40μ από τις γραμμές του τρένου) για σωλήνα. Πήρα προχτές 2μ 1/2" ID και 1μ 1/2" OD σωλήνα 1,20 ευρά! Δεν είναι tygon βέβαια αλλά είναι εύκαμπτος ενώ πολύ δύσκολα τσακίζει. Μια χαρά δηλαδή, τηρουμένων των αναλογιών.

Και ΟΧΙ δεν κάνω διαφήμιση :dots: , μην παρεξηγηθώ!!!

οκ φίλε μου σ'ευχαριστώ. Αν και είμαι απο καλαμάτα δεν είμαι καλαμάτα αυτή τη στιγμή.. προς πάσχα μεριά θα είμαι μαλλον :p . Οταν λες ID και OD τι έιναι αυτό? Incide diameter και outside?

Για το Ηράκλειο , έχει ανοίξει ένα μαγαζί με ενυδρία στην μάχης Κρήτης, απέναντι απο το σχολείο και έχει ότι χρειάζεται κάποιος, αντλίες, λάστιχα, ρακόρ και όλα τα σχετικά, το κυριότερο ανταλλακτικά για τις γνωστές αντλίες.

Έχει μαλακά λάστιχα eheim 12/16 και κάνει 2.70 Euro το μέτρο νομίζω (το το είχα παραγγείλει πρίν απο λίγες ημέρες και έχει ένα καρούλι), είναι πάρα πολύ μαλακό και σπάει όπου το θές χωρίς να χρειάζεσαι γωνίες.

Έφαγα τον κόσμο και δέν έχει τίποτε απο τα σχετικά μπιχλιμπίδια που χρειαζόμαστε , άσε που όπου ρωτήσεις σε κοιτάνε λές και κατέβηκες απο άλλον πλανήτη, άν κανείς ξέρει κανένα άλλο μαγαζί άς το γράψει. Μόνο σε αυτό βρήκα ότι χρειαζόμουνα και το κυριότερο τα ρακόρ.

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από Orion_GR [05-03-2006 12:45]

Για το Ηράκλειο , έχει ανοίξει ένα μαγαζί με ενυδρία στην μάχης Κρήτης, απέναντι απο το σχολείο και έχει ότι χρειάζεται κάποιος, αντλίες, λάστιχα, ρακόρ και όλα τα σχετικά, το κυριότερο ανταλλακτικά για τις γνωστές αντλίες.

Έχει μαλακά λάστιχα eheim 12/16 και κάνει 2.70 Euro το μέτρο νομίζω (το το είχα παραγγείλει πρίν απο λίγες ημέρες και έχει ένα καρούλι), είναι πάρα πολύ μαλακό και σπάει όπου το θές χωρίς να χρειάζεσαι γωνίες.

Έφαγα τον κόσμο και δέν έχει τίποτε απο τα σχετικά μπιχλιμπίδια που χρειαζόμαστε , άσε που όπου ρωτήσεις σε κοιτάνε λές και κατέβηκες απο άλλον πλανήτη, άν κανείς ξέρει κανένα άλλο μαγαζί άς το γράψει. Μόνο σε αυτό βρήκα ότι χρειαζόμουνα και το κυριότερο τα ρακόρ.

Τα λαστιχα που εχει εκει ειναι κατι πρασινα της πλάκας Για πέταμα

Hight presure Πετσετάκης λευκα με πλεγμα . Τα καλύτερα αλλα ειναι δυσκαμπτα

Στο δρομο που παει στη παλια εφορια απο την Χανίοπορτα διπλα απο την ΤΑΟ.

Εχει τα πάντα Απο βίδες ρακορ οτι θελει κάποιος Παπαδάκης νομιζω λέγεται

Είχε φέρει Eheim (πράσινο, μαλακό) 16/12 μιά κουλούρα, αυτό που λές το είχα δεί κάπου στην άκρη.

Θα τον επισκευθώ και αυτόν , κάτι είχα ακούσει για το όνομα αλλα δέν ήξερα που είναι το μαγαζί, thanks man

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.