cabdik Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 θα ηθελα να θεσω υπ'οψη σας ενα προβλημα που εχω με μια καρτα γραφικων ASUS N6600LE/TD 256MB AGP TV-OUT DVI. εχω ενα pc με Μ/Β ECS P4S5A/DX+(5.1A)CPU pentim 4 2.4GhzRAM 2x 256MBHDD 40 GBσε αυτο το συστημα λοιπον ειπα να πεταξω την παλια μου καρτα και να βαλω αυτη που αγορασα πριν απο 1 μηνα περιπου ( 24-01-06) απο e-shop. οταν την τοποθετησα εβαλα τα drivers απο το cd που ειχε στην συσκευασια της. βαζω λοιπον να παιξει ενα παιχνιδι , και βλεπω οτι σπαει τα γραφικα. κατεβαζω τα τελευταια drivers απο την asus, τα κανω εγκατασταση, τιποτα, τα ιδια αποτελεσματα. εκανα και bios update στη μητρικη, τιποτα. μπορειτε να μου πειτε τι μπορει να φταιει? η αν η καρτα δεν ειναι συμβατη, ποια να βαλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Πάρε τη μητρική, βάφ'τη μπλε και πέρα τη στη θάλασσα. Τον τελευταίο μήνα έχω αλλάξει 4 ECS για παρόμοιο λόγο... Βρες καμμιά μεταχειρισμένη μητρική της προκοπής και είσαι ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Μάρτιος 1, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 σιγουρα? γιατι με την παλια καρτα ετρεχε...........? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Μάρτιος 1, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 και αν αλλαξω μητρικη, ποια προτεινετε? σε socket 478. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Μάρτιος 1, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 α, και μεταχειρισμενη που μπορω να βρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάρτιος 1, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 στις πολισεις..... αλλα σαν νεος χριστεις δεν νομιζω να μπορεις ακομα να δεις τις πολισεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 1, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Πριν 10 μέρες άλλαξα σε ένα φίλο μία ECS επειδή δεν έπαιρνε την ATi 9250 με μία ASRock και είναι μια χαρά. Κάνε και μια αναζήτηση στο google και θα δεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Μάρτιος 1, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 βρηκα μια ASROCK στο e-shop. ειναι καλες αυτες? να την παρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάρτιος 1, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Μια χαρα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.